Copilasi din 2002 *61* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 13
Cristina_C spune:
Deci surioara era copilul, ca ziceai la un moment dat ca toti 3 copiii dorm. Cei din parc am inteles ca sunt ai unei mamici DC.
Nicoleta spune:
Cristina, da, numai ca sora are 1.60 si 55 de kg (aprox)... si are 13 ani.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
katty spune:
Neata!
A inceput o noua saptamana pe care v-o doresc minunata!
Nicoleta, foarte frumoase pozele din parc!!!
Noi aseara am fost in Cismigiu, a fost un festival de folclor international, am fost cu finii si finuta, si cu mama si o prietena de-a ei, copiii s-au jucat, s-au pictat pe fata, poze au facut finii, noi n-am avut aparatul foto, daca ne dau noua, va pun!
Andrei e tot la buni pana joi, de vineri mama pleaca intr-o excursie de vree-o zece zile, iar Andrei va veni cu noi la serviciu!
tuturor si va astept la o "palavra", o sau un !
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Nicoleta spune:
Salut.
Sambata gratar, duminica au fost copiii la teatrul pentru copii la pranz si apoi la film, dupa-amiaza. Le-a placut si vor mai merge! Ma gandesc sa ii duc de 3 ori pe saptamana la inot, ca se pare ca sora mea va pleca peste 2 saptamani si nu va avea timp sa invete prea mult...
Va doresc o saptamana minunata!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
andy.p spune:
...pe Andy il tot doare burta,nush ce sa-i mai fac
In week-end n-am facut mare lucru ca a fost o vreme tare urata..de fapt si acum e frig si ,cica toata saptamana va fi tot asa:(
Cred ca azi nici tenis nu facem,la asa vreme...
Din iulie vom incepe si noi inotul,Andy de abia asteapta
O saptamana cat mai frumoasa tuturor
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
ceau!
Laura-ai sunat medicul?
Cum e bebik?
Katty-nu se va plictisi Andrei la serviciu?
Dupa cum va zicea si Laura, la noi e o vreme nasoala, asa ca mare lucru nu am facut in 3. Insa, am bagat o plimbarica in ungaria, ca pe vremuri, noi doi.Sunt reduceri si-am profitat.
Am mancat ceva bun si ne-am intors la puiul nostru, dar nu fara a-l cumpara pe wally
o saptamana faina!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Cristina_C spune:
Dragi mamici,
Ia uitati ce subiect am gasit: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138789 . Atatia viitori scolari de care nici nu stiam - unii sunt, poate, chiar pe lista noastra.
Laura, multa sanatate lui Andy, imi pare rau ca inca nu i-a trecut burtica!
Cristina22, cine e wally?
Curs de inot incepe si Robert de pe 23 iulie.
Si noi avem parte de o saptamana ploioasa.
Va salut pe toate si va urez o saptamana buna
cristina22 spune:
Cristina-wally e wall-e, colectorul de gunoaie
Sunt la cafeaua no 2, ca altfel nu se poate.Asa vreme faina e la noi!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Cristina_C spune:
Ma gandeam eu ca el e. Noi am luat-o si pe Eve, ca sa nu fie singur: http://disney-clipart.com/Wall-E/characters/Wall-E-Eve.jpg
cristina22 spune:
da' bakugan-i nu colectionati??? Ca noi suntem intr-o goana continua dupa bakugan-i. Plec imediat spre casa si am sarcina sa mai cumpar unul!
cristina si Andrei