Sezatoarea canadiana (146)
Raspunsuri - Pagina 20
monicutza_bb spune:
Oare faimoasele DVD-uri despre Planeta sunt acelasi lucru cu astea?
http://cgi.ebay.ca/Planet-Earth-The-Blue-Planet-Seas-of-Life-New-10-Discs_W0QQitemZ250440227024QQcmdZViewItemQQptZUS_DVD_HD_DVD_Blu_ray?hash=item3a4f6698d0&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1215|240%3A1309|301%3A1|293%3A1|294%3A50
NEW Planet Earth +The Blue Planet Combo Pack 10 DVD
10 DVDS / 2 COMPLETE COLLECTIONS
Planet Earth 5 DVDS + The Blue Planet: Seas of Life 5 DVDS
Planet Earth
disc 1: from pole to pole - mountains - fresh water
disc 2: caves - deserts - ice worlds
disc 3: great plains - jungles - shallow seas
disc 4: seasonal forests - ocean deep
disc 5: planet earth - the future: saving species - into the wilderness - living together
The Blue Planet: Seas of Life
disc 1: ocean world - frozen seas
disc 2: open ocean - the deep
disc 3: seasonal seas - coral seas
disc 4: tidal seas - coasts
disc 5: all new bonus material
bonus programs: deep trouble, amazon abyss,
dive to shark volcano, between the tides, antarctica
BRAND NEW AND SEALED
Si eu le vreau, astazi merg la Costco pt mancare (si prostii ) si ma uit dupa ele. MQQM poti sa imi zici ce are in plus setul cumparat de tine cu 17 dvd-uri? Ca asta ce l-am gasit eu are doar 10 dvd-uri.
Bun venit tuturor bunicilor si o sedere cat mai placuta.
Cu mama m-am mai linistit, se simte si mai bine, a devenit si mai activa, am mai si povestit cu ea despre una-alta si s-a mai inmuiat si ea. Totusi i-am schimbat biletul de avion, pleaca in august, dupa zilele de nastere ale copiilor. Ieri l-am lasat pe Alex acasa cu mama si l-a scos la plimbare, s-a mai intalnit cu o bunicuta din blocul nostru care se plangea ca nora este , ca nici ea nu se acomodeaza dar nu are incotro ca trebuie sa aiba grija de nepoata.
Mi-am dat seama ca vizitele scurte (Diana mare dreptate ai avut) fac mai bine decat o agonie de 6 luni. Ei sunt batrani, vor sa fie lasati in ale lor, sa nu le zica nimeni nimic, nu prea le place cum facem noi lucrurile, cred ca stiu ei mai bine... eh... macar sa fie ei sanatosi, ca mai mergem si noi in vizita la ei
Nelia cum merge engleza? Asa m-am enervat ca in week-end au schimbat astia softul la WebCT si cand aveam chef sa imi fac asignmenturile si Taskurile nu le mergea lor treaba...
Noi nu ne mai vedem? Tu la ce sala esti? ca poate iti fac eu o vizita, intr-una pauzele noastre decalate. Curaj, 2 more weeks to go si gata si cu asta. Te inscrii pt urmatorul?
nelia spune:
Monicutza, daca mergi la Costco, sa-mi spui si mie daca sint si cit costa dupa reducere, daca e reducere... Engleza, ea merfe saraca, eu ma mai impiedic... Am avut un test luni, am examen miercuri, de gramatica, si simbata prezentarea proiectului virtual la cel de comunicare. Notele sint acceptabile, numai ca la mine e vaaarza mare in cap! Mi-ar placea sa-mi iau mai departe si pentru toamna, ca daca intrerup stiu eu ce se intimpla. Numai ca nu prea stiu cum sa fac, ca eu sint inscrisa la UQAM de luni pina joi, dimineata vreau sa gasesc benevolat sau servici, macar patru ore pe zi, vinerea vor avea fetele activitati, ca in rest le cam scoatem... ar mai fi simbata, sa le iau pe amindoua si sa am 6 ore de engleza. Dar se pune intrebarea cind voi invata pentru 6 cursuri, ca eu vreau sa iau si copiii la 3 si sa ma ocup de ei, adica de Agata cu scoala, Tudora cu vorbitul si cu pregatitul un pic pentru scoala, in franceza... iar Lisandru creste si nu va mai fi chiar cel cumintel, mai ales ca incepe gradinita. Vai, acum ca iti spun, mi se face rau cind ma gindesc la toamna, ca si Octav si-a luat adio de la somaj, si-au revenit cica astia, incepe masterul cu doua cursuri... Valeu! Sper din tot sufletul sa ne mai poate ajuta vecina Ginette cu copiii cind avem nevoie, dar va fi bunica din august si nu se stie daca nu va fi solicitata la copil... ea abia asteapta.
