DESPRE AMANTE ....DIN NOU
Raspunsuri - Pagina 5

valentinag spune:
Tanti zavaidoc,esti totalaaaa!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

hannen spune:
auzi tanti?vezi ca al meu acu o vrea pe maru.Daca se descurca cu 3 ,treaba lui (ca fie vorba intre noi,are voie de la stapanire) dar cu mine de dati cu ochii tare mi`i ca treceti de la aspiratul dormitoarelor la un loc cu verdeata unde nu`i nici durere,nici intristare.S`a zis cu aspiratiile,ori aspiratul,nush care ca ma bagai in ceata.Mai bine zic ca s-a "zis" cu amindoua!
Oare pe unde-i maru?Nu vine cu taraba ca iote ii rost de biznes,ceapa,usturoaie,ridichi,peste si spicy wings.
edit:vali,Ana...se vede ca m-am plictisit sa rid de una singura.

hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld atunci trimit niste aripi cu DHL-elul. sau vrei cu vulturul-plesuv? peste am mancat miercuri, crap era!!! ![]() |

auzi,io cred ca tu te lauzi cu amantu` ala.sa`ti spui si de ce,pai daca miercuri ai mincat crap cu usturoi ,garantat te-a lasat deja.
hai recunoaste,e ca a fujit in lume?(s`o fi intilnit cu al meu??
si tu te lauzi cu amanti pe aici

Tanti,pe al lui Kari nu`l vrei?Hai lasa`l pe al meu ,te rooog muuult!

alexa_bebe spune:
nikol24 ti-am citit povestea!parerea mea:el te-a luat drept manta de ploaie rea,cum se zice.daca merge cu tine ,e cu ea...daca nu merge cu tine tot cu ea!adica pe sleau sa-ti spun cum va aparea"o alta" va face la fel!eu nu l-as fi iertat mai ales ca nu aveati nimic impreuna,nu aveati copii care sa sufere de pe urma deciziilor!sunt multe obiceiuri pe care le trecem cu vederea la cel drag cand "e iubirea mare".sa stii ca mai tarziu se accentueaza!daca "umbla cu cioara vopsita de la inceput" nu prea e de bine.
mama de prichindik poznasha

Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui hannen Tanti,pe al lui Kari nu`l vrei?Hai lasa`l pe al meu ,te rooog muuult! |
Hai ca se inchide si topicul asta. Nu ii vreau pe ai vostri, fiti linistite, ca am aflat de dimineata ca a venit un popa nou, superstar, in Chitila si duminica ma duc la vizionare. Spice up my life cu jucy popa.
M-am si cantarit de dimineata si, daca o mai tin asa, o sa fiu Tanti Zavaidop

hannen spune:
Da` vad ca ai prins dragan la preoti.numai categoria asta sociala servesti?
E vreun secret?Is mai dotati in actiuni,sau ce-i cu ei?

Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui hannen Da` vad ca ai prins dragan la preoti.numai categoria asta sociala servesti? E vreun secret?Is mai dotati in actiuni,sau ce-i cu ei? ![]() |
Am scris pe celalalt topic despre amante care e treaba cu popii. Citeste acolo, documenteaza-te, nu fi nevasta ignoranta si metempsihotica. Te rog eu mult, e spre binele tau.

trischa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Am scris pe celalalt topic despre amante care e treaba cu popii. Citeste acolo, documenteaza-te, nu fi nevasta ignoranta si metempsihotica. Te rog eu mult, e spre binele tau. |
Cumva ala,cocosat,schiop si fara un ochi care si-a pierdut proteza in coliva???

Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui trischa Cumva ala,cocosat,schiop si fara un ochi care si-a pierdut proteza in coliva??? |
Mai, tu mereu ma discreditezi aici public. Nu ti-am zis ca e popa superstar? Cum o sa fie ala de care povestesti tu? Citesc si ma minunez! Are lumea dreptate, diaspora e var-za! Sunteti complet lipsite de simtul umorului, va sta mintea numai la mancare, ce mai, sunt dezamagita. Ma duc sa meditez transcedental.

hannen spune:
Eu recunosc,nu pot tine pasul cu tine la umor,iar la mincare ...fie`ti mila nu ti-am zis ca a fugit in lume cu pensia?
Azi am mincat niste rabdari prajite,dar cred ca trec si eu pe apa cu tamaie.Vad ca face bine la spirit,dezvolta simtul umorului,silueta de invidiat.Gata ,am terminat cu pestele cu usturoi si aripile poeziei prajite.