Burtici fericite de septembrie-octombrie (71)
Raspunsuri - Pagina 13
adimercedes spune:
Raluk16, bine ai revenit. Ma bucur ca ati umblat cu folos si ati reusit sa gasiti ceva ce sa va placa. Sa le folositi cu placere!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
kemsy spune:
Buna si de la mine!
CASA DE PIATRA SI MULT NOROC MIRESICILOR NOASTRE 

.Pozele nu le-am vazut inca, dupa ce scriu mesajul ma duc sa le privesc
.
Kawaichan: trio se numeste TRIO OVO de la Brevi, daca dai search pe google gasesti foto cu el. Culoarea preferata: bleumarin inchis.
Eu am avut o noapte horror
. La 24.30 inca aveam muzica de concert langa casa, ca a fost sarbatoarea satului, si a cantat cineva. Scena era la 2 case de mine 
. Pe la 1 a inceput matza sa miorlaie la usa dormitorului si nu s-a lasat pana nu am iesit si am scarpinat-o/alintat-o pe capusor. La ora 4, iar incepe pisica mea sa urle...pana m-am enervat si am inchis-o in sufragerie, ca altfel nu stiu ce faceam 
. Si de pe la 2 noaptea, m-a acompaniat si o durere de spate de aproape imi venea sa plang
. Oare apasa bebe pe nervul lombosciatic??Ziua nu ma doare, numai noaptea (o fi si de la atata stat pe scaun
)
Azi am fost iar la analize la sange, si am mai intrat si intr-un magazin de unde am mai achizitionat cateva chestii pt bebe
Gata, m-am plans destul, ma duc sa-mi clatesc ochii cu niste miresici 

Gianina
24+ cu
Loris Stefan
bebe
hatsumomo spune:
kawaichan
ms pentru explicatii pe pe review unde ai spus tu nu indrazensc sa ma uit k sa nu mi fac inima rea mai ales ca mi am platit rezervarea
ar fi cam tarziu sa schimb maternitatea . noi am ales maternitatea asta pentru ca ne a fost recomandata de primarie si apoi este si cea mai apropiata de casa adevarul este ca ne am cam grabit la indemnul soacrei mele care ne a spus ca daca nu alegem din timp maternitatea riscam sa nu gasim locuri . chestia cu confortul pe care o cauta japonezele mi se pare incredibila in cazul lor nu ma mira faptul
acum am inteles de ce maternitatea asta ne a fost recomandata
si aici au acest e optiuni estetica camera cu televizor si alte chestii de care eu m am amuzat foarte tare cu sotul meu si bineinteles ca nu le am luat in seama dar nici o clipa nu am asociat renumele cu confortul chiar nu mi a trecut prin cap ca ar putea fi renumita pentru asa ceva ..aaa mor de ras
eu care ma gandeam ca este renumita pentru competenta sunt total dezamagita ehh asta este eu imi ascult instinctul in continuare
atat timp cat eu ma simt bine
multumesc inca o data pentru lamuriri acum macar stiu la ce sa ma astept din partea lor sper sa sa nu mai apara si alte tampenii pupici
loremunteanu spune:
Neata!
Raluk
Mi-as dori si sa pot intra mai des, dar pur si simplu nu reusesc.
O sa incerc sa raspund pe masura ce citesc.
Body, pt mine, inseamna acea bluzita fara picioruse, tip maieu sau cu maneca scurta sau cu maneca lunga, cu capse intre picioare. Salopeta inseamna cea care are piciorus si manecute, lungi sau scurte, cu talpic la piciorus sau nu; si tot salopeta mai sunt si alea doar cu piciorus, fara maneci, dar care se prind sus pe umeri...
Si acum sa incep... Eu am de obicei in casa, iarna, 25-26 grade si atunci il tin imbracat pe Roni (asa l-am tinut de cand s-a nascut) intr-un body tip maieu sau cu maneca scurta si o salopetica cu totul sau intr-un body cu maneca lunga si pantalonas sau salopeta fara maneci.
Vara, in functie de cat de cald e, doar in body sau tricou foarte subtire.
Cand era mai rece si era mai mic, il mai puneam in sac de dormit mai subtire. De cand a inceput sa dea din cracisori nu a mai stat o clipa invelit; asa doarme si acum, fara sa fie invelit. Probleme cu el nu am avut; in doi ani jumate, a facut de 2ori rosu in gat si atat.
Ideea e ca ma ghidez dupa mine. Daca eu stau in maneca scurta si copilul are doar un rand de hainute; daca stau cu maneca lunga si pantaloni si sosete, ii mai pun si lui un rand de hainute. Daca mori de cald si-ti vine sa stai la pielea goala si copilul sta tot la pielea goala, eventual ceva extrem de subtire, un body, tricou ceva.
Sa nu va infofoliti copii, ca-i sesibilizati si or sa raceasca foarte repede.
Se mai vorbea de cum trebuie sa fie body-urile, inchise pe-o parte, care se baga pe cap... Eu am avut de toate tipurile si cu capse pe-o parte si care se baga pe cap si cu suprapunere la gat... M-am descurcat cu toate... Singurele probleme pe care le-am avut, au fost la tricouri, pt ca Roni e capos (are craniul mai mare) si daca tricourile nu au capse sau nasturei, pe-o parte ori sunt prea stramte la gat, ii intra foarte greu pe cap si ies la fel de greu si nu ne convine.
Sa nu va luati de pe-acum hainute pt la vara, pt ca s-ar putea ca bebelusii vostri sa nu le poarte, sa creasca prea repede si sa nu le vina. Eu am patit-o. Al meu copil era ca si dimensiuni (lungime si greutate) mult peste varsta lui si multe lucruri nu le-a imbracat pt ca nu i-au mai venit... Luasem tot asa pt vara/iarna si nu a mai intrat in ele cand a venit timpul lor.
La fel, pt primele 2-3 luni, putine hainute, de preferat de la marimea 56 (masura reprezinta cati cm are copilul in inaltime) in sus... Eu am avut si de 50 si copilul a avut 52cm la nastere si nu a intrat in hainute...
O sa vedeti ca o sa vi se intample ca bebe sa imbrace hainute, chiar si de numai 2 ori si apoi sa nu-i mai vina... cresc foarte repede in primul an de viata.
Mi-am mai adus aminte de ceva... Caciulite nu prea am folosit. Iarna cand era mai rece, ii puneam o caciulita subtire, dupa baita, pt vreo doua ore si atat... Apoi i-o scoteam... Afara cu caciulite nu prea groase, tot iarna sau primavara/toamna cu unele subtiri... vara deloc... Si eu am avut razboie (si inca mai am) cu imbracatul copilului... Eu am facut ca mine, nu ca altii...
Hainutele, le-am calcat doar dupa ce le-am spalat prima oara, cand inca eram gravidoasa; dupa aceea (la fel si acum) le-am calcat doar pe alea cu care ieseam la plimbare, ca sa nu iesim calcati in picioare... ![]()
Kiki, casa de piatra! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Va pupic pe toate si aveti grija cu caldurile astea.
Loredana
24+
Roni-Cristian
08.02.2007
http://atelierroloco.blogspot.com/
monica_dicut spune:
kemsy, te inteleg atat de bine cu durerea de mijloc. Eu nu pot sa cal pe calcaie de durere ca se lasa in jos. Ma intorc de pe o parte pe alta ajutata de macara (adica sotz) si simt ca mi se desira toate oasele din zona si de la dansa
Si eu cred ca imi apasa pe un nerv undeva ca simt ca mor.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
25+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
kawaichan spune:
Superb caruciorul Kemsy,sa-l purati sanatosi !
Ce seamana cu Bugaboo![]()
Nu stiu ce sa zic de dureri ca n-am experimentat pana acum...eu nu am probleme cu dureri de spate,ci de burta,in partea de jos.Vad ca o zi ma doare o zi ma lasa..
Mihaela si galusca mult iubita
27+
Danuta1979 spune:
Mangagirl,
Imi pare rau ca situatia a ramas tot asa. Oricum, cumva lucrurile se vor aranja de la sine si fie o sa va casatoriti, fie parintii vor accpta ideea. Banuiesc ca aveti presiune si din partea familiei iubitului tau...
Ma ierti ca am deschis subiectul...vroiam doar sa stiu ce mai e cu voi..apropo de nunti.
Dana
25+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
adimercedes spune:
Kiki, Ioana81, sa aveti parte de multe bucurii, fericire, intelegere si iubire 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
kemsy spune:
Eu am citit ca temperatura potrivita in camera bebe este 21-22 grade, si 23-24 cand i se face baita.De imbracat si eu cred ca nu o sa fiu exagerata, cum simt eu pentru mine asa si pentru el.
Monica, eu i-am trimis un email doctoritei, sa o intreb ce pot sa iau pentru durerea asta de spate. La cum o stiu, pana maine inclusiv imi raspunde. Tu iei ceva?
Gianina
24+ cu
Loris Stefan
bebe
Ioanna81 spune:
am burtica.. pe cuvantul meu!
si pe 17 mergem sa-l vedem din nou ca tare ne e dor de el!
Ioana
25+ cu 
bebe Carol Ioan