Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

revin cu marea rugaminte la moderatori.
ce se mai aude de userul comun mar_apr_2010?
va rog mult sa raspundeti... au trecut cele 48 de ore cred...
multumesc.

Sebi are nevoie de noi!*****www.inimacopiilor.ro Doneaza 2 € prin SMS la 858

www.europafm.ro/europa-fm/de-partea-ta/ajutati-o-pe-maria/" target="_blank">Maria - 5 ani, are nevoie de ajutor!
Impreuna o putem salva! Trimite un SMS la numarul 848 - 2 € / mesaj si ii vei prelungi viata Mariei cu inca o jumatate de ora!
Doneaza acum 2€ pentru Maria!

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rala

Fetelor, hai ca pe-asta chiar nu am mai facut-o niciodata! "Aspir" de atata vreme, si am fost de atatea ori "insarcinata" dar nu mi-a trecut prin cap nici macar sa ma uit la vreo odisee. Dar poate miscarea asta e de bun augur. Sau poate doar mi-am pierdut mintile pentru ca sunt la birou si la ora asta.
Deci, ovulatia a fost pe 9 iunie, data foarte prezumptiva a nasterii: 2 martie.
Deocamdata dureri vagi de burta. Dar trebuie sa stiti despre mine ca sunt campioana la simptome imchipuite. Va tin la curent.
Daca vreti sa ne distram, am gasit un site care da o statistica a simptomelor inca din ziua ovulatiei, declarate de useri in luna in care au ramas gravide
http://www.countdowntopregnancy.com/earlypregnancysymptoms/chart_dpo.php?dpo=0

"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

rala, m-am distrat bine de ceea ce ai scris...esti o figura... hai ca paote va fi cu noroc de data asta! si vei ramane si dependenta de DC

si chiar interesant site-ul..recunosc multe simptome..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

s-a deschis odiseea de martie-aprilie 2010

va doresc ca peste doua saptamani sa va treceti toate pe lista dupa prima pagina cu dpn-uri confirmate ecografic.pana atunci bag nishte agitate sa atragem testele cu doua liniutze

happymum - sa stii ca si odiseea de acum un an a fost deschisa tot de o fata care tocmai pierduse sarcina si a fost o odisee norocoasa si pt ea si pt noi toate.

suntem cu ochii pe voisi cu pumnii stranshi

aris- mamica de martie-aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

revin cu marea rugaminte la moderatori.
ce se mai aude de userul comun mar_apr_2010?
va rog mult sa raspundeti... au trecut cele 48 de ore cred...
multumesc.

www.europafm.ro/europa-fm/de-partea-ta/ajutati-o-pe-maria/" target="_blank">Maria - 5 ani, are nevoie de ajutor!
Impreuna o putem salva! Trimite un SMS la numarul 848 - 2 € / mesaj si ii vei prelungi viata Mariei cu inca o jumatate de ora!

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Cred ca moderatorii nu vor sa activeze userul din cauza ca inca legal nu a aparut nici o viitoare mamica de martie aprilie...desi ar fii trebiut sa iasa vreun test...
Asa ca haideti cu testele mai mamicilor

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Logic...nu prea se stie sigur cine e viitoare mamica de mart-apr 2010.cine a avut ultima menstruatie pana in 26 mai...are abia 2 sapt..deci...la eco nu e vizibil...iar la test de sarcina..nush dc iese clar...si e mamica de 1 martie. Cine a avut ultima mesntruatie dupa....clar nu se vede inca sarcinasi cine a avut inainte..e mamica de febr..poate de aia nu au activat inca...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

am incredere ca in curand va fi aprobat si userul nostru...

blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

pai sincer nici o dp a nasterii nu e 100 la 1oo..si eu trebuia sa nasc cu 2 sapt mai repede si am luat teapa....asa ca ...daca ramaneam gravi luna asta aveam DPN pe 21 februarie...si oricum nasteam dupa 1....sau de fapt nu se stie niciodat cum si cand...!deci mai asteptam...

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

v-am zis eu ca vine oul

eu fac stimulare, asa ca ieri Z 13 l-am vazut....are 22.7 mm si endometrul 9.7 mm, numai bun de primit un oaspete

mi-am facut injectia pregnyl, asa ca sambata dimineata, daca totul merge cum vreau eu, va avea loc marea intalnire

conform siteului fertilityfriend, DPN va fi 6 martie

dar trebuie sa astept pina pe 26 iunie sa aflu (UM 30 mai)

sper sa treaca repede zilele astea si sa aparem toate pe prima pagina

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uta_ciun

v-am zis eu ca vine oul

eu fac stimulare, asa ca ieri Z 13 l-am vazut....are 22.7 mm si endometrul 9.7 mm, numai bun de primit un oaspete

mi-am facut injectia pregnyl, asa ca sambata dimineata, daca totul merge cum vreau eu, va avea loc marea intalnire

conform siteului fertilityfriend, DPN va fi 6 martie

dar trebuie sa astept pina pe 26 iunie sa aflu (UM 30 mai)

sper sa treaca repede zilele astea si sa aparem toate pe prima pagina

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

uta, doamne ajuta... sa ne revedem din nou, la aceasta noua odisee...dar de data asta

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

uta
SA DEA DOMNUL!!!!!!
hai, tuuuuuu primaaaaa........ si eu dupa tine.....

blog 1------blog 2

Mergi la inceput