Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Am schimbat si semnatura, suntem in saptamana 37, de acum poate venii bebe oricand ca nu mai imi fac probleme.

37+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Carla eu stau in zona Pipera Tunari. De mine toate sunt departe ... mai putin maternitatea Regina Maria. :)
Caut ceva in zona Baneasa, Floreasca, Tei, Aviatorilor, Arcul de Triumf, cam astea ar fi zonele unde ajung si eu intr-un timp rezonabil.
Unde e Budimex?

Acum plec la medic, sunt tare curioasa ce imi spune. Eu sunt un pic speriata, pentru ca banui ca pierd lichid. Tocmai am mai avut o pierdere de genul asta, putin, cam cat o ceasca micuta de cafea. E un lichid aproape fara miros si am impresia ca si fara culoare. Ufff... sper sa fie ok bebelina.

39+ saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andreea, multumesc mult, fetelor le-am luat 2 costumatii de ocazie, restul pentru Saby sunt hainute normale. Pe de o parte aveam chef de duca, pe de alta parte nu mai aveam cu ce sa o imbrac, plus ca nu stiu cand mai apuc sa fac asta dupa ce nasc.
Ioana, la IOMC il recomand pe Mihai Iordachescu, la el am fost cu Saby de la 5 saptamani pana la 7 luni, cand am avut nevoie de cineva sa-mi vina acasa si el nu era in oras. El este si la Budimex si la Medlife. Din pacate nu este medic de familie. Tatal lui m-a vazut de la zero la... zeci de ani si m-a rezolvat mereu. Tot acolo este si dr. Bonini, nu sunt sigura ca mai lucreaza, dar vine acasa.

Carla, s.39 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiralina

Carla eu stau in zona Pipera Tunari. De mine toate sunt departe ... mai putin maternitatea Regina Maria. :)
Caut ceva in zona Baneasa, Floreasca, Tei, Aviatorilor, Arcul de Triumf, cam astea ar fi zonele unde ajung si eu intr-un timp rezonabil.
Unde e Budimex?

Acum plec la medic, sunt tare curioasa ce imi spune. Eu sunt un pic speriata, pentru ca banui ca pierd lichid. Tocmai am mai avut o pierdere de genul asta, putin, cam cat o ceasca micuta de cafea. E un lichid aproape fara miros si am impresia ca si fara culoare. Ufff... sper sa fie ok bebelina.

In Lacul Tei este fostul IOMC sau Emilia Irza, actual Alfred Rusescu (langa facultatea de constructii).
Sper ca bebe este bine, daca ai indoieli cu privire la lichid trebuie sa-ti verifice integritatea membranelor, foarte bine ca mergi la dr. Poti sa-ti iei si din farmacie niste teste care sa-ti spuna daca este lichid amniotic sau doar o secretie mai abundenta.

Carla, s.39 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Fetelor, am si eu o intrebare. Ieri dimineata m-am trezit cu o stare de ameteala graozanica si m-a tinut vreo 30 minute, si de vreo 3 zile sunt si un pic deranjata la stomac, ma simt grea si parca ma apasa ceva pe stomac. E normal?

37+ Maria Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea1608

Fetelor, am si eu o intrebare. Ieri dimineata m-am trezit cu o stare de ameteala graozanica si m-a tinut vreo 30 minute, si de vreo 3 zile sunt si un pic deranjata la stomac, ma simt grea si parca ma apasa ceva pe stomac. E normal?

37+ Maria Alexandra

Da, chiar apasa ceva pe stomac . Cand o sa se lase burta mai mult o sa fie mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Buna dimineata!
Andreea ar trebui sa vezi sa nu fie de la tensiune crescuta...sa treaca.

Carla, help please!!!!!!!!!!!!!!
Sper sa nu intru in depresie, mi se parea ca ma descurcam ok cu lapticul adica bebe doarme 3 ore uneori 2, la fel si noaptea dar am in sfarsit un cantar electronic care imi arata ca la o masa papa putin 30 40, rar 60 ml sidaca o cantaresc seara la baita in prima zi avea chiar mai putin cu 40g decat ziua precedenta si apoi constant...ce sa fac ?mi-e asa frica sa n-o infometez!
Ma tot uit la manute sa vad daca nu slabeste, dar nu-mi dau seama ca eu o vad tot timpul...

tare nu vreau lapte praf, sotul imi ia azi o pompita poate ma ajuta sa golesc sanul de tot si sa se faca mai mult laptic
Papa dar adoarme de fiecare data, dar superficial, adica e cu ochii inchisi dar inghite in continuare si apoi cat o tin la ragait adoarme de tot pt 3 ore

Va pup pe toate!

Ma gandescla voi, Clody , Yoana, Felicitari Mada si pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

CarlaV merci mult. Voi contacta medicii de la IOMC.
Gata, am plecat. Pupici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxi2000_ro

Buna dimineata!
Andreea ar trebui sa vezi sa nu fie de la tensiune crescuta...sa treaca.

Carla, help please!!!!!!!!!!!!!!
Sper sa nu intru in depresie, mi se parea ca ma descurcam ok cu lapticul adica bebe doarme 3 ore uneori 2, la fel si noaptea dar am in sfarsit un cantar electronic care imi arata ca la o masa papa putin 30 40, rar 60 ml sidaca o cantaresc seara la baita in prima zi avea chiar mai putin cu 40g decat ziua precedenta si apoi constant...ce sa fac ?mi-e asa frica sa n-o infometez!
Ma tot uit la manute sa vad daca nu slabeste, dar nu-mi dau seama ca eu o vad tot timpul...

tare nu vreau lapte praf, sotul imi ia azi o pompita poate ma ajuta sa golesc sanul de tot si sa se faca mai mult laptic
Papa dar adoarme de fiecare data, dar superficial, adica e cu ochii inchisi dar inghite in continuare si apoi cat o tin la ragait adoarme de tot pt 3 ore

Va pup pe toate!

Ma gandescla voi, Clody , Yoana, Felicitari Mada si pupici!

Roxi, mamica fericita de Ruxandra Maria (28.05.2009) si Sebisor (14.10.2003)

Din cate vad eu cel mai probabil va apropiati de puseul de crestere de la 3 saptamani. Cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l dau este sa continui cu sanul fara sa o mai cantaresti dupa fiecare masa sau zilnic. Proba suptului este irelevanta si foarte stresanta pentru mama, este greu sa o cantaresti mereu in aceleasi conditii, si daca vezi ca nu ia "bine" in greutate atunci intri in panica si chiar nu e cazul. Cantareste-o peste 2 saptamani si vezi atunci, daca a luat mai putin de 200-250g inseamna ca poate fi o problema, dar in mod categoric nu este de vina laptele tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Roxi, daca ar fi infometata nu cred ca ar dormi 3 ore... Sa stii ca metoda cantaririi dupa fiecare masa nu face altceva decat sa streseze parintii aiurea. Cantareste-o cel mult 1 data pe saptamana... Si daca intr-o luna nu pune 500 grame, atunci sa iti faci probleme... Succes.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput