DESPRE AMANTE ....DIN NOU
Raspunsuri - Pagina 4

trischa spune:
[/quote]
Vai, cata rautate! Nu ma lasi sa aspir la ceva mai complex, imi tai aripile poetice si le jumulesti la aragaz ca sa faci spicy wings, ma arunci in coduri Bushido de un ermetism tolomac si intransigent. Nu, hotarat lucru, nu mai exista sentiment, intelegere, iubire de semeni. Am zis!
[/quote]
In sfarsit ,a scris cineva, sa poata si biata Amina intelege.
Aminaaaa,e ca are dreptate Tanti???

hannen spune:
bey,io zic asa ,voi nu sunteti normale!Si daca mai continuati asa o sa ma aveti pe constiinta.De mult nu am mai ris in halul asta.
Acu gata ,lasati panarama si hait inapoi la usturoaiele voastre.Tulai,au lasat vatra cu usturoi si-au venit sa se masoare in forte cu adevaratele amante.Nu va vad bine,zau asa.
is lesinata de foame si mi s-a facut pofta de peste cu usturoi si spicy wings ,cine ma ajuta?Tanti arunci incoa niste aripi d`ale lui matale?nu-ti fa griji,nu-i berbatu acasa asa ca nu-i pericol de divort c`am mirosit a toate cele...

Tanti Zavaidoc spune:
Mai Hannen, se vede ca esti nefasta, de aia nu intelegi nimic. Aripile alea erau ale poeziei, soro, pricepi? Numai la mancare va sta gandul, nefeste disperate ce sunteti! Eu ma asez aici la scris pe patul geminativ al elucubratiei transcendentale si voi va ganditi la haleala! Pai de aia va insala mah barbatii, ca nu stiti sa purtati o discutie coerenta, da? Uite, al meu doarme doar jumatate de ora pe zi (Amina, te-am luat) si intelege tot ce ii spun, da? Chiar el m-a felicitat pentru mesajele scrise mai sus si a zis ca de mult nu am vorbit asa de profund. O sa ii propun sa reduca programul de somn la 15 minute, sa par si eu geniala.

hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Mai Hannen, se vede ca esti nefasta, de aia nu intelegi nimic. Aripile alea erau ale poeziei, soro, pricepi? Numai la mancare va sta gandul, nefeste disperate ce sunteti! Eu ma asez aici la scris pe patul geminativ al elucubratiei transcendentale si voi va ganditi la haleala! Pai de aia va insala mah barbatii, ca nu stiti sa purtati o discutie coerenta, da? Uite, al meu doarme doar jumatate de ora pe zi (Amina, te-am luat) si intelege tot ce ii spun, da? Chiar el m-a felicitat pentru mesajele scrise mai sus si a zis ca de mult nu am vorbit asa de profund. O sa ii propun sa reduca programul de somn la 15 minute, sa par si eu geniala. |

kariguld spune:
al meu nu mai doarme deloc!
hannen, vreau si eu peste cu usturoi!!!acum ma duc sa dau o tura cu amantul, altfel se uzeaza si nu mai fac nimik cu el
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui hannen![]() ![]() ![]() ![]() |
Na, dupa ce ca mirosi a usturoi, suferi si de incontinenta urinara. Iti zic eu, gata, s-a terminat. Te lasa. Sa nu vii la mine sa te plangi si sa ceri un sfat coerent, ca nu iti dau. Eu te-am avertizat din timp, dar tu, nimic.

hannen spune:
kari,pai mie`mi ierea speranta la voi mah!De unde peste cu usturoaie aici?doar sa pescuiesc crapul primariei de prin lacurile din oras ,sa-l fac cum doreste inimoara matale.
Acu` imi ploua in gura si n-am nicio speranta,peste nu`mi dati,spicy wings s-au dus si ele pe copca,cica erau aripile poeziei.N-am nicio nadejde cu voi!

hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Na, dupa ce ca mirosi a usturoi, suferi si de incontinenta urinara. Iti zic eu, gata, s-a terminat. Te lasa. Sa nu vii la mine sa te plangi si sa ceri un sfat coerent, ca nu iti dau. Eu te-am avertizat din timp, dar tu, nimic. |
la`s soro nu te ingrijora ca pina vine de unde-i fujit ,rezolv io si incontinenta urinara!!Sa nu-i zici,da?
pi. ies. luni ma`c la dr. promit,tu promiti sa`mi pastrezi secretu`???

Tanti Zavaidoc spune:
Hannen, nu promit nimic. In secret, sper sa te lase si sa il iau eu. Nu de alta, dar popa din Delureni m-a lasat, ala din Barsanesti ma tine numai pe apa plata cu tamaie si mult nu mai rezist, presimt ca ma duc la cele vesnice cu regimul asta... Se cere deci o schimbare. In sotul meu nu am baza, ca ar face orice ca sa fiu eu fericita si nu e rost de conflicte, de situatii de astea dramatice care te fac sa simti ca traiesti... E trist, sunt plictisita si totusi, nu ma pot opri sa aspir. Azi am terminat dormitorul.

kariguld spune:
citat din mesajul lui hannen kari,pai mie`mi ierea speranta la voi mah!De unde peste cu usturoaie aici?doar sa pescuiesc crapul primariei de prin lacurile din oras ,sa-l fac cum doreste inimoara matale. ![]() Acu` imi ploua in gura si n-am nicio speranta,peste nu`mi dati,spicy wings s-au dus si ele pe copca,cica erau aripile poeziei.N-am nicio nadejde cu voi! ![]() |
atunci trimit niste aripi cu DHL-elul. sau vrei cu vulturul-plesuv? peste am mancat miercuri, crap era!!!

Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!