Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna seara burtici!

Nu va faceti griji ptmine......sunt bine dar cum nu am avut noutati si nici timp, am ramas doar cu cititul.......zilnic!

Felicitari Krelia ptr putzica!!!
Felicitari Lauraptr fustitza

Eu ma simt bine, miercuriam programare ptr eco si TT si va dati seama ce emotii am avand in vdr varsta Dar sunt sigura ca totul va ffi bine!

Merg la dar nu inainte de a va spune ca stiu totul despre fiecare si pt fiecare burik am cate un gand bun!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
12+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Buna seara burtici!

Nu va faceti griji ptmine......sunt bine dar cum nu am avut noutati si nici timp, am ramas doar cu cititul.......zilnic!

Felicitari Krelia ptr putzica!!!
Felicitari Lauraptr fustitza

Eu ma simt bine, miercuriam programare ptr eco si TT si va dati seama ce emotii am avand in vdr varsta Dar sunt sigura ca totul va ffi bine!

Merg la dar nu inainte de a va spune ca stiu totul despre fiecare si pt fiecare burik am cate un gand bun!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Rar da bine! e la dublu
si eu ma bag la somnic. Noapte buna

14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

SIMONETTE sa iti traiasca baieteii sunt ft draguti si frumosi.si sarcina usoara pt bb 3 si sa vina sanatos

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput

mama da ce ma mai pliktisesc nu mai stiu ce sa fac as dormi dar nu mie somn as merge afara dar nu am chef as manca dar nu mie foame sunt in pana de idei

17+

Mergi la inceput

Multumesc fetele!!! Nici eu nu m-am dus inca la culcare......gandurile! Dar ar cam trebui ca maine lucru11 ore.
Va doresc latoate sarcina usoara ca amea pana in prezent!
ici multi!

p.s. cred ca am facut o gafa.... Krelia tu pana la urma stiice e bb? Sau am inteles eu gresit? Ca am citit din urma capitolul 37 abia dupa ce te-am felicitat si nu am gasit nimic legat de asta! Crek tre sa dau mielu

12+

Mergi la inceput

of nu imi gasesc lokul in casa trebuie sa fac mancare dar nu am nici un chef ma invart prin casa singura si nu stiu ce sa fac ca sa nu ma mai pliktisesc pe DC nu am cu cine sa vb ce ma fac eu voi cand sunteti eu ma duk sa ca e diferenta de 10 ore si uite asa in fiecare zi ma cam pliktisesc

17+

Mergi la inceput

SIMONETTE ti-ai planificat ca,baieteii tai sa fie in aceeasi luna nascuti?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

MAMA MEA SI ALTE CUNOSTINTE ZICEAU CA DACA PORTI COPILUL SUS SUB PIEPT AI SA AI BAIAT SI DACA IL PORTI JOS O SA AI FATA EU PE ANDREI L-AM PURTAT SUS SUB PIEPT SI A FOST BAIAT SI ESTEIAR ACUM SARCINA E JOS POATE DA DOMNUL SI E FATA DAR CINE STIE

VOI CREDETI IN CHESTIILE ASTEA?

17+

eu nu-s superstitioasa....nici nu vreau sa devin...mna feresc!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata!Camy_pus, ai putut sa dormi? Burtica mai doare?Mi-a parut rau aseara cand ai spus ca te doare burtica si ma bucur ca esti de dimineata aici. Pe mine ma chinuie teribil insomnia, cred ca am dormit 4 ore intrerupte si aleaMa tot intreb oare bebe are odihna daca eu dorm asa putin si ma trezesc ca-mi bate inima tare de-mi sare din piept?14+

Mergi la inceput