Alaturi de Sebi - Avem PAYPAL

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aneline spune:

Citat:
citat din mesajul lui mexxa

Eu sunt un car de nervi...antibioticu injectabil mai rau a facut... in loc sa mearga spre bine a incept sa curga si urechea buna....doamne oare unde o sa ajungem ...!!

Pana acum are stafilococul auriu, pioceanicul si proteus.
Oare astazi ce mai iese la analize...

Multumim pentru sustinerea voastra.

Andreea, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Ma doare sufletul cand citesc prin ce trece Sebi...Cu toate antibioticele alea, in loc sa dispara microbii, ei apar? Nu se poate face nimic ca sa scape de ei? Ca din ce am inteles de la tine, ati folosit toate antibioticele care ar fi putut distruge microbii...Si ma gandeam...daca se stie ca sunt acesti 3 microbi in organism...se poate face operatia pana cand nu scapa de ei?

Asteptam vesti de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Din pacate timpul nu a tinut cu noi....starea lui Sebi nu mai permite o foarte mare amanare.
S'a intrerupt antibioticul deoarece nu raspunde deloc la el.
Maine vom programa operatia....
Diseara sotul se va intalni cu acel profesor ce are cabnetu privat pentru a vedea cat vrea sa vina sa opereze cu medicu nostru la Budimex.
Se va face evidarea completa, adica scoaterea niovalei si a capului cocanului.

Va multumim pentru sustinerea si gandurile voastre frumoase.
sa fie bine...

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Andreea iti spun cu toata sinceritatea ca am inceput sa plang... Nu e drept!!!
Ne vom ruga pentru voi, sa decurga totul bine si sa scapati odata de nenorocirea aia de infectie!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aneline spune:

Ce bine era daca se strangeau banii ptr a face operatia in afara tarii... Ma din tot sufletul sa reuseasca operatia si sa nu se mai chinuie atat Sebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Offff.....!!!! Cata suferintza!!! Nici sa ma exprim...nu mai sunt in stare...
Andreea, scumpa mea, fii tare! Suntem alaturi de voi! Azi, voi trece pe la biserica, sa aprind o lumanare pentru sanatatea lui Bibi. Si pentru ca totul sa se finalizeze cu bine!
Pur si simplu...nu mai am cuvinte...sunt coplesita de tristete!

Va dragilor! Dumnezeu e mare si va avea grija de voi! Are sa fie totul bine, pana la urma! Veti iesi INVINGATORI din toata aceasta lupta crancena!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Medicul de la privat a acceptat sa opereze....
Maine vor fi puse la punct toate detaliile.

Va multuim pentru sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mexxa, suntem alaturi de voi
Doamne ajuta, multi, multi pupici curajosului tau

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

imi pare rau ca nu ati reusit sa faceti rost de bani sa mergeti dincolo
nici nu m-am gandit ca asa o sa decurga lucrurile

ma rog din suflet sa reuseasca operatia si voi sa treceti toti cu bine peste aceasta grea incercare
DOAMNE AJUTA

multi pupici micutului curajos
fie ca D-ZEU sa il tina in palma sa in timpul operatiei alinandu-i suferinta si dandu-le maini fermecate doctorilor sa poata infaptui minuni, iar ingerii sa vegheze asupra curajosului baiat neincetat
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Multa sanatate si ma rog sa ii fie bine lui Sebi si sa treaca usor peste toate! Doamne-ajuta!

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Gata am revenit,,,,i s-au recoltat analizele, vineri vom merge si la cardiologie pentru consult si ecografie si....luni 13 iulie va fi operatia

cu Dumnezeu inainte.....

Mergi la inceput