Concediu in Neamt, aproape de manastiri

Concediu in Neamt, aproape de manastiri | Autor: rein

Link direct la acest mesaj

As vrea sa merg in vara 2 saptamani in Neamt, in concediu. Merg cu sotul si 2 copii de 2.5ani si 6 luni. Ne dorim sa gasim o pensiune sau, mai bine, la o maicuta, care sa ne ofere cazare si 3 mese pe zi pentru noi, adultii. Normal sa fie curat, sa aiba baie. Am vrea liniste muulta si sa putem vizita cateva manastiri in imprejurimi.

Cunoasteti un asemenea loc? aveti incredere sa-l recomandati? imi puteti trimite si PM... numai sa primesc un raspuns.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

rein, zona neamtului e f frumoasa si cazare gasesti. eu cred ca e mai bine la pensiuni, decat la maicuta. fiind din zona nu prea am stat la pe la pensiuni, dar cred ca recomandabila e zona agapia, varatic pt ca e f frumos si liniste.
iti pun un link, sper ca am voie
http://www.infopensiuni.ro/pensiuni-judet/neamt/
iti stau la dispozitie pentru orice alta informatie. eventual daac iti place vreo pensiune, ma poti intreba si mai intreb si eu lumea in zona.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Sa va spun, sa nu va spun, mi-e ca va indragostiti si voi de locul respectiv si noi nu mai gasim locuri .

La Agapia, pensiunea Casa dintre pini (daca dai cautare pe google o gasesti usor). Este superb, curat, foarta multa verdeata si o curte imensa pentru copii. Din pacate ofera numai cazare, dar are in curte o bucatarie de vara imensa cu tot ce ai nevoie, trebuie sa iei doar materia prima si poti pregati acolo orice.

Noua ne-a placut tare mult, vream sa mai revenim in aceasta vara. In cateva zile sper sa reusesc sa pun si poze pe site-ul nostru pentru cei interesati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

fetelor daca a-ti mai fost cazate la pensiuni in zona NEAMT,Targu Neamt va astept cu detali.si impresi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Andreutza si Amironeanu, multumesc!
Ramane sa-si ia sotul concediu pe la inceput de septembrie si ne hotaram ce facem.
Sigur va mai intreb ce si cum.

Mai asteptam si alte raspunsuri, poate a mai avut cineva o experienta pozitiva de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Vreau neaparat si cu masa asigurata pentru noi, parintii pentru ca imi e de ajuns ca voi pregati zilnic ceva pentru copii. Cel mare mai mananca ce mancam noi dar oricand trebuie sa am o solutie de back-up.
Si am auzit ca in zona sunt niste gospodinee... si se gateste tare bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Rein, si eu stiam tot de zona Agapia, dar din pacate nu am detalii. Am gasit insa un www.turistinfo.ro/agapia/cazare-hoteluri-vile-pensiuni-agapia.html" target="_blank">link

Am si eu o intrebare, usor off-topic (poate ma ajuta fetele din Piatra-Neamt); la sfarsitul lunii iulie venim pt o saptamana in vizita la parinti; acum 2 ani am facut o scurta drumetie pana la Lacul Rosu; a fost ok dar ma gandeam sa va intreb ce alte zone mai merita vizitate? Planul meu ar fim sa facem zilnic iesiri in natura, la aer curat.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, exact la intrarea in Cheile Bicazului, pe partea dreapta, aveti un traseu extraordinar si f. usor de facut, chiar si cu copilul: Cheile Sugaului, rezervatie naturala de o frumusete extraordinara http://sugau.ro/
De asemenea, puteti foarte usor ajunge pe Ceahlau cu masina, prin Bicazul Ardelean, Stanile - la Stanile puteti lasa masina si de acolo pana la Cabana Dochia mai faceti vreo ora - drumul e forestier, insa daca nu aveti o masina foarte joasa, nu sunt probleme.
http://www.dana.acvaria.com/ceahlau.htm
Presupun ca Barajul il stiti, statiunea Durau de asemenea...
A, daca inca nu stiti, Cetatea Neamtului a fost foarte frumos renovata, iar in perioada 3-5 iulie va avea loc aici primul festival medieval din zona.
De asemenea, puteti vizita Lacul Cuiejdel, gasiti informatii despre el pe net, este asemanator Lacului Rosu, insa zona e muuult mai frumoasa, zic eu, doar ca e noua, mai putin cunoscuta, inca nu e nimic amenajat in zona, abia acum se construieste drumul de la Cuiejdi - sat spre lac, insa cu masina puteti ajunge prin Cracaoani-Magazia.
Daca imi mai amintesc ceva interesant, iti scriu.

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Lora, multumesc mult pentru ajutor. Cred ca ar fi chiar pacat sa venim pana acolo, si sa nu ne bucuram de frumusetea locurilor.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput