vreau sa donez ovule...

vreau sa donez ovule... | Autor: yumi

Link direct la acest mesaj

Buna! Ma numesc Yumi, am 21 de ani si imi doresc de ceva timp sa fiu donatoare de ovule sau chiar mama surogat.. Stiu ca ma veti intreba daca sunt destul de convinsa. DA sunt convinsa si mai mult dect atat sunt foarte informata despre ce tratamente voi fi supusa... Am luat la cunostinta si sincer mi-as dori sa pot sa ajut o persoana care are probleme si care isi doreste foarte mult un copil. Ma puteti contacta sa discutam. As vrea sa ma inscriu intr-o baza de date dar nu stiu unde... Pt.k astfel femeile care asteapta ovule sa aibe speranta ca mai sunt oameni care doresc sa ajute. Doresc sa mentionez ca sunt studenta la medicina..asadar sunt informata. O seara cat mai placuta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

yumi draga bocsanca (eu sunt din Resita), vreau sa te FELICIT din toata inima pentru dorinta ta de a face acest gest !
Cu siguranta vei reusi sa faci fericiti niste oameni care au epuizat alte metode de a isi implini visul de a deveni parinti. Multa bafta si asteptam vesti.
Pentru a-ti duce planul la capat, cred ca cel mai simplu ar fi sa contactezi clinici care se ocupa cu aceasta procedura (FIV cu ovule de la donatoare), de unde o sa primesti informatiile de care ai nevoie. Singura problema este ca din pacate, in Romania inca nu exista cadrul legal pentru asta, dar se pot incheia documente notariale, pentru a nu exista nici un fel de problema care sa duca la eventuale neintelegeri. Oricum, stiu ca si donatoarea si primitoarea, raman anonime, ceea ce din punct de vedere legal, exclude orice pretentie a vreuneia din parti.
Inca o data, MULTA BAFTA !

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

yumi - pentru a fi mama surogat trebuie sa ai cel putin o nastere la activ.
Multa bafta.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

yumi, clinica MedNewLife se ocupa de donare de ovule .Contacteaza-i pe ei.

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Nu are cum sa ii contacteze pe ei ca aia ii dau vreo 200 eur max dar daca gaseste "clienta" direct isi ia o mie, doua.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

yumi activeaza-ti pm-ul te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Cred ca si Gynera - dr Dracea .

Pentru femeile care nu pot avea altfel proprii copii, este foarte important, este capital sa gaseasca o femeie dispusa sa faca ce intentionezi tu, asa ca, asumandu-mi riscul sa te jignesc, Yumi, te intreb:
ESTI SIGURA ?
ESTI ABSOLUT SIGURA ?

Cred ca realizezi ce inseamna sa dai sperante unor oameni si apoi sa dispari.
Cred ca realizezi ca nu poti avea nici o pretentie morala, sau filiala asupra produsului de conceptie.
Cred ca realizezi ca organismul tau va fi supus unor proceduri medicale si unor tratamente hormonale, de ale caror potentiale urmari nu pot fi raspunzatoare viitoarele mamici.
Sunt sigura ca stii aceste lucruri si ca ti le asumi ,in mod real .
Esti foarte tanara, este posibil ca dorinta ta altruista sa se materializeze pana la urma - sau nu , sper doar sa existi cu adevarat .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Nu are cum sa ii contacteze pe ei ca aia ii dau vreo 200 eur max dar daca gaseste "clienta" direct isi ia o mie, doua.

Cred ca yumi nu se gandeste la bani, ci la gestul pe care vrea sa-l faca, sa ajute cuplurile care nu au alte sanse.
Sper sa constientizeze ce inseamna foarte bine asta, apoi daca nu se razgandeste, sa duca cu brio pana la capat, ajutorul asta nesperat si sa fie un exemplu, pentru cele care ar putea si ele sa doneze, ca si cei cu probleme sa-si implineasca visul de a deveni parinti.
Din punctul meu de vedere, e mare lucru ca s-a gandit cineva la asta si mai ales ca o spune cu voce tare.

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Cu riscul ca imi voi atrage niste priviri incruntate doresc sa spun si eu ceva in legatura cu acest fapt.Eu personal cand am facut FIV am vazut vreo 2-3 tinere care donau ovule pentru bani.Sincer, la 21 de ani nu m-a taiat niciodata capul sa imi vand ovulele .Nu vreau sa te superi pe mine yumi poate tu esti altfel dar eu m-am lovit de astfel de persoane care vor sa doneze ovule strict pentru bani.Nu este nimic de condamnat in faptul ca faci asta din motive financiare.Pana la urma e vorba de corpul tau si faci ce vrei cu el.Unii isi vand rinichii.nevoile te imping spre multe.Insa trebuie sa te gandesti bine :tratamentele hormonale nu sunt simple administrari de antinevralgic, punctia presupune anestezie generala, dureri de ovare, toate astea pentru ca vrei sa ajuti pe cineva?Gandeste-te bine.Daca e pt bani,incerc sa inteleg motivul(desi nici asa nu iti inteleg decizia deoarece s-ar putea ca la un moment dat sa ai nevoie TU de ovulele tale si sa se fi terminat ) dar daca este fra un motiv solid, mai gandeste-te.Nu ma judecati, nu aruncati cu oua dupa mine insa ea este foarte tanara si nu stie cu ce se mananca.Se stie foarte bine ca acum cativa ani era acea mafie a ovulelor.Se fac bani seriosi din asta dar ...cu ce pret.Eu cred ca te joci cu corpul tau si sincer, banii nu merita asta.Iertati-ma daca gandesc egoist dar fata asta trebuie sa mearga la discoteca nu sa faca tratamente de stimulare.O poate costa propria fertilitate.Parerea mea!

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui L5845
Cred ca yumi nu se gandeste la bani, ci la gestul pe care vrea sa-l faca, sa ajute cuplurile care nu au alte sanse.

Sunt sigura ca la 21 ani nu poate sa doarma noaptea de grija cuplurilor care nu pot avea copii.Si nu, mie nu mi se pare un gest care trebuie felicitat pentru un simplu motiv. Vine din partea unui copil care are viitorul in fata, care probabil la un moment dat isi va dori sa fie mama, care probabil se afla in pragul disperarii si nu are alta posibilitate. Si nu stiu cat de informata este , desi este studenta la medicina. Sunt medici care fac FIV si nu sunt suficienti de informati. Dar sper din suflet sa gresesc eu iar ea daca va face acest pas sa nu regrete niciodata. La 21 ani eu cred ca nu este pregatita nici psihic nici fizic. Si mai cred cu convingere ca inainte de a face un asemenea pas musai este nevoie de o discutie cu un psiholog. Sa fie sigura ca este pregatita.
Indiferent de situatie sper ca toata lumea sa fie fericita.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Am cunoscut o fata care dona ovule. Avea 27 de ani si era rezidenta in neurologie. De ochii lumii era o persoana foarte altruista si generoasa, care vroia doar sa ajute niste oameni disperati sa aiba un copil. Practic, facea mai multe cicluri de stimulare decat era necesar, avea o intelegere cu dr cu care facea punctia (el cerea bani cuplurilor)si asta doar CA SA-SI POATA PLATI CHIRIA IN CENTRU IN BUCURESTI. Doamna dr nu putea sa se compromita locuind in alta parte decat in capitala.
Nu vreau sa dau cu parul, dar am mai vazut altruisme din astea

Mergi la inceput