Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Salutare gagici! Ati inceput-o cu peripetii, Valeria. Saracul de el, cred ca ti s-a rupt sufletul. Pupam baietelul sa se faca bine curand, well, in cele 6-8 saptamani. Da' ce vaccin ii face mai? Ca eu nu stiu sa mai fie nevoie de vreunul deocamdata. In afara de cel de gripa, care la noi in New Jersey l-au facut obligatoriu la copilasii astia mici, si trebuie sa duci dovada colo pe toamna cand incepe sezonul. Eu carti am adus din Romania lui Calin asa ca le mosteneste Alex. Povesti, culegeri de probleme, din astea.

Vik, nici Alex nu poate zice pe r tare bine, si unele litere le pronunta altfel. Dar eu am intrebat-o pe doamna la gradi daca i se pare ca vorbeste/pronunta mai rau decat copiii de americani (ca mai sunt straini in grupa lui) si mi-a zis ca ei nu i s-a parut diferit de altii. Ca mai sunt copii care nu pot pronunta corect inca, sa stau linistita. Cum e burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Valeria eu am comandat pina acum de la editura polirom si am platit cu visa. Mai sunt si alte edituri care trimit in tara si posibilitatile de plata is mai multe.Apropos de rebelul blod cu pletele in vint asa mi se intinmpla si mie sa-mi proiectez imaginea lui in viitor mai ales cind il vad cu costumul de neopren bagat in apa rece a marii ori luind un val cu placa din aia mica de copii asa pe burtica. O sa-l duc la scoala de surf pe la 8-9 ani si acolo ii invata cum sa minuiasca si o mica barca cu pinze. II place apa, sigur asta o sa-l preocuipe pe viitor, ma bucur ca i-am gasit inclinatia si nu tre sa mai bijbii ba pe la fotbal ori karate.Laura burtica se cam vede, deocamadata asa gingas si dragalas, dar lasa ca am timp sa fiu si enorma:)). Is tare feminina, cred ca sarcina asta ma inspira ori hormonii ma imping, dar is numai bratari, oje rosii, culori mai romatice si feminine, rochii ori tunicele alea la moda, haha noroc pe mine cu moda asta ca am de unde alege, se potrivi! Deci deocamdata e bine. 15 sapt si posibil sa fie baiat. O sa mai vad luna viitoare. Parca am simtit si ceva miscari, mai exact cind mi-am intors mijlocul intr-o parte parca atunci am simtit cum a recationat cu tensiunea unui fluturas. In rest super bine ma simt, aproape ca si uit ca sunt insarcinata. Greturile au trecut, oboseala la fel. Dar cum am zis acum e bine dar stim noi cum e mai incolo:) Imi incarc bateriile! Ma pregatesc sa merg in hamburg cam in sapt 20 pt niste ecografii si teste mai amanuntite, in rest din ce se vede aici e totul bine cu bb.Va salutVikinga 14+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! si-o !
Vai Ciuf, bietul Luca, imi pare rau ca ati patit asa ceva... Rabdare multa va doresc si dureri cat mai putine! Of, of, of. Pupam cu drag!
Vikule, niscai poze nu ne arati si noua? Sa vedem si noi incepututl de burtica
Ven, gata concediul? Am vazut pozele voastre din vacanta, aratati minunat. Mai ales tu . Si mai lasa tigarile alea . Eu le-am lasat de doua saptamani, sper sa ma tina. Ma simt asa de bine, dar tare le duc dorul... E prima oara cand ma las de fumat, de buna voie, fara sa fiu silita de vreo sarcina, ceva.
Noi suntem bine, umblam brambura pana seara tarziua, abia apucam sa facem dus acasa si sa mancam. Si ne culcam si de dimineata o luam de la capat. Copiii sunt bine, se bucura de vacanta. Ilinca abia asteapta sa mearga la gradi la toamna. tare-s curioasa cum se va acomoda...
Va pupam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vai, Valeria, cred ca ma imolnaveam de inima sa-l vad pe Luca, bietul de el. Pup copilul blond sa ii treaca usor cele 6 sapt. de calvar!

Vikinga, nu te face ca schimbi vorba , vrem poze cu burtica secsi si roz

Ileana, asa si noi. Toata ziua umblam, daca nu stam in curte pana la 10 seara. Cand facem dus si ne bucuram ca a doua e zi e alta zi de vacanta. Si pt. mine, si pt. ei.
Cat despre fumat, eu (si Cristi) nu am fumat 4 ani. Si m-am reapucat cand am facut greseala de a merge cu Markus de 1 an jumate in Grecia, unde ne-a pus nervii pe bigudiuri. M-am mai lasat in sarcina cu Mathias (foarrrte greu!).
Intentionez sa ma las de tot candva, dar inca nu a sosit momentul ala. Trebuie sa SIMT ca am 100% puterea interioara de a rezista fara ele, iar acum, cu Mathias mic terorist nici nu se pune pb. :) Asa simt eu acum.

Laura T, dupa 1 sept. ne vedem, da?

Va pup si va doresc weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ah, ce bine pt cine-i in vacanta! Simt si eu nevoia, dar sambata imi vin musafiri si sa zicem ca asa fro' cinci zile am si eu vacanta oarecumva. Tot nu vom fii mult pe acasa, asa ca cel putin cu gatitul nu am o grija. Azi am fost la carmangeria romaneasca si ne-am aprovizionat cu de toate. Din gustat in gustat a trebuit sa iau si o Ranitidina, ca mi s-a "aplecat". De' nu mai sunt invatata cu bucate grase, si afumate.

Ven, pe 1 sept sunt in Bistrita. Ne vedem cu puradeii in parcul ala mare (ca numai pe ala il stiu, si mai stiu ca e si o terasa acolo, am fost acum 4 ani). Vorbim oricum dupa ce ajung.

Valeria ce face "rebel without a cause"? Cum mai e?

Vik, poze, poze, poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Valeria, vai, saracul Luca! baiatul curajos, sa treceti cat mai usor peste urmatoarele 2 luni.

Laura, da, da, vrem poze cu burtica ... mie parca inca nu imi vine sa cred ca ati comis-o ... bb 3 . Si zici ca e posibil sa fie si un baietel? ... de abia astept sa vedem pozici cu noul membru al familiei de Vikingi.

Ven, sa va fie de bine vacanta, am vazut pozele, arati mortal , nu ai zice ca ai facut 2 copii. Noi plecam saptamana viitoare sambata spre Timisoara, primele 2 saptamani doar 2 noi ca sa aranjam apartamentul si apoi venim sa luam copiii. Vrei sa oprim in Bistrita la un suc? La prima tura vom fi doar noi 2, apoi la tura a 2a si cu puradeii dupa noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

wow CIUF, imi pare tare rau sa aud de saracu' Luca :( Sa aveti grija de el

vineri (10.07) copiii au luat vacanta, deci... suntem in vacanta :))) pana pe 09.08! yuu hoo... oficial ei au luat vacanta din 26.06, insa au mai mers pana acum la un daycare de vara, pt. 'fun' :)

E. a noastra a facut un anishor... Am crescut :)

Y. Avem si noi 2 dintisori lipsa (cei de jos)... Scosi la dentist, pt. ca desi se miscau f. tare nu vroiau sa cada si un dinte nou deja iesise si nu avea loc... e stramb akuma, sper sa-si revina si sa intre in linie .

VIK stiu ca m-ai intrebat cum e cu 3 si cum e aici 'noaptea'. Noaptea nu e noapte, e un AMURG, seara... asa... inserat... Insa cu cat urci inspre Nord e si mai multa lumina, iar in N. the Sun doesn't set!
Akuma deja incepe sa se 'intunece' mai devreme, apogeul a fost cam pe 20 Junie (Sun rise pe la 4 dimineata si set pe la 23 -deci doar vreo 5 ore de amurg. 'Nopti albe'.
Tot pe 20 Junie am sarbatorit si MidSummer -si la voi se sarbatoreste, nu? Sa dai un search cu Wikipedia.

Incerc sa mai revin.

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Acu' merg sa le incarc ca mare lenoasa ma facui vad.Vikinga 14+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Sta careva dupa coada mea si ziceam ca mai bine sa renunt cu pozele pe net dar da-i naibii pe toti, noi sa fim sanatosi ca de alde astia tot or sa fie si pe DC si in viata reala. Asa ca enjoy it, am pus o groaza semn ca pina oi fi cit china nu mai pun:)http://family.webshots.com/photo/2183305860052671654obWCGIVikinga 15+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Valeu, Vik-ule, cat de frumoase sunteti si tu si fi-ta in prima poza!!!! M-ati dat gata, ma jur. Si in poza aia cu casutele dungate! Sunteti tare frumosi toti 4! Asa ce fata de baiat serios are Aldo, in comparatie cu maimutza mica, cu fatza aia de poznasa :))
Ciuf, ce face Luca?

Mergi la inceput