Alaturi de Sebi - Avem PAYPAL

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Andreea, acum am vazut ce vi s-a intamplat, mi se pare.... nu am cuvinte de fapt... eu ma rog sa iasa operatia bine si sa nu mai revina infectia... niciodata!!
Si eu zic ca daca treceti de piatra asta de hotar, poate peste cativa ani reusiti sa faceti si recuperarea auzului...
Sincer, nu am cuvinte...
Sunt alaturi de voi si daca va pot ajuta cu ceva, in afara de cativa banuti, te rog mult de tot sa ma suni! Iti trimit PM cu nr meu.
Cu mult drag si speranta pentru voi,
Oana

Nu-i lasati steluta sa cada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dragele mele

Multumesc pentru sustinerea voastra,
Prin cuvintele voastre imi dau seama ca am luat cea mai buna decizie....chiar daca a fost si ce-a mai grea din viata mea.
Daca da Dumnezeu si va fi bine dupa operatie vom spera la mai bine.....apoi poate intr-un an voi reusi sa strang banutii sa putem face implantul.
Deja am vorbit la un cabinet de audimetrie care se ocupa de copii mici si vom merge peste 6 luni sa vedem cat aude.

Acusi plecam la cardiologie sa facem controlul.

Va imbratisam

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

nu imi vine sa cred ca situatia se complica si ca asta e ultima solutie.

voiam sa te intreb ce clinica privata ai fost?
si parca operatia de facut in Ungaria era mai ok ca pret?

ne rugam cu totii la Dumnezeu sa fie bine!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Am fost la Medical Clinique in Baneasa.
cei de la Szeged sunt depasiti de situatie....noi am renuntat la ei cand am aflat ca nu au mai avut asa caz...cu atatea recidive.

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Andreea, DOamne ajuta sa fie bine cu Sebi...

Mamica de poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vaninaaa spune:

Buna Andreea, imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva. Eu am vazut de mai demult o emisiune pe la discovery (sau ceva de genul) despre un tratatament cu bacterii bune pt otita(parca un medic din Germania a inventat asta) : uite am gasit acum pe net cateva informatii, "Good bacteria can reduce ear infections

Natural bacteria in the body can reduce the recurrence of otitis media, a common childhood ear infection. Otitis media is often treated with antibiotics, but the infection generally reappears after treatment. It is believed that antibiotics kill not only infection-causing bacteria, but also beneficial bacteria that form a part of the body's defense system. In a recent study of 130 children with a history of recurrent otitis media, children who received a nasal spray containing alpha-streptococci, a beneficial bacteria, did not develop another ear infection during the three-month study. Therapies that boost helpful bacteria may not only keep otitis media at bay, but also prevent harmful bacteria from becoming resistant to antibiotics by reducing the need for the drugs. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vaninaaa spune:

Inca ceva: Probiotic Nasal Spray and Secretory Otitis Media
New research suggests that a nasal spray made with "good" bacteria called probiotics may help treat chronic secretory otitis media (SOM) in children. This condition occurs when there is persistent fluid in the middle ear, increasing the risk of ear infections.

Banuiesc ca nu a iesit pe piata acel spray, dar totusi e o speranta pe viitor.
Eu am o prietena in Innsbruck Austria, si acolo este un spital universitar cu medici foarte buni (am luat legatura odata pt un caz foarte grav, care a fost refuzat in alte spitale din lume, dar la innsbruck a fost acceptat). Daca ajungi la spitalul din innsbruck prietena mea te poate primi in gazda cat timp aveti nevoie si te ajuta cu traducerea etc..
Mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Andreea,
imi pare rau ca s-a ajuns aici! Nici nu stiu ce sa spun! Parca nu-mi vine sa cred ce intorsatura au luat lucrurile! Este extraordinar de greu pentru tine, imi dua seama cata durere ai in suflet si ma rog sa ramai tare! Nu stiu nici ce sfat sa-ti dau! Sunt alaturi de voi si sper din tot sufletul sa fie bine cu Sebi! Luni o sa fiu cu gandul alaturi de voi! Doamne ajuta!
Va pup

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Mexxa, imi pare sincer rau ca ati fost pusi in situatia de a lua o astfel de decizie. Va tin pumnii pt luni. Pt teste auditive, noi am fost foarte multumiti de dr. Adrian Tudor.

Daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita sa apelezi. Roxana are nr meu de telefon.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

andreea, este cumplit ce vi se intampla! totusi trebuie sa ai curaj si speranta, pt tine si sebicu! noi vom fi luni cu daria la spital, la IOMC, dar de marti incolo voi incerca sa va vizitam, sa te ajut cum pot. macar daca putem cu cateva cuvinte sa va alinam suferinta...

ne vom ruga si noi pt sebicu...

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

va imbratisez tare-tare si imi pare rau ca nu s-a putut ajunge in alta tara, dar poate are Sebicu noroc si doctorii vor avea minte si inpiratie sa faca ce trebuie.
un pupoi mare de tot lui Sebi si Doamne-ajuta sa fie bine.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput