Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 12
ramayanaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Sincera sa fiu nu am mai vazut pana acum odisee deschis fara nicio graviduta anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca.. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 TELEDON PENTRU MIHAITA 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro odiseea de pufuleti tot asa aparut, fara nici o graviduta, dar au aparut dupa cateva zile primele viitoare mamici...stiu asta, pt ca am postat printre primele mesaje acolo |
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui happymum hai ma anca... de ce sa nu il lase la odisee? nu e prima odisee deschisa un pic mai devreme... si nici ultima de saptamana asta sau daca nu, de lunea viitoare... o sa vedeti ca or sa apara gravidutele... si pun pariu ca o sa fie cea mai tare odisee... cu mine sau fara... ![]() _ Sebi are nevoie de noi! www.inimacopiilor.ro Doneaza 2 € prin SMS la 858![]() www.europafm.ro/europa-fm/de-partea-ta/ajutati-o-pe-maria/" target="_blank"> Maria - 5 ani, are nevoie de ajutor! Impreuna o putem salva! Trimite un SMS la numarul 848 - 2 € / mesaj si ii vei prelungi viata Mariei cu inca o jumatate de ora! Doneaza acum 2€ pentru Maria!![]() _ www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
fara tine nici o odisee nu isi are rostul

de
Christian Ionut
nastasie spune:
ioana, nu spun ca ai pierdut sarcina.spuneam doar cum am patit eu.si totusi la tine sunt doar pete.nici la mine nu a curs mult de cat atunci cand ma duceam la toaleta.cand ai facut testul prima oara?in cate saptamani esti?scuze nu am retinut.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Crezi ca am pierdut sarcina?? Doamne! nu se poate... ![]() ![]() ![]() Mai sangerez f putin..eu tind sa cred ca aceasta sangerare e de la implantarea bebelusului..am mai gasit www.jurnaldesarcina.com/post/2009/01/12/Ziua-7-de-sarcina.aspx" target="_blank">aici cum ca aceste pete de sange sunt ca se implanteaza bebele...ufff.voi vedea ce va fi..voi repeta testul dupa 1 sapt (cred). P.S. Nu am sangerat f mult (cateva picaturi). ALBUM 7 si 5 maselute Ioana creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Ioana, eu zic sa mai ai putina rabdare...mai stai cum zici tu inca o sapt apoi repeti testul....stiu ca e greu...dar alta solutie...
...hai ca va fi bine!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Sa inteleg ca inca nu este nicio gravidutza? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 TELEDON PENTRU MIHAITA 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro |
Ancule, nu te inscrii???
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ioanact spune:
Buna!
Ma alatur si eu, voua...tot aspiranta sunt
.
Am fost la Spital (m-am speriat sa nu fie ceva grav)..dar mi-au cinfirmat ca e CM
..asta e..sa speram ca luna viitoare sa vin cu vestea celor 2 liniute II.![]()
ALBUM
7
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Buna! Ma alatur si eu, voua...tot aspiranta sunt Am fost la Spital (m-am speriat sa nu fie ceva grav)..dar mi-au cinfirmat ca e CM ALBUM 7 si 5 maselute Ioana creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Imi pare rau
.si eu am facut un test si mi-a iesit negativ,ma asteptam ,sper sa ne auzim luna viitoare cu vesti mai bune..
de
Christian Ionut
Ilinca_M. spune:
15 iunie a fost data ultimului meu ciclu (U.M.
) anul trecut; acum am o ghiocica de aprilie in varsta de 7 saptamani
Deci succes si optimism sa aveti, si cele carora totusi v-a venit C.M, tot aveti sanse sa deveniti gravide la odiseea asta! Va urez sa o luati pe urmele mele, la anul pe vremea asta sa aveti si voi bebei! Va tin pumnii!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
mara2008 spune:
HAideti fetele ce faceti ? pe unde ati pitit testele alea pozitive? Sa vina testele si burticile la cea mai tare odisee !!! Multa bafta tuturor !!
nastasie spune:
ioana, imi pare sincer rau.nu am vrut sa te sperii.si sper sa nu te fi suparat pe mine.iti doresc sa ramai repede.
eu nu am avut timp sa- mi cumpar test.poate azi.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
Sebi are nevoie de noi!