Sapte dintr-o lovitura! Ce putem face?
Ce poti face cu 7 pui de catelus, aparuti peste noapte as putea spune, caci nici macar nu stim cine e taticul? Am postat cateva poze cu ei pe blog, insa nu stiu ce ecou ar putea avea niste poze cu catei intr-un blog de mama... Ma puteti ajuta cu un sfat? Cui ma pot adresa, avand in vedere ca puii nu sunt de rasa? In cazul in care ajuta, uitati cateva poze cu ei aici:http://medeea76.blogspot.com/2009/06/sapte-dintr-o-lovitura.html
Raspunsuri
Deus spune:
ii ingrijesti si in paralel le cauti casute:) daca cauti pe google gasesti site-uri cu anunturi legate de animale si incepi sa postezi in medie cam doua anunturi pe zi/pe fiecare site...anunturi lacrimogene de preferat:)
Este putin, greu si altii te vor sfatui sa iti vezi de treaba...care treaba te impiedica sa-i ajuti? Te vei simti minunat stiind ca ai ajutat 7 sufletele nevinovate.
Mult succes / putere si sanatate multa
PS - daca poti castreaza sursa ca sa nu se mai intample:)
poze
blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
aidaciolac spune:
oh da , trebuie castrata sursa si daca nu le gasesti casute , ii pui frumos in cutie si mergi cu ei la piata de animale in momentul in care sunt intarcati
eu am 3 pisici din care una a fatat 6 matzuci adorabili si mai una a fatat si ea azi dar inca nu stiu unde si cati. Deci am 9 pisici + ? + o labradoritza si o westie.
matzucii o sa ii duc in piata de animale cat de curand dupa ce dau cativa la cine a cerut , si ii duc pentru ca si eu anul trecut tot de acolo am luat 2
si e extraordinar sa ai puiuti in curte
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Medeea76 spune:
Multumesc, Aida, vom castra catelusa in curand. Buna idee cu targul, daca nu reusesc sa ii dau, asa voi face. Am pus poze cu ei aici:
http://www.medeea76.blogspot.com/
ramoneloo spune:
nu prea ai cui sa te adresezi,traim in romania...ceea ce ai vazut pe animal planet,filmat prin 2005,poate o sa se intample si la noi in 200 de ani.
o sterilizezi,incerci sa plasezi catelusii...
...sau iti deschizi o canisa cu patrupede care nu sunt de rasa,asa cum am citit pe un alt forum.o sa fie o cerere mare de maidanezi,ca si-asa sunt putini...cine stie,fiind o canisa,se urmareste obtinerea 'maidanezului suprem',numai bun de dus la expozitii si concursuri,de impuiat pe banda rulanta,basca ca la fiecare monta o sa ai dreptul de a pastra un pui!
serios vb acum(desi povestea referitoare la canisa de maidanezi este cat se poate de reala,trista si revoltatoare),cea mai buna decizie pe care o poti lua pt a evita aparitia altei serii de pui fara rasa este aceea de a steriliza femela.adoptiile merg destul de greu atat in cazul pisicilor,cat si in cazul cainilor.epuizezi rubedeniile,prietenii,etc...targurile sunt si ele sufocate de animale care au fost salvate de pe strada si carora li se cauta un camin si-un stapan...de ce sa le luam aceasta sansa?si asta in condiiile in care o catea fata de 2 ori pe ani...7 pui in cazul tau,hehe...suntem vreo 20 mil in tara noastra...dar exista posibilitatea de a depasi granitele f curand.ori ii facem 'marinari'.ca asta e nivelul la care suntem cu adevarat,ori ii otravim,ori chemam hingherii,ori ii ducem undeva departe(pe camp,paduri),ori undeva intre blocuri(sau ii aruncam direct in ograda vecinului) ca sigur se va gasi un om cu suflet mare sa ii adopte,sau ii dam spre adoptie si viitorul stapan o sa lase puiul ajuns la maturitate sa faca pui la randul lui ca asa e sanatos,firesc,natural si o sa le gaseasca stapani progeniturilor rezultate(si asa mai departe, in ritmul asta perfect normal) sau ii eutanasiem si gata,happy end pt toata lumea.
ps:am 2 pisici sterilizate,foste maidaneze.nu ma intreb cum ar fi in casa cu puisori de pisica pt ca m-am mai procopsit cu una de nici 2 luni,de rasa pura,birmaneza,aruncata pur si simplu pe geam in gradina din fata blocului.si uite asa,ploua din cer cu matze de rasa,ce natie norocoasa suntem noi,romanii,pe cuvant!
ramoneloo spune:
un offtopic.
ma uitam la un episod din 'friends'si la un moment dat,in spatele actorilor este vizibil un afis in care scrie 'spray or neuter your pet' adica castreaza-ti/sterilizeaza-ti pet-ul...si asta era prin 90 si ceva...uite-asa au ajuns altii sa nu se mai confrunte cu pr animalelor fara stapan,a abandonului.interesant,nu?
Deus spune:
Si eu traiesc in Ro dar castrez tot ce pot si plasez cate 10-20 pisici si 3-5 catei in fiecare an:) de cele mai multe ori este nevoie doar de suflet si de vointa!(am momente in care sufar si vad ca este o lupta inegala intre mine si mitocani dar nu ma las, atata timp cat mai am bani de o bere am bani si sa castrez o pisica sau un catel)
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
ramoneloo spune:
de-aia m-am lasat eu de fumat,cu banii dati pe tigari,castrez un catel la 10 zile:)
anul asta am reusit sa dau in adoptie 7 catei,minune mare,pe cuvant!
doi au ajuns in austria...cand ii aud pe unii vehiculand ideea de a scapa de cainii fara stapan exportandu-i in china ma apuca rasul,de-ala isteric,ce-i drept,in conditiile in care un animal trimis in austria,numai la transport,te curata de 300eur!asta fara a lua in calcul transportorul,vaccinurile,deparazitarile,ciparea si pasaportul!
inutil sa calculam acum cate animale as fi castrat/sterilizat de banii astia,inutil sa amintesc cati o sa gandeasca ca-mi lipseste o doaga si ca probabil sunt sustinuta financiar de cine stie ce organizatie cu 11 mii se sponsori in spate,ca folosesc banii astia in interes personal,ca e ceva necurat la mijloc,etc etc.
Deus,intr-adevar este o lupta inegala si la un moment dat regreti ca ai luat cunostinta de aspectele astea,ca ai ales sa faci ceva,cand puteai f bine sa traiesti in si cu ignoranta dinainte!de altfel,cum sa nu fie inegala lupta asta cand citesti 'eu am 3 pisici din care una a fatat 6 matzuci adorabili si mai una a fatat si ea azi dar inca nu stiu unde si cati. Deci am 9 pisici + ? + o labradoritza si o westie.
matzucii o sa ii duc in piata de animale cat de curand dupa ce dau cativa la cine a cerut , si ii duc pentru ca si eu anul trecut tot de acolo am luat 2
si e extraordinar sa ai puiuti in curte',iar tu reusesti intr-un an sa gasesti stapani pt 20 de pisoi si 3-5 catei?!?