Alaturi de Sebi - Avem PAYPAL
Raspunsuri - Pagina 20
LoraG76 spune:
Off....va imbratisez strans si sa dea Domnul sa fie Sebi bine!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ralcat spune:
Andreea, cum mai stati cu banutii ?
Poti pune pe prima pagina cati bani se mai strang ? In felul acesta cred ca ne motivam mai repede vazand de cat mai e nevoie.
va sarut si va tin pumnii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
mexxa spune:
Ralcat la asta ma gandeam in seara aceasta....sa pun pe prima pagina.
Pana astazi 03.07.2009 s-au strans 5100 Ron si 975 EURO.
Multumim
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
Acusi plecam la spital....azi probabil va trebui luata o decizie...off am asa mari emotii...
Se ne indrume Dumnezeu sa luam cea mai buna decizie!
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mexxa Acusi plecam la spital....azi probabil va trebui luata o decizie...off am asa mari emotii... Se ne indrume Dumnezeu sa luam cea mai buna decizie! |
Sunt alaturi de voi,sa va lumineze DD !
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
claudia74 spune:
Andreea ai vb la Timisoara la clinica cu profesorul? sa imi scrii te rog dupa ce vorbesti sau ai plecat deja la spital cu Sebi?
30 days remaining till
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mexxa spune:
Am fost la spital....am discutat cu medicu dar inca nu am luat nici o decizie.A ramas ca maine va dicuta cu medicu de la privat si miercuri ne intalnim din nou.
Claudia din pacate nu am sunat azi ca eram la spital,,,sebi a fost super agitat.Insa voi suna maine dimineata sa vorbesc cu el.
Am aflat ca prof Cotulbea a fost in Bucuresti la un congres de fonologie.
A mai iesit un streptococ pe langa cei 2....sunt curioasa cati sau ce va mai iesi maine la proba care trebuie sa o ridicam de la acel cab privat.
Am ajuns sa ma intreb daca toti streptococii si-au facut loc in urechiusa lui?
O sa revin cu vesti!!
aneline spune:
Mexxa,
dupa atata antibiotic, in loc sa dispara microbii astia, la el apar altii? saracutul...
Dar, dr la care ati fost azi ce va recomanda? Sa-l operati in Romania? Cat de urgenta e operatia? V-a dat o "estimare" a timpului pe care l-ati avea ptr a strange banii ca sa plecati in afara tarii?
mexxa spune:
Eu sunt un car de nervi...antibioticu injectabil mai rau a facut... in loc sa mearga spre bine a incept sa curga si urechea buna....doamne oare unde o sa ajungem ...!!
Acusi plecam la spital ... nu nu mai stiu ce sa fac si pe ce drum sa o luam.Astept sa imi raspunda cei de la clinica....inca nu au dat nici un semn.
Aseara cand am dat sa il mbrac sa plecam la injectie am vazut cum era cursa urechea stanga....si era asa de bine cu ea
Pana acum are stafilococul auriu, pioceanicul si proteus.
Oare astazi ce mai iese la analize...
Multumim pentru sustinerea voastra.
claudia74 spune:
numai am cuvinte cu strepcocii astia,Doamne Fereste,sa-mi spui daca vb la Tm? sunt alaturi de voi, pup pe sebi mic si necajit .
30 days remaining till
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'