Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Unde nu stii cum e traficul, in Romania? Care trafic? Hello, suntem noi, din Romanica, tara aia fara autostrazi si parcari... daca mai credeati ca exista asa ceva! Aici esti fericit numai daca ai gasit loc de parcare! Dar, fiecare cu parerea lui, sa-ti spuna Lumy ca ea sta in Bucuresti, si poate imbatrani lejer in 10 km.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Multumesc mult! Am uitat sa scriu ca vreau sa deschid aici. Viata mea e aici, ma intorc in tara sa-i vad pe ai mei, de 2, 3 ori pe an, dar nu cred ca ma voi intoarce sa traiesc in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

ironia, e ca o sa fac mai mult in Bucuresti, decat cei 30 km , de la iesire...pana la casa

Mergi la inceput

Atunci e ca in marile metropole! Suntem in randul lumii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

fete dragi, eu am fugit, ma bag in pat, ma uit nitel la tv si apoi nani... ca maine, pardon adica azi, o iau de coada, cu italienii mei preferati .

dulce usor

Mergi la inceput

Da, Doamne ajuta! Frumos proiect, sunt si pe la noi. Dar daca vrei gradinita, tre sa ceri aviz direct pt. facultate, cresc copiii pana obtii aprobarile. Si oricum, majoritatea oamenilor cu copii mici n-au cateva sute de euro de dat pe gradi particulare sau pe bone.
Vai, nu stiu ce dracusor ma pune sa vb. prostii. Romania este cea mai frumoasa tara, cu oamenii cei mai frumosi si mai inteligenti, mai ospitalieri si mai harnici. Si sunt un frumos amestec de spirit latin si balcanic totodata, aceasta minunata oaza de latinitate intr-o mare slava... Parca asa era poezia, nu? "Ai nostri ca brazii, cu mucii pe piept." The land of choice... to go in France.

_

Mergi la inceput

Ma retrag si eu! Noapte buna si o zi minunata!

Mergi la inceput

Da, somn usor si nu uitati sa ramaneti gravide peste noapte! ;)

Buna dimineata harnicutelor de joi!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Da, Doamne ajuta! Frumos proiect, sunt si pe la noi. Dar daca vrei gradinita, tre sa ceri aviz direct pt. facultate, cresc copiii pana obtii aprobarile. Si oricum, majoritatea oamenilor cu copii mici n-au cateva sute de euro de dat pe gradi particulare sau pe bone.
Vai, nu stiu ce dracusor ma pune sa vb. prostii. Romania este cea mai frumoasa tara, cu oamenii cei mai frumosi si mai inteligenti, mai ospitalieri si mai harnici. Si sunt un frumos amestec de spirit latin si balcanic totodata, aceasta minunata oaza de latinitate intr-o mare slava... Parca asa era poezia, nu? "Ai nostri ca brazii, cu mucii pe piept." The land of choice... to go in France.

_

Aici nu sunt locuri suficiente in gradinitele de stat, bunicii lucreaza pana la 60-65 de ani, deci cine vrea sa lucreze e obligat sa-si duca copii la crese particulare sau sa-si angajeze baby sitter.
La sfarsit de saptamana as putea organiza si petreceri pt zilele de nastere. Am multe idei, trebuie sa le pun numai in practica.
Romania e o tara frumoasa, cu persoane inteligente, dar sistemul comunist de munca (sau mai bine zis ne-munca) si-a lasat adanc amprenta. Vor trece multi ani si cateva generatii pana cand se va schimba radical modul de a gandi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Citat:
Primul se sexul, care ma scoate din sarite dimineata, chiar imi poate strica ziua!!

Fata , n-am inteles io bine ..sau sexul de dimineata iti strica ziua?!

Mamaaa , la mine ala e cel mai tare ca imi da energie toata ziua.Fara sex dimineata , parca n-am nici un D-zeu ..sunt lesinata toata ziua.

Mergi la inceput