Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamac

Buna fetelor!

ehe! bine ai venit in schimbul 3!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Mda, ce-ar fi... cum ar fi... sa fie... daaaaa, noaptea avem voie sa visam mai mult... 27.05 e depaaaarte, poate intre timp a mai crescut o liniuta! Plus ca tu zilele astea ai fost ocupata cu sarbautoritul si poate nici n-ai bagat de seama la semne. Cand a fost ultima menstra?

Haideti fetelor cu liniutele ca se termina saptamana si n-avem pe cine premia! Haideti mai, ca-mi stricati frumusete de pronostic!

_

Mergi la inceput

ultima fu 10.04 ....si de atunci nimic...
hai ca premiul cel mare la Loto s-a castigat

Mergi la inceput

Ahaaaa, buna Ancuta!
Petrecere in pijamale, deci!
"Cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa!"
Soricica... ce-i surioara pe capul tau, nu ti-a mai trecut boala? Da-ne o veste! (pisica mea doarme de rupe si oricum n-a vazut niciodata o soricica. i-am luat un soricei de jucarie si ii iubeste toata ziua)
Lumy, o prietena de-a mea s-a dus la Cluj, la un dr. foarte bun, care i-a dat un trat. vreun an si cand s-a dus la control i-a zis sa incerce luna urmatoare. Se simtea tot mai rau, tot mai obosita, si cand colo era gravida in 3 luni. Dr. n-a vazut nimic la echo. :d
_

Mergi la inceput

Ada - bine ai venit! Cand am citit mesajele tale as fi pus pariu ca esti din Cluj! Si eu sunt clujeanca!
Menics - mult noroc pt noua viata! Meriti sa fii fericita!
Micomic - sa fie intr-un ceas bun! Se pare ca doctorii sunt dusi cu pluta peste tot. Eu am facut o inseminare cu rezultat negativ, bineinteles . La primul control, l-am intrebat pe medic ce n-a fost OK. Raspunsul: "Doamna probabilitatea e de 25 %, deci totul a fost perfect". Dupa un asa raspuns, mi-a vinit sa-i dai un sut unde nu-l arde soarele si sa ies trantind usa, dar din pacate depind de el.
Guzelnico - nu te stresa pt calatorie, vei vedea ca totul va fi ok.
-ici pt voi toate!

Mergi la inceput

Bine v-am gasit Lumy si Libra!
Eu lucrez numai in schimbul 3!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancamac

Bine v-am gasit Lumy si Libra!
Eu lucrez numai in schimbul 3!

de obicei si eu...dar ma mai cearta soata ca tb sa ma odihnesc... el oricum adorme inaintea mea..iar dimineata trage de mine sa ma trezesc, ce sa mai sunt o rasfatata

Mergi la inceput

Sotul meu ar sta pe computer 25 ore din 24; intr-o vreme imi zicea: "mi-ar place sa gasesti si tu ceva pt net sa-ti placa", acum regreta ca l-am luat in serios ca seara nu mai are loc la computer!

Mergi la inceput

Vaaaai, cand ma gandesc ce greu ma trezesc dimineata nici nu-mi vine sa ma mai culc. La 6.00 pisica incepe miaune la "taica-su", el miauna la mine si tot asa... Macar gasesc cafeaua facuta, iar la serviciu colegii imi vorbesc in soapta pana pe la 10

_

Mergi la inceput