Sa stii ca eu in pauza am trecut de fiecare data pe la clasa ta, dar ori erati la laboratorul de fonetica sau cum s-o numi, ori erati la curs, ca va vorbea profesorul. In plus, in ultimele simbete, in fiecare pauza, pe care o avem de la 11 la 11.50, mergem toata clasa la Java! M-am indragostit de cafeneaua asta! Desi tot aia rustica din UQAM, de la stiinte umane, imi place mai mult. Eu sint la etajul 13, nu stiu acum sala, dar cum iesi din lift, o iei in stinga, treci de locul de mincat si cu aparate, in fata baii e clasa mea. Tu la ce ora termini, ma gindesc ca am putea sa stam de vorba dupa... ca inainte m-am lamurit, nu voi ajunge niciodata, zic mersi ca ies din casa totusi, pauzele nu se suprapun, daca termini la 2, am putea sa ne intilnim atunci... Ce zici?
Si joi, la prinz, Ana si Carmencita, ne intilnim, la o cafea, ca de mincat nu maninc, am regimul meu, ca nu se mai poate...
Ma duc acolo unde ar fi trebuit sa fiu si in ultimul sfert de ora, adica la invatat.
nelia spune:
Ah, nu mai stiu daca v-am spus: Lisandru va incepe gradinita pe 27 august! Asta ca sa nu . Daca se acomodeaza bine, cum cred ca se va intimpla, deja e de-al casei pe-acolo, il voi lasa de la 8 la 3, ca pe fete. E un pic cam mult pentru virsta lui, dar daca il iau la prinz, cum le-am luat pe fete pina pe la 3 ani, ma pierd pe drumuri... Am niste emotii, sper sa fie totul bine!
monicutza_bb spune:
Nelia eu termin cursul la 1:30 dar te astept daca ai timp ca bem o cafea la Java .
Ma uit diseara la Costco dupa dvd-urile alea, daca nu le gasesc la pret bun le iau de pe ebay, chiar daca sunt doar 10 bucati, macar sa aiba rabdare tzancii mei sa se uite la ele
monicutza_bb spune:
tot pt. Nelia mie mi-e groaza rau ce ai scris tu acolo... 6 cursuri, job part time, activitati cu copii, casa, mancare, sot si el cu 2 cursuri... si de dormit cand mai dormi?
Pai atunci mai prind si eu curaj cu 3 cursuri si job de 5-6 ore pe zi + copii + casa + sot... poate merge, dar astept sa vad cum iesi tu din asta inainte
OlgaTarziu spune:
mQQm m-ai inabunit si pe mine cu DVD-urile.
Khristin multumesc frumos. Chiar ma gandeam ca nu a vazut nimeni ca am pus poze.
Nelia bafta cu gradinitza si sa se adapteze usor fara lacrimi multe.
Pucku acum ma duc sa vad pozele.
OlgaTarziu spune:
Pucku vazut poze. Super. Fetita ta calareste? E scumpa rau.
Ange concluzii dupa vizionare poze. Esti la fel de tanara si frumoasa, al tau om a slabit, copii sunt super scumpi. Casa mare si faina! Am murit dupa bucataria ta. Oare cand oi avea si eu o casa de dimensiuni normale? Ca ne-am planioficat anul asta dar ne-am facut cupkil. Acum am amanat iar. Tot cochetam cu ideea ca tragem o tura la Mntreal in toamna asta. Avem doua verisoare acolo. Poate v-om calca si pe voi.
ange spune:
olga,ete cine vorbeste de frumusete,tinerete si copii superbi!tocmi tu?
Ti-am mai spus si repet.sunteti bineveniti oricand la noi la Mtl.Chiar daca verii tai nu au disponibilitate cand voi avetidecideti-va si pe cai ca la noi usa e deschisa.Cu casa plina si copii multi sunt obisnuita.Cand nu am musafiri si casa e goala parca-mi tiuie urechile de singuratate.Brrrrr...de asta-mi e frica cel mai mult.de singuratate
Ce ai decis cu botezul?poate le-ai spus la fete dar cu scuzele de rigoare nu am citit din urma
Mtl,yuhuuuu.ma aude cineva?nu vreti sa facem o terapie de grup?
almo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simona73 Fetelor,ma confrunt cu o problema serioasa si am nevoie de sfaturi voastre,urgent! Am gasit o doamna dispusa sa vina din Ro pentru a sta cu bebelusii mei asa ca pe 30 martie a fost sa obtina viza ca si turist.De acolo au trimis-o la analize,pasaportul ei fiind pastrat la ambasada spre obtinerea vizei.De atunci...liniste! Nu mai apare nici un pasaport nici cu viza,nici fara...Am sunat la ambasada si ne-au spus ca nu pot da relatii despre statutul vizei prin telefon si deci trebuie sa le trimitem email.Am trimis,ne-a venit confirmarea de primire si de atunci tot astept un semn. S-a mai confruntat cineva cu o problema asemanantoare?Sa fie cumva sistate vizele din cauza swine flu?Ce as mai putea face ca sa aflu in ce stadiu este aplicatia noastra?Simt ca o iau razna ,nu mai pot sa dorm,am nevoie enorma de bona la copii si incertitudinea asta ma innebuneste. SIMONA,mami de doua minuni http://good-times.webshots.com/album/569597676cGJNoo |
am si eu aceeasi intrebare ca si Simona
si mama mea a trimis pasaportul pt viza permanenta la New York ca asa e procedura cand aplici la Buffalo pt sponsorare si inca nu l-a primti inapoi. se fac acus 2 luni de cand l-am trimis. voi ce ziceti e normal sa dureze asa mult?