Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
Katyuscha21 spune:
CATI ANI ARE INGERASUL TAU MIK FETITA
Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+
Katyuscha21 spune:
LA POZNE TOTDEAUNA E SPOR MULT
17+
Katyuscha21 spune:
rgagapie CAND CREDEAM CAI SI TU ALBUM CU POZE AM LUAT TEAPA CA NU E NIMIK
17+
ionelamaria spune:
mamaaaaaaaaaaa ce spor aveti azi!
eu am sentimentul ca e fetita in sensul ca am tendinta sa vb la feminin despre bebe... ma uit numai dupa hainite de fetite.... patut mai viu colorat... si cam atat... eu nu cred nici ecograful.... cu atat mai putin povestile alea batranesti. Habar nu am cand aflu... sigur voi sti la nastere. v-am mai spus eu de vecina mamei mele care s-a dus sa nasca dupa n-spe eco fetita... si a nascut baietel... deci...
am intrat in 15 sapt...am 14 + poate s-ar putea sti ce e... dar eu tot nu am habar. si nici nu voi insista... nici nu voi cere sa nu stiu. Practic vorbind imi e tot una... dar tare-s frumusele hainutele pt fetite
14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katyuscha21 rgagapie CAND CREDEAM CAI SI TU ALBUM CU POZE AM LUAT TEAPA CA NU E NIMIK Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006) 17+ |
Am vazut si eu copilutul frumos foc
De ce scrii cu capslock? sry, dar sunt cam greu de citit mesajele tale...
monis 18+
Katyuscha21 spune:
SUNT FAINE EU IL INEBUNESC PE BARBATUMIU CU ROCHITE SI FUSTITE ROZ SI II ARAT CAT SUNT DE MICI SI IMI ZICE CA O SA AJUNG SA DEVIN OBSEDATA DE HAINUTE PT FETITE
IONELAMARIA AI ABIA 15 SAPTAMANI DUPA 16 POATRE SA ITI ZICA CE E SI DACA E POZITIONAT BINE CA SA VADA POATE NU SE LASA VAZUT CA SA FIE SURPRIZA PT MAMI
17+
Katyuscha21 spune:
MONIS asa am scris in alta parte si am uitat de el si incepusem sa scriu si am lasat asa dar am sa scriu fara caps lock
multumesc pt complimentul facut feciorului
17+
Katyuscha21 spune:
mama cat am mai stat pe DC astazi ca niciodata daca e sokrul aici mai iau si eu o pauza si ma relaxez si eu citinduva mesajele doar aici ma pot relaxa.
mai fetelor ce sa fac cu durerea asta de cap ma termina am cateodata niste migrene de incep a imi vajaie in cap si ma doare de nu il pot intoarce nu mai stiu ce sa fac pls o pastila cu sfaturi daca aveti miar prinde bine
17+
Katyuscha21 spune:
MONIS5 vad ca ai 18+ ai fost la eco ti-au zis ce o sa ai?
17+
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katyuscha21 MONIS5 vad ca ai 18+ ai fost la eco ti-au zis ce o sa ai? Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006) 17+ |
Ultima data am fost la 13-14 sapt si mi-a spus 90% baietel . O sa vad in iulie ma morfo de trim II mai sigur.
monis 18+