Zavoranca vs Columbeanca

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

ma feteor,
hai sa fim serioase ca la faza de pe kanal d oana are dreptate.adica monicai ii face placere ca o ia ala in brate, isi pune mana in jurul gatului si apoi si-a duce aminte ca e putin maritata si ca e si doamna. reactia a fost cam intarziata. intri in hora joci pana la capat. daca nu tb sa-i spuna individului de la inceput ca ea nu vrea in brate. si culmea tot ea ameninta. pai si pe mine daca m-ar ameninta cineva, crede-ma ca oana a fost super delicata pe langa ce mi-ar iesi mie din guritza.
in rest nu inteleg de ce se bate moneda ca vine din moldova si ca provine din familie saraca. moldova e in romania. si in romania nu a existat o traditie a oamenilor bogati. astia care sunt acuma, majoritatea n-au cultura banilor si cea m mare parte din ei au furat de-au rupt. si irinel nu face exeptie.tota lumea stie ca "a uitat" sa dea banii inapoi la bancorex, avandu-l la vremea aia acoperire pe tacs-o, un "pupincurist in cur"la comunisti.ca sa fim seriosi- cine se invarte in jurul lui stie ca el nu e in stare sa faca afaceri private(vezi ce s-a intamplat cu cimentul si altele).
spunea o fata m sus ca nu vrea un sot ca irinel. da, generatia mea,femei pe la 30 ani, nu cred ca ar vrea- dar uitati-va la fetele de 20 sau adoloescentele de azi. pt majoritatea din ele monica e un succes, e un model,toate vor sa gaseasca un iri si sa fie plimbate cu bentley de un sofer musculos.
monica e ambitioasa. incearca sa invete pe de rost cuvinte din dictionar(ce n-a facut in liceu, ca avea alta treaba pe la bara) si sa intre in politica. daca - ritzi, eba, udrea, daciana sarbu si altele au reusit , sigur va reusi si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mathilda, adevar in tot ce spui
Nu am afirmat ca Zavoranca este super cantareata ci doar ca este cantareata! Mahalagioaica sau nu, ea nu poate fi bagata in aceeasi oala cu Sexi Braileanca,Nikita, etc. Nu are nici o legatura
Fetelor, tineti-ne la curent daca se comenteaza pe vreun post scandalul Zavoranu vs Columbeanu

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

mai fetelor, a fost invitata Monica la "rai da buni", insa s-a facut de ras si acolo...
A stat ea cat a stat si pana la urma a izbucnit... Ma mirasem eu sa se fii cizelat ea asa de mult intr-un timp asa de scurt.
Dar Morar a pus-o la punct finut...
Ce e cert e ca se face de ras din ce in ce mai mult, a se citi des.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peanut spune:

Nu-s iubite nici una din ele,dar totusi uitati cata atentie li se acorda. Si ca la noi la nimeni. In ce tara mai exista oare vedete genul Nikita,Sexy Braileanca si as putea continua, dar chiar nu vreau sa-mi aduc aminte de toate. Oare chiar asa inculti sunt romanii incat sa le pese de catzi barbati a avut braileanca sau mai degraba citesc Clickul/Cancanul decat o carte? De cand nu am mai vazut la tv un actor intervievat?Ca in ultima vreme auzim de ei numai cand mor.Sau un cantaret sau o persoana de la care sa invatam ceva si sa aratam copiilor nostri cu ce ne putem mandri. Dar ca Nikita e insarcinata e foarte important. Maine poimaine sa aflu ca fiica mea inca nu stie de Eminescu dar stie de Braileanca. Le tot dau pe ele exemplu ca mi se par chiar culmea astea.
Si e foarte adevarat ce zice Mathilda, ca generatia noastra nu umbla dupa mosnegi pedofili, dar generatia tanara s-ar putea sa se mandreasca cu un asemenea trofeu.
De ce e oare invitata Monica la atatea emisiuni si de ce o pupa toti in fund?Le e frica sau i-a platit cineva? Eu credeam la un moment dat ca plateste ea sa apara la tv. Nici Marutza nu si-a batut joc de ea cum o face cu alte vedete. Poate se schimba lucrurile de acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu ziceam ca nu-mi doresc ce are Monica si n-am 30 de ani , am 20 si .
Pe langa asta nu stiu cat din generatia mea vrea , ca cele 60 de fete de la ine de la facultate nu ar vrea asa ceva.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucamea spune:

n-am aprofundat subectul, pardon.

