Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(9)
Raspunsuri - Pagina 10
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Libra Am mai scris un mesaj dar s-a pierdut undeva pe net. Scriu de la srv., am uitat sa ma logez (acasa am pus automat), supa ce am scris m-a intrebat de login, m-a mustrat constiinta ca stau cu voi pe banii statului etc. Ideea principala era "SARU'MANUTA, NICO" _ |
Sa-ti creasca foliculii mari!
Libra, acu vine Mona si face ea o remarca privind "banii statului"...
Pe aia de ne conduc nu-i mai mustra nimeni si nimic ...
amy2007 spune:
Eu is bugetara si uite ca nu ma mai mustra constiinta. Cand ne-au taiat primele, salariile de merit, primele de vacanta si alte alea nu i-a mustrat nici o constiinta. Mai nou cica sa-mi cumpar hartie si sa-mi incarc cartusele de la imprimanta pe banii mei, parca eu scot o foaie pe zi. Asa ca, nu mai bine nu muncesc, sa consum hartii (pe banii mei :D) si stau aici cu voi la taclale? Barfele noastre nu consuma nici hartii si nici cartuse si nici pixuri pe care le cumoaram demult singuri.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
guzelnico spune:
Mayan, multumesc pt gandurile bune.
Am un pic emotii, ca e prima data cand plec cu masina dar fara sotul meu. Este o adevarata challenge!
guzelnico spune:
Da, Amy, ai dreptate, iti trece timpul mai repede si mai placut.
Dar documentele pe care le intocmesti tu sunt pt tine personal sau pt institutie?! Ce reguli tampite v-au pus!!!!!
menics spune:
citat din mesajul lui guzelnico Mayan, multumesc pt gandurile bune. Am un pic emotii, ca e prima data cand plec cu masina dar fara sotul meu. Este o adevarata challenge! |
wow curajoasa mai esti,
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
guzelnico spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui menics
wow curajoasa mai esti, http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png Manu |
Cred ca mai degraba putin inconstienta! Dar ma cheama tara si tb sa vin in RO !
MayanMistica spune:
Fata sper sa-mi iasa checul ...e cu cranberries ..alune , migdale , lamaie , rahat , bucatele de portocala confiata ...
guzelnico spune:
citat din mesajul lui MayanMistica Fata sper sa-mi iasa checul ...e cu cranberries ..alune , migdale , lamaie , rahat , bucatele de portocala confiata ... |
Acele bunatati le bagi in compozitie sau pe deasupra?