Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 13
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
Ancule, nu te inscrii??? ********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR) SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE) Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
nu cred

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
nu cred ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 TELEDON PENTRU MIHAITA 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro |
hihihi...intru si eu sa vad daca sunt gravidute...curiozitatea ma impinge...
pai duamna, pe dincolo nu mai dai????
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Intru mai rar pentru ca mi se pare ca vb singura![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Intru mai rar pentru ca mi se pare ca vb singura anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 TELEDON PENTRU MIHAITA 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro |
noooooooo...serios???
hmmmm....ce sa zic...paote ti se apre doar...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
laurraa spune:
happymum, draga mea, acum am deschis netul si mi-a dat sa citesc o mare bucurie; sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun, sa ai un test cel mai pozitiv daca pot spune asa si tu stii ca oricand ma poti cauta si la tel si aici sa te ajut cu orice ai nevoie; Doamne ajuta sa fie un bebe la termen si sanatos si voios; meriti pe deplin, te imbratisez cu mult drag
Ioana, sper poate a fost alarma falsa sangerarea; pupici mii si sa dea Dzeu sa ne bucuri cu vestea de o noua sarcina
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09)
binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza 
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
Gina2008 spune:
Buna mamicilor de martie-aprilie 2010 
Anul trecut, pe vremea asta, ma inscriam si eu in odiseea de martie-aprilie 2009 si acum... bebitzul meu de 3 luni si jumatate doarme langa mine... Ma emotionez numai cand mi-aduc aminte... Va doresc sa fiti la fel de fericite ca noi cele de anul trecut, sa fiti sanatoase si sa mearga sarcina ca unsa! La sfarsitul celor 9 luni si ceva... va asteapta o fericire greu de descris in cuvinte. Va pup si sarcina usoara. 
Gina2008 mami de CALIN NICHOLAS
http://picasaweb.google.ro/goodzilla2006
happymum spune:
anca 
laura imi esti tare draga... daca ai sti tu cat curaj mi-ai dat in ultimele luni... multumesc mult. sanatate voua si pupici printesei.
cum zici tu, abia astept sa am cel mai pozitiv test...
curand voi vedea...
alina hai, luna asta... sa ramanem amandoua aici...
gina multumesc pentru urari. sa te auda Domnul...
si felicitari pentru copilas.
_
Sebi are nevoie de noi!
www.inimacopiilor.ro Doneaza 2 € prin SMS la 858
www.europafm.ro/europa-fm/de-partea-ta/ajutati-o-pe-maria/" target="_blank">
Maria - 5 ani, are nevoie de ajutor!
Impreuna o putem salva! Trimite un SMS la numarul 848 - 2 € / mesaj si ii vei prelungi viata Mariei cu inca o jumatate de ora! Doneaza acum 2€ pentru Maria!
_
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
nastasie spune:
eu tot nu am ajuns pana la ora asta la farmacie sa-mi iau test.am doua zile intarziate si nici un simptom.poate pe seara daca nu uit imi iau unul si il fac dimineata.inca nu vreau sa sper si apoi sa fiu dezamagita.poate totusi imi intarzie si de aia mai trag de timp.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nastasie eu tot nu am ajuns pana la ora asta la farmacie sa-mi iau test.am doua zile intarziate si nici un simptom.poate pe seara daca nu uit imi iau unul si il fac dimineata.inca nu vreau sa sper si apoi sa fiu dezamagita.poate totusi imi intarzie si de aia mai trag de timp. adriana& razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan |
pana nu e cm, e bebeeeee.......

_
Sebi are nevoie de noi!
www.inimacopiilor.ro Doneaza 2 € prin SMS la 858
www.europafm.ro/europa-fm/de-partea-ta/ajutati-o-pe-maria/" target="_blank">
Maria - 5 ani, are nevoie de ajutor!
Impreuna o putem salva! Trimite un SMS la numarul 848 - 2 € / mesaj si ii vei prelungi viata Mariei cu inca o jumatate de ora! Doneaza acum 2€ pentru Maria!
_
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
stuart spune:
nastasie, hai cu testul pozitiv, fii deschizatoarea de drumuri!!!
Pruncii de Martie-Aprilie 2010 stiu ei ca sunt tare doriti si de aceea se lasa asteptati, isi vor face aparitia timid dar sigur!
Alina,
pe Ioana ca este un copil minunat, relaxeaza-te si sa vezi cum o sa apara fratiaora Ioanei!
Happymum, vezi ca sunt cu ochii pe tine...

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)