Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Multumesc Alina, am reusit.
O zi buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

kossir
cum iti este? cum te simti?
sa ai mare grija de voi, da?

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Buna,

Sunt bine, merci, nu am nici un semn inca.
Din experientele anterioare aveam greturi, nu vomitam dar aveam o permanenta senzatie de greata. Mancam foarte mult, singurul moment in care scapam de greata era cand mancam.
Acum doar sanii sunt mariti, iritati, iar in ziua cand am facut testul, cred ca m-a influentat ca am simtit ceva greata.
Problema e ca fumez, de obicei in sarcina nu pot fuma, dar asta dupa 5 saptamani, iar acum nu pot sa ma opresc. Incerc sa reduc, dar ma simt asa rau ca nu pot opri inca.

O zi buna si va astept cu liniutele de rigoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui kossir

Buna,

Sunt bine, merci, nu am nici un semn inca.
Din experientele anterioare aveam greturi, nu vomitam dar aveam o permanenta senzatie de greata. Mancam foarte mult, singurul moment in care scapam de greata era cand mancam.
Acum doar sanii sunt mariti, iritati, iar in ziua cand am facut testul, cred ca m-a influentat ca am simtit ceva greata.
Problema e ca fumez, de obicei in sarcina nu pot fuma, dar asta dupa 5 saptamani, iar acum nu pot sa ma opresc. Incerc sa reduc, dar ma simt asa rau ca nu pot opri inca.

O zi buna si va astept cu liniutele de rigoare.

Venim si noi cu liniutele,venim

nu ar fii mai bine sa scrii gravi 5?parca se calculeaza cu 2 sapt mai mult....ca numai cum m-am uitat ca scrie 3,deja ma gandeam eu cum de ai aflat ca esti gravi la 3 sapt!desi cred ca sunt 5....of....important e ca scrie gravi

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Da NeliaCris, ai dreptate. Doar ca eu calculasem de la data aproximativa a ovulatiei. Apoi am vazut pe DC ca nu e asa, am ramas foarte contrariata. Am intrebat si m-am lamurit ca se calculeaza de la ultimul CM. De, batranetea, am uitat de la ultima sarcina .
Oricum merci mult, uite, am schimbat. Acu sunt mai incantata, dar si mai speriata.

Va astept.......

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salut, sunt si eu o mamica de februarie, sper sa ma pot incadra si eu aici pentru ca mai am un baietel de martie2007 si mi-ar placea foarte mult sa raman tot la odiseea de martie 2010.
deci despre mine UM 18.05.2009, DPN 23.02.2010, DN 05.08.1982.
sper sa ne strangem cat mai multe si va doresc sarcini cat mai usoare, fara greturi si alte probleme, abia astept sa parcurgem impreuna perioada sarcinii.
va pup.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

KOSSIR felicitari petru sarcina si am vazut ca ai deja un baietel maricel sa va traiasca, ma bucur ca ai dat startul la oisee si sper sa ai o sarcina usoara in continuare.
pot sa-ti spun CARMEN?

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara2008 spune:

Felicitari burticilor ...multa bafta aspirantelor si o odisee cu cat mai multe burtici !!! Eu din pacate am iesit din cursa luna aceasta dar mai vin altele si intr-o zi sper sa-mi tin si eu in brate bebele!!!

Mergi la inceput

Stefimicbine ai venit, felicitari si tie si sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen. Sa-ti traiasca primul nascut si sa-i dea mami o surioara sau fratior in curand.
Da si eu am un baietel, doar ca e ceva mai mare. Si eu sunt "ceva mai mare", e cam tarziu pt al doilea, dar ni-l dorim din suflet, iar Mihai e foarte suparat ca el nu are un frate.
Bineinteles ca poti sa-mi spui Carmen, cum sa ne zicem "Duoamne"? Noi suntem oricum asta se stie.

O seara placuta.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

stefimic
FELICITARI!!!!!!! si mersi ca ramai aici...
Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara!

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput