Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 8
mara2008 spune:
Buna fetele! Nu au aparut inca liniutele? Am intrat sa urez tuturor multa bafta la aceasta odisee ...Eu nu prea am timp sa intru dar nu stiu cum m-am lipit de odiseea asta !!! Multa bafta ...si eu sunt pe lista de asteptare :):)
siema spune:
Iata-ma din nou..sunt ziua 14, in ziua 11 am vazut folicul 18 mm , endometru 8 mm; de azi am inceput si cele 10 pastile de duphaston. Luni ma duc iar la monitorizare..cred ca weekendul asta e fertil..
Spor la treaba la toate..si sa apara prima dintre noi
Uta_ciun- sa ne spui ce si cum..poate esti tu prima care deschide lista de martie- aprilie
Eu mai am pana stiu..daca va fi ceva sau nu
Ema C
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui siema Iata-ma din nou..sunt ziua 14, in ziua 11 am vazut folicul 18 mm , endometru 8 mm; de azi am inceput si cele 10 pastile de duphaston. Luni ma duc iar la monitorizare..cred ca weekendul asta e fertil.. Spor la treaba la toate..si sa apara prima dintre noi Uta_ciun- sa ne spui ce si cum..poate esti tu prima care deschide lista de martie- aprilie Eu mai am pana stiu..daca va fi ceva sau nu Ema C |
doamne da sa fie cu noroc si...ochisori...sa ne tii a curent...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
happymum spune:
siema tinem pumnii stransi pentru tine...
Doamne ajuta!
Sebi are nevoie de noi!*****www.inimacopiilor.ro Doneaza 2 € prin SMS la 858
www.europafm.ro/europa-fm/de-partea-ta/ajutati-o-pe-maria/" target="_blank">Maria - 5 ani, are nevoie de ajutor!
Impreuna o putem salva! Trimite un SMS la numarul 848 - 2 € / mesaj si ii vei prelungi viata Mariei cu inca o jumatate de ora!
Doneaza acum 2€ pentru Maria!
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
neliaCris spune:
citat din mesajul lui siema Iata-ma din nou..sunt ziua 14, in ziua 11 am vazut folicul 18 mm , endometru 8 mm; de azi am inceput si cele 10 pastile de duphaston. Luni ma duc iar la monitorizare..cred ca weekendul asta e fertil.. Spor la treaba la toate..si sa apara prima dintre noi Uta_ciun- sa ne spui ce si cum..poate esti tu prima care deschide lista de martie- aprilie Eu mai am pana stiu..daca va fi ceva sau nu Ema C |
sa fie cu noroc....la toate de altfel..
Maine ar trebui sa nu imi vina....sa zicem ca pana pe 17 imi fac ceva vise....asa as avea DPN pe 21 feb....dar cu siguranta se va prelungi...daca e sa fiu si sper...daca nu luna care vine eu tot aici voi intra...
deChristian Ionut
happymum spune:
neliaCris
Sebi are nevoie de noi!*****www.inimacopiilor.ro Doneaza 2 € prin SMS la 858
www.europafm.ro/europa-fm/de-partea-ta/ajutati-o-pe-maria/" target="_blank">Maria - 5 ani, are nevoie de ajutor!
Impreuna o putem salva! Trimite un SMS la numarul 848 - 2 € / mesaj si ii vei prelungi viata Mariei cu inca o jumatate de ora!
Doneaza acum 2€ pentru Maria!
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
nastasie spune:
si mie ar trebui tot pe 15 sa-mi vina.nu stiu daca s-a "prins"ceva sau daca nu acum macar in aprilie.
stiu si cateva fete:uta, nelia, eladeea.fetele stiu ca am pierdut sarcina la 1 luna.eram la odiseea de nov-dec 2009.asta e.speram sa fie cu noroc acum.nu stiu la cate zile mai am ciclu pentru ca am pierdut sarcina pe 11 martie si apoi mi-a venit tocmai pe 15 mai.am prestat bine luna asta, dar....
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
neliaCris spune:
nastasie,simtome ceva?faci un test maine?eu poate cumpar azi de la moll un test,sa vad in ce toane sunt....desi eu nu a mprea prestat...1 sg data dar poate e "oul norocos"
mai astptam un pic....sa ma anunti repede daca faci test..
va pup...si cafelutza dau eu..sau deja e data?
deChristian Ionut
neliaCris spune:
citat din mesajul lui mara2008 Buna fetele! Nu au aparut inca liniutele? Am intrat sa urez tuturor multa bafta la aceasta odisee ...Eu nu prea am timp sa intru dar nu stiu cum m-am lipit de odiseea asta !!! Multa bafta ...si eu sunt pe lista de asteptare :):) http://tt.lilypie.com/p02Up2.png |
buna...tu cu testul pozitiv cand vii?
deChristian Ionut
nastasie spune:
nelia, inca nu.stau sa vad daca imi vine pe 15.nici un simptom insa.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan