Copilasi din 2002 *61* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 19
tamyra spune:
Buna dragi mamici
Va multumesc mult pentru felicitari, urari....va multumesc ca nu ne-ati uitat:Katty, Cristina22, andy.p, Cristina C
Din pacate nu prea mai reusesc sa fiu alaturi de voi...timpul este atat de scurt...
... nu prea sunt la curent cu ceea ce faceti...studiez problema si revin
Nicoleta spune:
Tamyra, bine ai revenit! M-am uitat pe pozele tale cu torturi... Mi-a placut cel cu lamaie pentru soacra , cel mai mult!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
Nicoleta spune:
Cristina, sa treaca repede! Asta e cu copiii, mai fac si din-astea... of. Cu Austria, poate.
cristina22 spune:
Nina-sanatate mamei!!
Tamyra-tot am vrut sa-ti zic de frumosii tai.Gemeni, gemeni, da' Robert e al mamei si Daria a lui tata. Zi-ne si noua reteta!Sa-ti traiasca!! Sunt mari si frumosi! Dar poze de la aniversarea de 7 ani, nu am vazut...
Nico-anul trecut, in vara, l-am dus si noi in Austria pe Andrei.Off, ce m-as mai duce!!
O zi faina!!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
light spune:
Nina , numai bine mamei tale, sper ca nu e ceva serios care sa va ingrijoreze!Ma bucur ca v-au placut pozele, pletosul mic e aproape non stop in cautare de sugurit, n-ar intoarce capul de la tzatza vreodata, doar cand adoarme si ii scapa din gura. Liviu se manifesta mai bine decat mi-as fi imaginat, e mereu grijuliu cu fratiorul lui, dimineata vine sa il vada si ii vorbeste frumos : dragalasul meu, Victorasul meu si tot asa, are grija de el sa ii puna suzeta cand plange, caci da, desi eram impotriva ei, la stilul in care vrea sa stea atarnat la piept domnul Victor a primit in dar o suzeta caci nu se putea altfel. Adica plin ochi cu lapte, inca dand lapte pe afara, dupa o ora de supt, el tot e in cautare de supt asa ca am recurs la suzeta. Nu imi pun problema ca nu s-ar satura caci e dolofanel si are multe scaune pe zi si sigur ia si in greutate ceea ce o sa verificam martea viitoare la control.
my deviantArt Gallery
katty spune:
Hello!
Lucia, ce frumos se poarta Liviu cu fratiorul lui!
Tamyra, bine ca ai mai scris putin despre voi! Nici eu n-am vazut poze decat din 2008 si 2007, de anul asta de la 7 ani n-am vazut nimicuta!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Cristina_C spune:
Nina, multa sanatate mamei tale!
Tamyra, spiridusii tai incep scoala din toamna si daca da, merg in aceeasi clasa ?
Anina_n spune:
Buna, fetelor ! Va salut de la mama.
Multumesc pentru urari, mama se simte bine, se reface repede.
Astept concertul lui Michael Jackson de la Bucuresti(1992) pe MTV Romania(ora 21) si apoi despre viata lui pe ProTv.
O seara faina, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Nicoleta spune:
http://www.punctul.ro/articol/6607/norul-ros-deasupra-capetelor-noastre.html
katty spune:
Neata, Nicoleta, am citit si eu stirea cu radiatiile solare foarte mari!!! E bine sa ne ferim si mai ales sa-i ferim pe copiii nostri!
Nina, , au dat concertul din 92 al lui MJ la MTV aseara? La concertul ala am fost si noi, ce vremuri...mi-ar fi placut sa-l vad, dar am fost toata dupa-amiaza plecati!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."