Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(9)
Raspunsuri - Pagina 14
Libra spune:
Mda, ce-ar fi... cum ar fi... sa fie... daaaaa, noaptea avem voie sa visam mai mult... 27.05 e depaaaarte, poate intre timp a mai crescut o liniuta! Plus ca tu zilele astea ai fost ocupata cu sarbautoritul si poate nici n-ai bagat de seama la semne. Cand a fost ultima menstra?
Haideti fetelor cu liniutele ca se termina saptamana si n-avem pe cine premia! Haideti mai, ca-mi stricati frumusete de pronostic!
_
Lumy_Clt spune:
ultima fu 10.04 ....si de atunci nimic...
hai ca premiul cel mare la Loto s-a castigat
Libra spune:
Ahaaaa, buna Ancuta!
Petrecere in pijamale, deci!
"Cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa!"
Soricica... ce-i surioara pe capul tau, nu ti-a mai trecut boala? Da-ne o veste! (pisica mea doarme de rupe si oricum n-a vazut niciodata o soricica. i-am luat un soricei de jucarie si ii iubeste toata ziua)
Lumy, o prietena de-a mea s-a dus la Cluj, la un dr. foarte bun, care i-a dat un trat. vreun an si cand s-a dus la control i-a zis sa incerce luna urmatoare. Se simtea tot mai rau, tot mai obosita, si cand colo era gravida in 3 luni. Dr. n-a vazut nimic la echo. :d
_
ancamac spune:
Ada - bine ai venit! Cand am citit mesajele tale as fi pus pariu ca esti din Cluj! Si eu sunt clujeanca!
Menics - mult noroc pt noua viata! Meriti sa fii fericita!
Micomic - sa fie intr-un ceas bun! Se pare ca doctorii sunt dusi cu pluta peste tot. Eu am facut o inseminare cu rezultat negativ, bineinteles . La primul control, l-am intrebat pe medic ce n-a fost OK. Raspunsul: "Doamna probabilitatea e de 25 %, deci totul a fost perfect". Dupa un asa raspuns, mi-a vinit sa-i dai un sut unde nu-l arde soarele si sa ies trantind usa, dar din pacate depind de el.
Guzelnico - nu te stresa pt calatorie, vei vedea ca totul va fi ok.
-ici pt voi toate!
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancamac Bine v-am gasit Lumy si Libra! Eu lucrez numai in schimbul 3! |
de obicei si eu...dar ma mai cearta soata ca tb sa ma odihnesc... el oricum adorme inaintea mea..iar dimineata trage de mine sa ma trezesc, ce sa mai sunt o rasfatata
ancamac spune:
Sotul meu ar sta pe computer 25 ore din 24; intr-o vreme imi zicea: "mi-ar place sa gasesti si tu ceva pt net sa-ti placa", acum regreta ca l-am luat in serios ca seara nu mai are loc la computer!
Libra spune:
Vaaaai, cand ma gandesc ce greu ma trezesc dimineata nici nu-mi vine sa ma mai culc. La 6.00 pisica incepe miaune la "taica-su", el miauna la mine si tot asa... Macar gasesc cafeaua facuta, iar la serviciu colegii imi vorbesc in soapta pana pe la 10
_