Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 20
nastasie spune:
eu mi-am facut cat de cat un calcul asa si imi iese perioada fertila intre 1 si 6 iulie.l-am anuntat pe al meu si a zis ca nu sunt sanatoasa cu calculele mele.
dar i-am zis ca nu scapa
6 zile

adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
nastasie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum nelia ssssttt... ne-a rugat. asteapta o confirmare de la medic si apoi va spune chiar ea... ![]() _ www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
ce curioasa m-ati facut.abia astept sa vad despre cine e vorba.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui happymum eu tot ma caut, poate poate imi hotarasc sanii sa ma doara... dar se tin tare si nu vor nicicum... ![]() imi vine sa le dau o mama de ...... ![]() _ www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
esti mortala..lasa ca nu e musai sa te doara, sa fei tari, etc. eu n-am avut semne din astea la nici o sarcina...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui nastasie eu mi-am facut cat de cat un calcul asa si imi iese perioada fertila intre 1 si 6 iulie.l-am anuntat pe al meu si a zis ca nu sunt sanatoasa cu calculele mele. dar i-am zis ca nu scapa![]() ![]() ![]() ![]() ![]() adriana& razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan |

esti super tare...mama da ce fete misto sunt aci...
sper sa si ramanem aci, cu toatele..
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
sorinake spune:
| citat din mesajul lui happymum eu tot ma caut, poate poate imi hotarasc sanii sa ma doara... dar se tin tare si nu vor nicicum... ![]() imi vine sa le dau o mama de ...... ![]() _ www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
nici sanii mei nu vor sa-mi spuna nimic!!!

http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
ramayanaa spune:
fetele, ai mei spun AUUU din ziua 4 DPO, dar cred ca degeaba...asa repede nu m-au durut niciodata...
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
happymum spune:

Cu drag si muuuulta speranta
sa facem fusul sa toarca poveste cu
pretiosi
si
pretioase
Pe baricade la CAPITOL NOU!