Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaa la mic dejun!!! si va asteapta!!
mda, a plouat azi noapte de a rupt, dimineata eram tare adormita, si am incurcat cardurile -personal cu cel de firma! buuuuuuuuuun. al meu a trebuit sa alimenteze utilajul, si, ca norocul ca nu a mers casa celor de la benzinarie. bun, urla la mine de dim. sa merg sa platesc.ok, merg. imi vine ideea minunata de a scoate alti bani de pe card,si, dupa ce formez de 3-5 ori codul, pac-pac, stupoare!!! procedam exact invers!!!!!!!!!ufffffffffff!!!! e rau cand esti prost!! deci, am blocat cardul firmei! astia de la banca intra de abia la 8,30, deci, mai am putin de asteptat... sa vad ce va fi!! mai vazut-ati voi din astea??? numai eu puteam fi, sunt unica!!! fug la vase si la o mancarica,2.....
apropo, libra, nu am ramas peste noapte, mi-ar place mie....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

va , buna dimineata

fetelor, stiti ca ieri fiind cu nervii cam intinsi, am luat xanax, nu stiu cat este de puternic, dar sa va zic ce am facut: am plecat acasa ca eram cam moale... am bagat la spalat, si o tava cu paste integrale si branza la cuptor.... la sase am mancat si m-am intins la stiri. ei bine la opt am oprit alarma tel iar la unu jumate m-am trezit doar pt ca stiam ca trebuie bagata budinca aia la rece si intinse rufele, zis si facut plus o tigara dupa care iar in pat... va dati seama cat am dormit??? tare obosit era neuronul saracul...
iar acum ma delectez pe sentimente .ro

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

din proprie experienta, nici acel site nu este prea grozav..... din contra.... pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata suricatelor. La mine nimic nou, caldura, caldura, ma dor sanii (desi s-a dus de ceva timp perioada de ovulatie...), iau Duphaston...

Sa aveti o zi minunata.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

din proprie experienta, nici acel site nu este prea grozav..... din contra.... pupici la gagici!!!

ai vre-o alta propunere??? varianta???

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

si tu esti pe sentimente?

Mergi la inceput

adevarul e ca site-ul e cam rasuflat ..eu mi-am facut cont acum cativa ani si n-am mai intrat sa sterg contul.
incearca sa-ti faci cont pe megafriends.Daca nu reusesti din Romania , ti-l fac eu de aici.
pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

adevarul e ca site-ul e cam rasuflat ..eu mi-am facut cont acum cativa ani si n-am mai intrat sa sterg contul.
incearca sa-ti faci cont pe megafriends.Daca nu reusesti din Romania , ti-l fac eu de aici.
pup

ok sa incerc!

Manu

Mergi la inceput

am fugit la scoala! ma iertati fete dragi ..da in fuga in care sunt am uitat si sa dau cu buna dimineata.
Buna dimineata la toata lumea , fug la ore si vorbim cand ma intorc.
Menics daca nu reusesti pana la intorc , lasa-mi in mesaj privat ce nick name vrei si parola.
V-am pupat
ps.Ieri ma gandeam la tine in legatura cu un nou pretendent si sa stii ca si mie tot ideea netului mi-a venit in minte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

am fugit la scoala! ma iertati fete dragi ..da in fuga in care sunt am uitat si sa dau cu buna dimineata.
Buna dimineata la toata lumea , fug la ore si vorbim cand ma intorc.
Menics daca nu reusesti pana la intorc , lasa-mi in mesaj privat ce nick name vrei si parola.
V-am pupat
ps.Ieri ma gandeam la tine in legatura cu un nou pretendent si sa stii ca si mie tot ideea netului mi-a venit in minte.

esti draguta, merci, am reusit ,
tocmai am primit o invitatie la o cafea, si una la masturbare, doamne, cred ca" am lipsit cam mult din tara" vorba cuiva... mare-i gradina ta Doamne.

Manu

Mergi la inceput