Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika ba sunt pe aici, camy, mersi de intrebare. va citesc. dar n-am chef sa scriu, ca nu-s in toanele cele mai bune. am avut un w-e nasol, ma rog, vesti proaste, nu e in legatura cu bebe, nu s-a intamplat nimic cu el, e vorba de alte probleme. azi tre sa-mi iau rezultatul la dublu test, dar sincer nici nu ma pot gandi la asta acum, au aparut alte prioritati, din pacate. Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki |
ma bucur enorm de mult ca bebe este bine, imi pare rau ca ai alte probleme.
sper sa fie ceva ce se poate rezolva. cat mai repede
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
roxyaly spune:
Buna fetelor
am intrat sa raportam ca suntem bine , acasa in concediu saptamana asta asa ca relaxare.BB cred ca a inceput sa miste dragutul lui mama.
Cat despre nume am ales la fetita: Ruxandra Elena, la baiatel Matei.
Acum ramane de vazut in 8 iulie cand mergem la dr. sa vedem ce e micutul.
insa am o mare problema Constipatia.Nu mai stiu ce sa fac.
va pup
15+
Pirelia spune:
Da Ramonika, iti simtim lipsa. Cand poti mai scrie si tu, eventual daca te putem ajuta cu ceva in aceste momente ... cu placere o vom face.
Deocamdata nu m-am gandit decat la nume de baiat. Primul il aleg eu si al doilea iubitul meu. Asadar eu vreau Luca, Matei, Valeriu, Liviu, Petrut. Inca nu stiu care il aleg. In functie de ce alege si tatal. Iar la fete .... pas. Sora si cei doi frati ai mei au cate o fata fiecare. In gluma se spunea ca „Las' ca face Mirela baiat" si cred ca mi-a ramas in subconstient. Abia astept sa aflu ce este.
Camy, o sa incerc sa intru mai des. De pe acum incep sa-mi pregatesc plecarea in concediu de crestere copil. Si nici macar nu s-a stabilit cui predau stafeta la activitatea curenta. Oricum o sa-mi pun intenet la tara si o sa tin zilnic legatura.
Viitoare mamica in culmea fericirii 13+ (15+)
Miramar spune:
Hey Camy - de ce m-ai pus pe lista la absente? Eu am tot swcris, inclusiv ieri... da' se pare ca nu mai vazut tu
Sunt un pic ingrijorata - de ieri parca as avea ceva simptome ori de infectie urinara ori de candida. Mi-am dus dimineata urina la laborator sa-mi faca un sumar si urocultura si am vorbit cu doctorita diseara ma duc sa-mi recolteze pentru secretii. Cu ocazia asta o barai putin si cu cerclajul ca mi-a intrat cuiul acum.
16+
Pirelia spune:
Miramar, nu te mai stresa atat cu cerclajul ala. Daca era ceva iti spunea medicul. Acum daca ne-am lua dupa toate articolele de pe net si dupa sfaturile binevoitoare ale prietenilor cred ca am sta doar in pat, am manca doar fructe si legume, ne-am plange continuu ca ceva nu este in regula, etc.
Mie mi s-a descoperit o infectie urinara la analizele de trim I si acum astept rezultatul de la urocultura. Dar nu sunt stresata deloc. Oricum medicul de familie o sa-mi dea reteta, dar pana nu imi da ok-ul pe ea si medicul ginecolog nu voi lua medicamentele. Uneori am niste mancarimi pe burtica, in jurul buricului, si ma mai doare cateodata deasupra zonei pelviene, dar nu ma agit. Le pun pe seama durerilor obisnuite din sarcina. Si eu ma trezesc din cand in cand ca am muschii abdomenului incordati, dar ma relaxez imediat. Cred ca este din cauza pozitiei mele pe scaun si a unei tendinte de dinainte de sarcina de a-mi masca suncile cand imi tot incordam abdomenul.
Viitoare mamica in culmea fericirii 13+ (15+)
larisel spune:
Raspund si eu la apel. De citit va citesc zilnic, dar de scris nu prea...mai ales ca sunt si la odiseea de ianuarie-februarie 2010. Aici voi mai toate sunteti mai avansate si eu ma confrunt cu "chestii" pe care voi poate le-ati si uitat. Dar va urmaresc tot timpul si aflu o gramada de lucruri noi de la voi. Sunteti super.
Despre noi...am facut setul de analize pe care am dat o groaza de bani, dar inca nu am rezultatele la toate. Sunt putin ingrijorata ca mi-au iesit niste valori un pic peste limita la TGP (care stiu ca e ceva legat de ficat)si leucocitele in urina si sange (si suspectez o infectie urinara, desi nu am nici un simptom). Astept toate rezultatele ca sa merg la medicul de familie sa vad ce si cum. In rest imi este in continuare foarte rau de cum ma scol si pana ma culc, am facut si o criza sambata de la macaroane cu lapte (cred ca nu mai tolerez deloc lactatele) ca am vomitat si sange si abia azi parca mi-am revenit un pic. Nici la plaja nu am ajuns de ce rau mi-a fost. Ma chinui si la servici ca am un program cam lung 8.30-18.00, bine macar ca stau pe scaun in fata unui pc toata ziua. Cam asta depsre noi...
Va pup pe toate si felicitari celor care cunosc culoarea carucioarelor. Sarcini usoare va doresc la toate!
10+
odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
vias spune:
citat din mesajul lui Miramar Hey Camy - de ce m-ai pus pe lista la absente? Eu am tot swcris, inclusiv ieri... da' se pare ca nu mai vazut tu Sunt un pic ingrijorata - de ieri parca as avea ceva simptome ori de infectie urinara ori de candida. Mi-am dus dimineata urina la laborator sa-mi faca un sumar si urocultura si am vorbit cu doctorita diseara ma duc sa-mi recolteze pentru secretii. Cu ocazia asta o barai putin si cu cerclajul ca mi-a intrat cuiul acum. 16+ |
scuza-ma...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Andrecluj spune:
Multumesc, bun gasit,Miany75,Doamne ajuta sa ne fie usor la toate, iar bebeii nostri sa fie sanatosi.Chiar sunteti tare dagute, eu am numai 4 zile de forum, dar deja ma simt atasata de unele, e tare bine sa stii ca suntem multe si ne ajutam la nevoie.Cum duci sarcina, cum te simti? Rezisti azi la caldura? [/i]
Bun venit,Zodie de Foc si Andrecluj! Sarcini usoare si bebei sanatosi!P.S Andrea ,dupa cum vezi si eu sunt din clujmiany17+[/quote]
miany75 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Multumesc, bun gasit,Miany75, Doamne ajuta sa ne fie usor la toate, iar bebeii nostri sa fie sanatosi. Chiar sunteti tare dagute, eu am numai 4 zile de forum, dar deja ma simt atasata de unele, e tare bine sa stii ca suntem multe si ne ajutam la nevoie. Cum duci sarcina, cum te simti? Rezisti azi la caldura? [/i] Bun venit,Zodie de Foc si Andrecluj! Sarcini usoare si bebei sanatosi! P.S Andrea ,dupa cum vezi si eu sunt din cluj miany 17+ |
[/quote]
Sa ne ajute DD sa fie bine pana la capat! eu sunt bine,pana acu nu amavut probleme majore...sper sa fie k si in continuare...cu caldura nu am probleme momentan...dar de abia s-a instalat asa ca..tu?
miany
17+