Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 19
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mara2008 Felicitari burticilor ...multa bafta aspirantelor si o odisee cu cat mai multe burtici !!! Eu din pacate am iesit din cursa luna aceasta dar mai vin altele si intr-o zi sper sa-mi tin si eu in brate bebele!!! http://tt.lilypie.com/p02Up2.png |
mai e o luna... nu iti pierde speranta. eu iti tin pumnii....

_
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui happymum stefimic ![]() ![]() ![]() FELICITARI!!!!!!! si mersi ca ramai aici... Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara! _ www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
FELICITARI!SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
liliana_28 spune:
Buna fetelor,
Ma primiti si pe mine in clubul vostru??? Tocmai am aflat ca sunt puratoare de bebelin. Ce mi-e drag.....ce fericita sunt. DPN: 8.03.2010 .....ha.......fix de ziua femeii.
Felicitari tuturor fetelor si sa dea Dumnezeu sa aveti sarcini usoare si copii sanatosi.
O seara frumoasa.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui liliana_28 Buna fetelor, Ma primiti si pe mine in clubul vostru??? Tocmai am aflat ca sunt puratoare de bebelin. Ce mi-e drag.....ce fericita sunt. DPN: 8.03.2010 .....ha.......fix de ziua femeii. Felicitari tuturor fetelor si sa dea Dumnezeu sa aveti sarcini usoare si copii sanatosi. O seara frumoasa. Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut |
FELICITARI LILIANA! SARCINA FRUMAOSA SI UN BEBE SANATOS ITI DORESC SI TIE!
da' vad ca incep sa apara
...ce faaaain!!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
happymum spune:

deja 3 gravidute.....
si mai stiu eu inca una
, dar astept sa se dea ea de gol... ![]()
si intr-o saptamana sper sa aflu si de mine...
FELICITARI!!!!!!!!!!!1
_
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
si de alte 2 fete..... 

_
blog 1------blog 2
happymum spune:
poate acum moderatorii vor accepta userul comun??!!
_
blog 1------blog 2
neliaCris spune:
citat din mesajul lui happymum![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deja 3 gravidute..... si mai stiu eu inca una , dar astept sa se dea ea de gol... si intr-o saptamana sper sa aflu si de mine... FELICITARI!!!!!!!!!!!1 _ www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
da chiar...gravidutza pe care o stim noi de ce nu dezvaluie nimic si aici....

eu am numai teste negative,dar ciclu nem...si il tot astept..ce sa fac sa vina asa...mai naturalis..?
felicitari tuturor gravidutzelor..
un pic si venim si noi

de
Christian Ionut
happymum spune:
nelia ssssttt... ne-a rugat.
asteapta o confirmare de la medic si apoi va spune chiar ea... 
_
blog 1------blog 2
happymum spune:
eu tot ma caut, poate poate imi hotarasc sanii sa ma doara... dar se tin tare si nu vor nicicum... 
imi vine sa le dau o mama de ......
_
blog 1------blog 2