Zavoranca vs Columbeanca
Raspunsuri - Pagina 5
maraki spune:
Modestie este atunci cand nu te bati cu pumnul in piept sa iti arati calitatile, Monica a recunoscut un fapt: nu era stilata acum 4 ani. De bun simt nu a dat dovada cand a spus in emisiune ca " bine ca nu este geanta mea " atunci cand a aparut un tip cu doua genti in platou. Modestie si bun simt nu este atunci cand afirmi ca iti pazeste bodyguardul geanta pt ca valoreaza mii de euro in conditia in care venise la un canal tv pt o emisiune.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
denizel spune:
Maraki, probabil ca ai dreptate. Eu nu am vazut-o pe Monica Columbeanu decat in secventa asta care s-a pus pe topic. A, o mai vad si pe la Carcotasi .
Citat: |
Monica a recunoscut un fapt: nu era stilata acum 4 ani |
eu cred ca e mare lucru sa recunosti public faptul ca acum n ani erai nestilata :).
Ea este o fata frumoasa, f.bogata, f.tanara si mi se pare chiar admirabil ca a avut puterea de a spune "pai, nu mai stiti cum eram eu acum 4 ani?"
Spunand asta a dovedit ca e o femeie puternica.
Ca o fi rea, ca o fi asa si pe dincolo, n-am de unde sa stiu.
Ma intreb cate fete care sa fi avut traiectoria ei, la 22 de ani s-ar fi transformat in zane bune in care sa se arunce cu petale de flori cand trec pe strada...
Lo_li_Ta spune:
Zavoranca e de o rara proasta crestere, iar Columbeanca a fost cu capsa pusa de la inceput. Eu nu vad rostul replicilor ei gen "De ce nu-ti vinzi tu masina ca sa hranesti saracii?", "Poate tu nu ai nevoie de protectie" etc.
Intr-adevar nu e placut sa te trezesti luata pe sus, poate a reactionat cu intarziere, dar repet, de ce n-a lasat-o balta cand Zavo i-a zis ca o sa taie la montaj?
Si cat parvenitism emana amenintarile ei ca o sa desfiinteze emisiunea, ca asa cum s-a certat cu Mediapro ul asa se cearta si cu ei, ca dipune de toate resursele (?!?) plus verdictul ca emisiunea e un mare balci (perfect adevarat, dar greseala ei daca nu s-a interesat unde vine). S-a purtat absolut tzopeste! Mie textele de genul "cine sunt eu si ce pot sa va fac" mi se par culmea prost gustului, indiferent cu cine ai de-a face. Oamenii cu adevarat puternici tac si fac. Iar femeile stilate nu stau la astfel de discutii!Cred ca i-a scapat asta la cursul de bune maniere. Pana la urma sunt o apa si un pamant. Doar ca Moni e in ambalaj mai inselator si mai tinuta din scurt.
Culmea e ca cica azi noapte la oTV Zavoranca si Diaconescu i-au dezgropat asteia tot trecutul,au facut-o in toate felurile, au vorbit cu nu stiu ce proxenet din Bacau, au ajuns sa spuna ca nu stiu ce fost prieten al surorii ei a murit de SIDA, ca ea a fost dama de companie, tot felul de minuni. Ori daca Oana Zavoranu a stat pana la 6 dimineata (asa mi s-a spus, eu n-am Otv pt televizor) sa despice firul in 4 despre viata asteia are probleme grave.
XIO spune:
citat din mesajul lui denizel Foarte curioasa din fire , am deschis linkul cu pricina. MC a avut dreptate. OZ ... . Este un moment extrem de penibil cand se trezeste unu' mai "glumet" asea si, hodoronc-tronc, te ia in brate. Da' de ce sa te ia in brate si de ce tu, cea luata in brate, sa savurezi "gluma" ataaat de buna pe care a facut-o? Ete na! Poate ca Monicai nu i-ar fi sarit mustarul daca ala o ducea de pe pian inapoi pe canapea. dar nu, el, ca taranoiu' (conform scenariului, probabil), fuge cu biata fata in culise . Ce porcarie fara nici o noima... Si-apoi, sunt convinsa ca multe cuconite ravnesc la banutii lui Columbeanu si probabil ca in jurul Monicai se tes fel de fel de intrigi, doar-doar o lasa-o Columbeanu balta. Si, la emisiunea uneia ca Zavoranca fiind, s-o fi gandit biata fata ca cine stie ce magarie i s-o mai fi pregatit si cine stie ce scandal o mai urma, fiindca a disparut cu ala in culise. Asa ca, a avut toata dreptatea sa reactioneze asa si sa ceara ca acele secvente sa nu apara. Fata s-a protejat si consider ca a facut-o destul de elegant. O chestie care mi-a placut si pe care am apreciat-o, a fost modestia si bunul simt al Monicai (sincer, nu credeam ca are asa ceva :D), care a zis la un moment dat ca si ea, acum 4 ani, era nestilata si habar n-avea de nik. Neinspirata, insa, sa lase garda jos in fata uneia ca OZ... Sper sa o dea in judecata, pentru ca merita cu varf si indesat. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Da , Denizel , nu avea ce sa fac. Era imposibil sa-i spuna aluia sa o lase jos asa ca , in lipsa de altceva s-a distrat si ea . Nici macar nu se putea da jos de pe pian sau sa spuna tare , in gura mare , sa o lase in pace.
Bine ca nu a incercat sa o dezbrace , ca te pomenesti ca faceau si sex in platou. Deh , ce sa-i spuna ca sa il opreasca , nu?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
denizel spune:
Xio, da, in principiu ai dreptate. Daca nu i-a convenit, trebuia sa arate asta de la inceput, cand a luat-o ala pe sus.
Dar, na, poate e genul care se blocheaza, poate e timida (si cred ca e, ai vazut cum ii tremura vocea cand ii ameninta pe aia ca ii da in judecata*), poate nu a vrut sa-i strice aleia emisiunea, poate nu si-a dat seama cat e de penibila situatia decat abia atunci cand ala a dus-o in culise, cine stie de ce.
Eu cred in continuare ca daca ala o ducea de pe pian la loc pe canapea, nu se intampla nimic.
Acuma, na, eu nici nu stiu de ce ii iau apararea, ca nu ma intereseaza fata asta nici cat negru sub unghie . Stiu doar ca e maritata cu unu' mic de inaltime, care zice tot timpul "misto" :)))) si am urmarit-o graind doar in secventa asta de ati aratat-o aicea.
Cred ca ii iau apararea fiindca mi s-a facut mila de ea cand am vazut ca a fost insultata in halul ala.
* voi, daca ati avea banii ei, nu ati spune cuiva care v-a jignit sau v-a lezat imaaginea si vreti sa-l dati in judecata, ca aveti bani ca sa o faceti? Ia ganditi-va... .
Asta se cheama intimidare si, in fata uneia ca zavoranca, este obligatoriu sa fie folosita :))).
Si nu ca e intimidare, fata a spus adevarul: am bani si o sa o incurci pentru ca... ti-ai permis sa fii tu insati cu mine
XIO spune:
Timida?
Fata s-a culcat cu Irinel in prima noapte cand s-au intalnit, ea avand 18 ani sau 17 , adusa noaptea in Bucuresti la ora 12 s-a intalnit cu Irinel sa discute de nu stiu ce reclama , s-a dus la vila lui de la Snagov sau unde DUmnezeu si a facut sex cu el .
Si vrei sa cred ca e timida?
S-a luat de bucatarul acela de la Cireasa de pe tort si l-a criticat de numa.
Sincer , numai timida nu este.
A spus ca daca o lua in brate unul mai dragut decat ala era altceva.
Adica?!?!?
Si da , am auzit si eu de povestea cu Nicu Gheara. Toate fetele care au trecut pe la el l-au si "incantat".
Stiu ca o colega de-a mea care arata f. bine a fost chemata la Bucuresti la Nicu gheara cu nu stiu ce agentie de manechine si li s-a spus fetelor care au fost selectate sa mearga in magazine ca primesc 2000$ sa-si cumpere ce doresc ele. Asta era acum 5 sau 6 ani .
Cand a auzit colega a plecat acasa si a spus ca nu crede ea ca un barbat ii da 2000$ asa , aiurea.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
anca74 spune:
citat din mesajul lui XIO Timida? Fata s-a culcat cu Irinel in prima noapte cand s-au intalnit, ea avand 18 ani sau 17 , adusa noaptea in Bucuresti la ora 12 s-a intalnit cu Irinel sa discute de nu stiu ce reclama , s-a dus la vila lui de la Snagov sau unde DUmnezeu si a facut sex cu el . Si vrei sa cred ca e timida? |
Da' de informata esti, XIO!
Cum de cunosti asemenea detalii? Esti amica Monicai cumva? Ti s-a destainuit tie cum l-a ademenit pe Iri? Stii cumva cat a durat partida de sex cu el?
Ma pasioneaza detaliile scabroase.
Prea le stii bine... pe ore, ce naiba!
Mamica de Zanuta mica, Anna Laura
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca74
Da' de informata esti, XIO! Cum de cunosti asemenea detalii? Esti amica Monicai cumva? Ti s-a destainuit tie cum l-a ademenit pe Iri? Stii cumva cat a durat partida de sex cu el? Ma pasioneaza detaliile scabroase. Prea le stii bine... pe ore, ce naiba! Mamica de Zanuta mica, Anna Laura |
Apreciez ironia si suoerioritatea(ce ciudat ,am mai spus asta cuiva pe forum tot azi), dar aceste informatii le-a spus chiar Monica impreuna cu sotul ei la nu mai stiu ce emisiune.
De fapt , la 2 emisiuni au povestit cum s-au intalnit.
Da' din nou: bravo pt. exprimare! Ma ung pe suflet chestiile astea de superioritate fara nici un motiv.
***Fur is for petting**
anca74 spune:
Scuze, nu era vorba decat de ironie. Pe cuvant.
M-a socat numai faptul ca dai niste detalii atat de exacte de parca ai fi fost prezenta la locul faptei.
Mamica de Zanuta mica, Anna Laura
XIO spune:
citat din mesajul lui anca74 Scuze, nu era vorba decat de ironie. Pe cuvant. M-a socat numai faptul ca dai niste detalii atat de exacte de parca ai fi fost prezenta la locul faptei. Mamica de Zanuta mica, Anna Laura |
Pai poate de acum ar trebui inainte sa incerci sa faci misto sa te gandesti ca exista mai multe variante , nu doar a ta , si ca s-ar putea sa nu pice prost ala de care te iei.
***Fur is for petting**