Condica Salajencelor [94]
Raspunsuri - Pagina 9
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Bia, modificarile constau in mare parte in faptul ca nu cantaresc nimic Dulciuri |
Mersi de pontul cu fiertul capsunelor...nici eu n-am sa o fac. Si cred ca tu ai pus biscuiti cu cacao deasupra, nu? Sau dedesubt, partea ce e deasupra cand e gata.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Bia, modificarile constau in mare parte in faptul ca nu cantaresc nimic Dulciuri |
mno, modificat sau nu,fu fuarte bun
.auzi la ea maxim 2 ore.te-ai uitat ghini la ceas?ca in 30 de minute se topi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Bia, atunci promit ca nu-l pupacesc pe Matei. Nici Silvia nu sta, nici macar la o vorba. |
nu da rau
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela_s
Mersi de pontul cu fiertul capsunelor...nici eu n-am sa o fac. Si cred ca tu ai pus biscuiti cu cacao deasupra, nu? Sau dedesubt, partea ce e deasupra cand e gata. vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
na ca ma bag si io in seama
mihaela_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
nu da rau Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
Nu dau, nu dau...di she sa dau?
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Da Miha. imi fac blog, scriu acolo si vorbesc singura.......... Care e avantajul?Dulciuri
mihaela_s spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Da Miha. imi fac blog, scriu acolo si vorbesc singura.......... Care e avantajul? Dulciuri |
Tu ai vazut ce de lume au adunat cele care au blog? Io nu vreau sa te conving, ca n-am nici un interes
. Da' nu-i bai ca daca pui poze ma uit si intreb eu ce ma intereseaza. Sau mai pui tu link-uri...daca am timp cercetez. Noa io va spun
, pe maine!vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Uite ca mai bantui inca...m-am apucat sa scriu pozele de anul asta pe dvd-uri ca deja imi cam umplu hardul si nu se mai misca calcu...Miha, am si eu salvate multe din blourile fetelor insa nu prea intru. Mi se pare foarte obositor sa intru sa rasfoiesc atatea carti. Daca intru zilnic pe culi, cum am deschis pagina imi dau seama daca s-a scris ceva nou. Imediat vad care subiecte se misca, mi se pare mai util si mai practic asa. Sincer. Si apoi de ce stam atatea ore pe net? Nu ca sa interactionam? Un blog mi se pare o cutie draguta in care te inchizi. Bine asta daca nu te numesti Ciutacu sau Mircea Badea, ca ei au audienta frate.Apropo www.ciutacu.ro m-am cracanat de ras citind aprecierile lui la adresa Elenei Udrea.
Gata. Azi pun punct, mai scriu si maine.
Dulciuri
dianaiulie2009 spune:
Cafelutza e servita !!!
Ma laud si eu cu Andreea care a fost strigata de 4 ori , deci a primit 4 diplome. A terminat prima din clasa. Mi-au dat lacrimile de fericire si de mandra ce ma simteam, mai ales ca intrebau bunicile prin spate "cine e Ciotlaus de ii tot ea prima ?" si mamaicile le raspundeau " pai e prima ca stie , de aia" . Deci , vorba cantecului " am cu ce ma ... am cu ce ..." .
Felicitari copilashilor vostri si voua pentru premiile obtinute !
La intalnire m-am relaxat si eu , dar am fost asa de obosita ca nu prea am scos multe cuvinte. Astept cu nerabdare concediul in care sper sa reusesc sa-mi adun cat de cat "puterile". Ne-am propus anul asta sa renovam sufrageria. Vrem sa scoatem geamurile si usa sa largim camera. Maine vine nenea sa ne spuna pretul . Apoi vom merge la neamurile mele la Hunedoara si eu la tratament la coloana. Si , probabil , cateva zile prin Ungaria, cateva zile la Secret Garden in Maramures.... ce-stio yo pe unde vom mai bantui.
Despre dieta ... dupa ziua de ieri care a fost a 3 -a zi de fructe si a 12- a zi de dieta am reusit sa scap de 4 kg batute-n cap. Eu zic ca merge bine. Treaba mai grea este ca trebuie sa-mi pregatesc in fiecare seara meniul pentru ziua urmatoare si cum ajung tare tarziu pe acasa ma apuca 10-11 noaptea cand eu inca mai sunt in bucatarie. Pana acum luam lista de meniu-catering si comandam ce-mi venea pofta , din aceasta cauza si aceste 10 kg in plus de cand am nascut-o pe Paula
. Sa stiti ca am observat ca totul tine de felul si modul alimentatiei . Daca sti cum si cat sa mananci atunci te poti si mentine si poti si slabi frumos fara prea mult chin.
Azi am zi de proteine , asa k merg pe platou sa-mi iau costite afumate si le bag la cuptor, apoi voi prepara o sala de cruditati 
Va doresc un week-end minunat !