Copilasi din 2002 *61* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 14
katty spune:
Io mi's cu bakuganii...ar vrea cat mai multi...Andrei are vre-o 6, un coleg de-al lui are 46, altul are si pista bakugan, altul si lansator...e o competitie care are mei multi...off!
Cristina22, nu se va plictisi, are acces la internet la webkinz si se joaca cu catelusul lui, isi ia caietele de la gradinita, trece repede ziua! Ati scapat de varicela?
Cristina_C, probabil ne vom regasi cu toate si la subiectul cu scolarei nu peste mult timp!
Laura, sanatate multa, va tine de ceva vreme durerea asta de burta!
Nicoleta, vad ca-ti prieste cu 3 copii , le-ai facut frumos program de vacanta!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
cristina22 spune:
salut!
Katty-lansatorul il avem, da' se putea altfel?
Raportam primul dus in doua saptamani, timp in care l-am spalat doar prin anumite locuri. Mai are cateva bubite, da' am scapat.Pe nas se vede o urma, care sper sa fie temporara.
Apropo de colectionat, acum isi doreste caine de la real.Stiti despre ce vorbesc?
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
katty spune:
Neata,
Pe-aici e cam mohorat, mai ploua din cand in cand, dar e bine ca e racoare!
Noi suntem singuri, tot fara copil, care sta la mama pana joi! L-am sunat pe la 10 abia se trezise, dar era tare vesel! Aseara i-a prins una ploaie torentiala, si, complet diferit fata de pana acum, era super-fericit ca l-a prins ploaia si s-a facut ciuciulete (desi aveau umbrele), si "l-a spalat pe picioare" ca era in sandale!
Voi ce mai faceti? Tot ocupate? Cand aveti concediile?
_
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
cristina22 spune:
Katty-am cam scris deodata si nu m-ai vazut.
Concediu...uff, mai este.Vrem sa mergem la mare,la lido de jeselo, de prin 1 septembrie.
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
Plooouaaaaa!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
katty spune:
Si aici ploua...desi s-a mai luminat...nu stiu cum vine treaba...
Cristina22, dupa ce-ai scris a doua oara am vazut ca am scris odata! Ma bucur ca a scapat Andrei de bubite si se poate spala normal!!! Deci gata, ati trecut si de-asta!!!
_
varsta lui Andrei
katty spune:
Astazi ar fi fost ziua Emmei!
Licurici, dormi in pace! Sper sa dansezi cu ingerii in cer!!!
Aida, sunt cu gandul alaturi de tine, stiu ca astazi iti va fi cumplit de greu!!!
_
varsta lui Andrei
cristina22 spune:
eram cu gandul la Licurici, dar nu aveam curaj sa spun nimic...
Stiu ca veghezi de acol de sus!
Katty
cristina si Andrei
Nicoleta spune:
Aida, o imbratisare maare pentru tine! Licurici, fie-ti somnul lin!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"