Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara2008 spune:

Neata fetelor ...imi place grupul vostru foarte mult ...
Neliacris la mine ar tr sa nu vina CM pe 20 deci mai am de asteptat !Ma tot batea gandul sa-mi iau test dar ma razgandeam in ultimul moment ...ca stiu ca nu rezist sa nu-l fac ....asa ca mai asteptam!
Oricum o sa fie o odisee foarte haioasa aici !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara2008 spune:

nastasie ...multa bafta si sa inteleg ca vei fi prima pe lista !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

si mie ar trebui tot pe 15 sa-mi vina.nu stiu daca s-a "prins"ceva sau daca nu acum macar in aprilie.
stiu si cateva fete:uta, nelia, eladeea.fetele stiu ca am pierdut sarcina la 1 luna.eram la odiseea de nov-dec 2009.asta e.speram sa fie cu noroc acum.nu stiu la cate zile mai am ciclu pentru ca am pierdut sarcina pe 11 martie si apoi mi-a venit tocmai pe 15 mai.am prestat bine luna asta, dar....

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Buna!
..ma numar si eu printre cele care ar tb sa aibe CM pe 15 Iunie (luna trecuta,l-am avut pe 15 Mai)..
..ieri mi-a fost greata, si tot de ieri m-a durut burta (nu tot timpul)..azi ma simt mai bine (nu mai am greturi)..iar Marti imi voi face testul..daca iese pozitiv, voi avea DPN pe 18 Februarie..dar voi mai intra si pe la voi, sa vad ce mai faceti.
happymum imi doresc tare mult ca luna aceasta sa se cuibareasca un puisor in burtica. Ma voi pt tine.

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:

nelia, inca nu.stau sa vad daca imi vine pe 15.nici un simptom insa.

varsta lui razvan

Doamne Ajuta! sa iti iasa la test cele 2 liniute II.

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

sper si eu, dar nu am nici un simptom.cand am pierdut sarcina, adica cand am ramas gravida aveam sanii beton.sper totusi sa fi avut ovulatia mai tz.
nici nu-mi vine sa-mi fac testul.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutam viitoarele mamici!

sunt convinsa ca de data asta ne vom reintalni aici cu Ioana, Nastasie, Uta...si multe alte aspirante dornice sa devina si sa aiba un frumos dar mai ales sanatos...

mie CM ar trebui sa vina abia pe 24-25...asa ca mai am muuuult de asteptat... am ceva dureri de burta/ovare...habar n-am...asa am avut si inainte, la sarcina trecuta...paote acu' da DD sa fie ok..sper...

o duminica frumoasa tuturor!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara2008

Neata fetelor ...imi place grupul vostru foarte mult ...
Neliacris la mine ar tr sa nu vina CM pe 20 deci mai am de asteptat !Ma tot batea gandul sa-mi iau test dar ma razgandeam in ultimul moment ...ca stiu ca nu rezist sa nu-l fac ....asa ca mai asteptam!
Oricum o sa fie o odisee foarte haioasa aici !!!

http://tt.lilypie.com/p02Up2.png

si eu as face unul azi...dar mai bine las sa ma cuprind greturile inainte....,nu de alta,dar eu nu am asa mari sanse ca voi care v-ati iubit toata luna

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:

si mie ar trebui tot pe 15 sa-mi vina.nu stiu daca s-a "prins"ceva sau daca nu acum macar in aprilie.
stiu si cateva fete:uta, nelia, eladeea.fetele stiu ca am pierdut sarcina la 1 luna.eram la odiseea de nov-dec 2009.asta e.speram sa fie cu noroc acum.nu stiu la cate zile mai am ciclu pentru ca am pierdut sarcina pe 11 martie si apoi mi-a venit tocmai pe 15 mai.am prestat bine luna asta, dar....

varsta lui razvan

Buna!
..ma numar si eu printre cele care ar tb sa aibe CM pe 15 Iunie (luna trecuta,l-am avut pe 15 Mai)..
..ieri mi-a fost greata, si tot de ieri m-a durut burta (nu tot timpul)..azi ma simt mai bine (nu mai am greturi)..iar Marti imi voi face testul..daca iese pozitiv, voi avea DPN pe 18 Februarie..dar voi mai intra si pe la voi, sa vad ce mai faceti.
happymum imi doresc tare mult ca luna aceasta sa se cuibareasca un puisor in burtica. Ma voi pt tine.

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

k...noi speram toate ,si hai ca vine marti repejor,apoi cand o sa fim gravi,o sa vadem noi cum ne descurcam cu un copil de 1 an jumate si cu greturile toata ziua...

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Salutam viitoarele mamici!

sunt convinsa ca de data asta ne vom reintalni aici cu Ioana, Nastasie, Uta...si multe alte aspirante dornice sa devina si sa aiba un frumos dar mai ales sanatos...

mie CM ar trebui sa vina abia pe 24-25...asa ca mai am muuuult de asteptat... am ceva dureri de burta/ovare...habar n-am...asa am avut si inainte, la sarcina trecuta...paote acu' da DD sa fie ok..sper...

o duminica frumoasa tuturor!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

sa fim optimiste....ca doar nu se poate sa fie cu ghinion de 2 ori...stiu si eu ca o zi e ploaie,in cealalta e soare!!!

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

cum a zis o prietena....... este cea mai tare odisee fara nici o graviduta...

dar si cand ne-om strange burtoasele.........
atunci sa te atii....

Doamne ajuta sa fim gravide!

Sebi are nevoie de noi!*****www.inimacopiilor.ro Doneaza 2 € prin SMS la 858

www.europafm.ro/europa-fm/de-partea-ta/ajutati-o-pe-maria/" target="_blank">Maria - 5 ani, are nevoie de ajutor!
Impreuna o putem salva! Trimite un SMS la numarul 848 - 2 € / mesaj si ii vei prelungi viata Mariei cu inca o jumatate de ora!
Doneaza acum 2€ pentru Maria!

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput