Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(9)
Raspunsuri - Pagina 13
amy2007 spune:
Si la mine e cald de mor, dar ma duc la pitici si ma invioreaza aia instant.
Hotararea prin care i se incredintau copii soatei lui Z. s-a luat in data de 01.04.2009 si azi, dupa 2 luni a ajuns acasa hartia. Justitia romana. Abia astept sa vad ce scrie in ea. Din ce am inteles, judecatoarele s-au legat numai de ce au zis martorii aleia, avocata ei. Si unde trebuia sa zica ca aia mica a cerut sa stea cu taica'su, domnisorica judecatoare a sarit paragraful si a zis ca ,,s-a pierdut" copila, era emotionata. ma duc sa vad ce scrie si va mai stresez diseara. :)
Pupici.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ada29 spune:
Hai mai Galli,cum sa fi baba?! esti o doamna in toata regula.Eu mai stiu o vorba: daca nu te-ncurci,nu te descurci.Doamne ajuta-va sa rezolvati cu creditul.
Mona te pup si eu si pe fetita ta,de'asta-mi place mie aici,sunt burtici,mamici,mamici cu viitoare burtici si aspirante la burtici care de fapt is tot viitoare burtici.Hai ca-s poiata raauu..
Ada
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mona40 Ada, pupici... Any2007, sa vezi ca o sa-ti reproseze bietul copil cand o creste mare ca-l indopai cu turte uscate... Gali, frumoasa fata.....ai nevoie de multa rabdare cu bancile astea...sper sa-ti iasa pasenta...dar nu uita , o casa mai mare...mai multa treaba de facut prin casa... Guze, na parca ai pleca pe luna....copacel, copacel...ajungi tu.... Lumy, ti-ai revenit din baute? Menics....numai bine dragutza,...mai intra si tu din cand in cand sa ne zici salut.....fericito...... Librutza....bafta maxima....cam naspa doc-ul tau.... Mona :) 4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9% |
m'am trezit m'am trezit......doar de tb sa vin la munca... si sa fac fata provocarilor
ca de incetul cu incetul... acu as vrea ca si cm'ul meu sa se trezeasca prea se lasa asteptat... hm, de azi reincep cu duphastonul... de tre sa calculez totul bine, sa nu ma apuc de tratam si soata mea sa fie in deplasare sau sa fim exact in perioada cu nasitul..
momentan m'am aglomerat cu mult prea multe chestii ...uff
micomic spune:
uite si eu pe aici
libra draga incep sa cred ca toti doctorii sunt un pic dusi
si eu am fost azi sa fac IUI si sa va povestesc...
ajungem la clinica si bineinteles nu sunt locuri de parcare, de parca eram in centru si nu in baneasa
am stat o multime in sala de asteptare, am completat o multime de formulare si o declaratie bine-nteles cum ca stiu la ce riscuri ma supun si ca am fost informata de toate cele de docorul meu da de unde, ca nu-mi spune niciodata nimic, iar daca intreg ... pe urma regret ca am intrebat de ce raspunsuri in 2 peri imi arunca.
sotul meu s-a cam chinuit sa dea gigei cred ca era emotionat, desi nu recunoaste, normal
si apoi asteapta sa ma cheme si pe mine sa ma urce pe masa.
ei, nu stiu daca v-am spus dar doctorul meu imi da impresia ca nu ma cunoaste, de fiecare data. ca si cum nu m-ar fi vazut de atatea ori.
in fine mi-a dat repaus azi + 2 zile, azi in pat, de parca m-as fi putut ridica, ca de cand am facut pregnil, am niste ameteli de zici ca si fara efort fizic, il intreb daca pot sa fac eu de colo, iar eel se intoarce la mine suparat si-mi spune:"am zis fara efort fizic, ce crezi ca inseamna" si in timp ce mi-a facut IUI mi-a spus ca el a potrivit tot, ovulatie, etc si ca nu mai are rost sa fac eu alt ceva
in fine in rest s-a purtat ok cu mine, mi-a prescris reteta NoSpa si inca ceva un Utrogestan de maine incepand, si ca dupa 4 iulie, cica atunci se va vedea sigur daca am ramas sa incep dozari cu B-ucg, habar n-am ce sunt astea, dar nu mi-a spus nici unde, nici ce sa fac daca nu am ramas
ca sa nu mai zic ca am platit 1.720 ron doar pt IUI, nu am facut monitorizari acolo si nici alte cele.
menics draga rise and shine, viata merge inainte si apare soarele si pe strada ta, de altfel toate asteptam
guze, mare curaj mai ai, sa vii tu singurica tocmai de acolo, te admir
mayan lasa ca faci tu alte prajituri mult mai gustoase
amy2007 spune:
Cred micomic ca ai dreptate. Toti sunt dusi. A mea ma duceam la ea de 2 luni si intr-o zi cand m-a chemat sa-mi faca HSG cica nu ma cunoaste. Dar cand i-am lasat in buzunar dupa ecografie o hartie de un milion ( atat aveam ) apoi sa vezi ce m-a tinut minte. Si azi ma stie. sa fie cu noroc ,,injectarea" si stai cu burtica in sus si nu misca un pai. Sa munceasca dansul daca vrea frumos si sanatos.
Pupicei !
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ada29 spune:
Salut Micomic,
Azi se pare ca-s eu prin zona
In primul rand iti doresc sa fie cu succes inseminarea,sa ne dai o veste buna peste doua saptamani.
Asa-i cu d-rii astia,au si ei toane,eu nu inteleg ce anume a trebuit sa declari,care-s riscurile la o inseminare?!
No-spa numai daca ai dureri sau contractii uterine sa iei,utrogestanul e progesteron si e mai bun intravaginal daca-l iei,e pt.sustinerea sarcinii.Dupa 14 zile ti-a sugerat sa faci Bhcg,e o analiza din sange pt.depistarea sarcinii,se repeta la 48 de ore ca sa-ti arate daca sarcina evolueaza bine,se face la spital sau cabinet privat.Stai linistita ca totul o sa fie bine,gandeste pozitiv.
Te pup,
Ada
Libra spune:
Sara buna fetelor!
Multumesc din suflet celor care mi-au scris pe PM detalii despre Gonal si, desigur, dragelor care m-au incurajat la topic!
Cat despre doctori... ce eram eu speriata de bombe, acu si mai si.
Micomic, sa dea Domnul sa fie cu noroc! Asa am patit si eu la pregnyl, numai ca am avut si foarte mari dureri de ovare.
Si totusi... ma intreb, daca prin stimulare se formeaza mai multi foliculi, nu inseamna ca pierd mai multe ovule odata? Iertati prostia! A, si inca ceva, 1.720 e un pret mic, mare, obisnuit? E bine de stiut dinainte...
Galli, cum de nu ne mai intalnim? Cand gasesti cea mai avantajoasa banca, te rog sa-mi spui si mie.
Mona, cand vii la Iasi da o fuga la Suceava, ca d-na Udrea promoveaza de zor turismul in Bucovina. Traista ti-o dau eu. Apoi dam o fuga la Galli sa-i gustam palinca... hm? ce parere ai? In Iasi ti se lipesc talpile de asfalt in perioada aia.
Guzel, drum bun si bafta, sa ajungi cu bine acasa!
Pisi? unde ai disparut?
Dandana?
Mayan... eu zic sa te inscrii la vreun concurs, ceva... multumim ca ne indulcesti zi de zi! Experienta ta de azi m-a convins ca sentimentele sunt incompatibile cu prajituritul. Am zis!
Menics, cat mai esti pe aici, apuc sa-ti urez o viata minunata si mult mult mult noroc! Nu ai pierdut nimic (valabil si pentru Amy), doar ai castigat timp.
Ada, bine ai venit!
Lumy, de ce vrei sa-ti vina CM? Sau iar am inteles aiurea?
Pe cine nu am strigat (din cauza vitezei)
Pupici si noapte buna!
_
Lumy_Clt spune:
Libra! bine ai venit la schimbul 3 !!
si eu care credeam ca`s singurica
pai vreau sa imi vina cm ca sa pot reincepe tratam, am facut oricum fortat o pauza de 2 luni, si acu colac peste pupaza nu mai vrea sa vina...pai ce e dupa el .....printre altele dupa ce abia am facut rost de pregnyl (de la o fata dragutza de p forum ), nu il mai pot tine f mult, ca i se duce valabilitatea.. am toate cele cumparate tb doar sa imi vina si sa ma apuc de treaba...dar de tb sa ma incadrez in timp
Libra spune:
Lumy, de ex., nu se poate sa fii insarcinata?
Eu am luat Gonalul, ma documentez cum sa mi-l introbag in burta, dar sunt in ziua 27 si inca mai sper sa nu imi vina... Deh, la batranete, o mai iei pe aratura...
_
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Libra Lumy, de ex., nu se poate sa fii insarcinata? Eu am luat Gonalul, ma documentez cum sa mi-l introbag in burta, dar sunt in ziua 27 si inca mai sper sa nu imi vina... Deh, la batranete, o mai iei pe aratura... _ |
eh, chiar imi doream sa fie asa, dar tinanad cont ca ult cm a venit pe 10.04 (la 1 luna dupa stimuare), iar cand am fost la dr in z14 foliculii era mititei, iar eu nu mai aveam voie sa fac stimulare (ma recuperam dupa hiperstimulare), si ca pe 27.05 am facut un test, care mi`a iesit cu 1 linuita .......eu de cand ma stiu is o dereglata...dar tot continui sa sper