Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(98)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Carla, Roxi, va multumesc pentru raspunsuri.
Roxi, imi pare rau daca sunt probleme. Dar incearca sa nu te stresezi, ca il afecteaza si pe bebe.

37+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Carla , Ioana multumesc!
cred ca asa voi face!
s-a nascut cu 3900 si acum cu greu avem doar 3700 la 2 sapt asa
ca nu cred sa ajungem la 500g pe luna, asta daca creste cat de cat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Buna mamici si burtici!

Desi scriu rar, sunt zi de zi cu ochii in paispe sa vad cine ce a mai facut...

Deci:

pentru toate maicile care isi asteapta minunile
pentru curajoasele care tocmai si-au cunoscut comorile
pentru noii crestini
si nu in ultimul rand muuult curaj si rabdare celor care ca si mine asteapta cu muuulta nerabdare marele moment... io azi tocmai am pierdut din dop...dar cred ca mai dureaza ca inca n-am avut nici o contractie dureroasa...

Vazut pozici cu bebici frumosi frumosi ... ce sa mai numai albinutze una sh'una la noi in stup.

In alta ordine de idei, Carla tare as fi interesata de un pediatru bun (gen care sa nu sara cu antibioticu din prima ca tare am ciuda pe aia) si stiu ca tu esti cea mai in masura sa imi recomanzi...zona Baba Novac m-ar avantaja cel mai tare, dar si la IOMC (asta e in Tei , nu?) ar fi destul de ok. Astept info plizzzzz eventual prin PM, ca din cate am inteles la Polizu unde o sa nasc e cam nasoala treaba cu neonatologul (adik cica nu prea se implica nimeni sa iti explice), asa ca voi dori sa aduc pe cineva acasa sau sa fac eu o vizita la unul de incredere in primele zile ca sa imi explice ce si cum. Multi si multumesc anticipat de ajutor.

39 s + 3z Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

felicitari mada! sa fiti sanatosi si va asteptam acasa!

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Salutare!!!!!
Fetelor eu n-am avut net ieri asa ca n-am putut intra pe la voi!!
Mada77 felicitari!
Clody Doamne ajuta! Te asteptam cu vesti bune!!
Eu am facut ieri eco si control , bebe are 3750gr si colul a inceput sa se deschida asa ca maine dimineata la 7.30 ma prezint cu bagaj la spital si facem cezariana!
Aqua80 bafta multa si voua!
Andreea1608 incearca sa-ti iei tensiunea ; pot aparea ameteli in caz de tensiune mare sau mica!
Roxi am vazut ca ti-au rasp Carla si Bebebeca.. lasa copilul in pace daca papa titi gaseste acolo tot ce-i trebuie! Cantar la o sapt si atuci fara stres pt ca fiecare copil are ritmul lui de crestere!
Bebebeca multzam pt informatie!
Fug si eu sa fac ultimile pregatiri si revin pe seara!

Cristina mami lui Rares & 37+ sau 39+(dupa eco) ???
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Intru pe fuga, intre doua scancete ...

In primul rand felicitari proaspetelor mamici care-si tin puisorii in brate, sa le dea Dumnezeu sanatate si refacere rapida!

Mult curaj fetelor care nasc azi (sau poate au nascut deja) si imbratisari sa le atenueze durerile!

Eu nu reusesc nici sa citesc din urma prea mult, de scris nici atat. Avem colici, mai ales noaptea ne chinuie rau. Si mai nasol ca noaptea o chinuie si pe mama cusaturile ... si e vai de noi.
Desi am mare grija la igiena, am inceput sa am si mancarimi, paranoia de mine a inceput sa se gandeasca la ceva oxiuri ... , sau poate nu o fi paranoia ... off, ce greu e!
Seara ma apuca si plansul, mi se pare ca nu pot face nimic pentru fata, imi aduc aminte ca a avut scor Apgar 8 si poate mami bine faceam cezariana... numai ganduri negre ...
Dar nu vreau sa va incarc negativ si pe voi.

Intru cand mai pot, si pana tunci ma straduiesc sa citesc din urma ... macar pe diagonala.
O zi buna tuturor!

Andreea de Cezara Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

nici o veste de la clody?
nici eu nu am inca nimic de la ea...
am stomacul mic mic...
Doamne ajuta!

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Buna fetili!
Intru si eu sa ii fac galerie lui Clody:

Clody

Pup mamicile si burticile!

Oana ... in episodul II

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Fusei dimineata la doctor la control - colul e intredeschis deja (1 cm), din pacate am facut Streptococ B (o sa trebuiasca sa iau antibiotic cand nasc sa nu treaca la bebe).
Duminica vin ai mei - sper sa rezist pana atunci.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna ziua

Mada77, Daniela felicitari pt bebei grasunei, refacere usoara si laptic mult.
Clody ce faci?ai nascut?
Aqua80 nastere usoara si bebel mancacios si sanatos
LuckyBlue cam asa e noi am urma, numai ca lui bebe al meu vad ca ii place la caldurica, nu da nici un semn, iar prietena mea ce are cu o sapt mai putin ca mine tocmai ce a fost pe la mine ca dimineata ia picat dopul si era supi ca nu a terminat cu pregatirile.
Trebuie sa ma duc la facultate ca am examen dar sincer va spun nu mai am nici un chef.
Pup toate fetele.

39 + Darius Stefan
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/NuntaAnaLaurentiu#

Mergi la inceput