cand ma uit la Monica (rar), vad ceva frumos si bland.

cand am vazut-o pe Oana Z. la emisiunea cu pricina, m-am gandit: aoleu n-o mai spala nici Dunarea pe Moni daca a intrat in gura Oanei.

ilse, xio, lucialu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Cu Zavoranca asta care spune ca face ce "vrea p...a ei" intr-un cotidian m-am lamurit.

Pe-astalalta n-o inteleg de ce n-a lasat-o moarta cand Zavo, care ma mir ca a fost finuta, i-a spus razand ca o sa "negocieze" cumva si o sa taie la montaj.

Vai de capul lor amandoua. Problema madamei Columbeanu nu e ca s-a maritat cu un barbat mai batran, nici ca a fost saraca/inculta sau mai stiu eu ce. Problema e ca e foarte patrunsa de "statutul ei". Se crede CINEVA, cand nu este decat,in cel mai bun caz, un manechin mediocru si supramediatizat de o societate...derutata...ca sa nu spun bolnava.

Cu invidiile nu stiu cum e, dar stiu ca fiecare isi alege model pe masura. Unele se viseaza Sexy Brailence, unele Moni, altele Zavo, altele Andreea Esca si poate unele Condoleezza Rice. Asta-i viata, fiecare cu idealurile lui, la urma urmei fiecare tipologie trebuie sa aiba reprezentantii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Problema madamei Columbeanu nu e ca s-a maritat cu un barbat mai batran, nici ca a fost saraca/inculta sau mai stiu eu ce. Problema e ca e foarte patrunsa de "statutul ei". Se crede CINEVA, cand nu este decat,in cel mai bun caz, un manechin mediocru si supramediatizat de o societate...derutata...ca sa nu spun bolnava.

Ai pus punctul pe i !!!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Doua tzatze.... nu am vazut emisiunea cu pricina (nu mai am de mult timp de televizor), in schimb am citit ziare la greu in metrou :))

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Foarte curioasa din fire , am deschis linkul cu pricina.
MC a avut dreptate. OZ ... .

Este un moment extrem de penibil cand se trezeste unu' mai "glumet" asea si, hodoronc-tronc, te ia in brate.
Da' de ce sa te ia in brate si de ce tu, cea luata in brate, sa savurezi "gluma" ataaat de buna pe care a facut-o? Ete na!

Poate ca Monicai nu i-ar fi sarit mustarul daca ala o ducea de pe pian inapoi pe canapea.
dar nu, el, ca taranoiu' (conform scenariului, probabil), fuge cu biata fata in culise . Ce porcarie fara nici o noima...

Si-apoi, sunt convinsa ca multe cuconite ravnesc la banutii lui Columbeanu si probabil ca in jurul Monicai se tes fel de fel de intrigi, doar-doar o lasa-o Columbeanu balta.
Si, la emisiunea uneia ca Zavoranca fiind, s-o fi gandit biata fata ca cine stie ce magarie i s-o mai fi pregatit si cine stie ce scandal o mai urma, fiindca a disparut cu ala in culise.
Asa ca, a avut toata dreptatea sa reactioneze asa si sa ceara ca acele secvente sa nu apara.
Fata s-a protejat si consider ca a facut-o destul de elegant.

O chestie care mi-a placut si pe care am apreciat-o, a fost modestia si bunul simt al Monicai (sincer, nu credeam ca are asa ceva :D), care a zis la un moment dat ca si ea, acum 4 ani, era nestilata si habar n-avea de nik.
Neinspirata, insa, sa lase garda jos in fata uneia ca OZ...
Sper sa o dea in judecata, pentru ca merita cu varf si indesat.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput