dieta pe baza de apa
Raspunsuri - Pagina 3
emilia_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eunice78 Mi-a zis si mie un coleg de serviciu (barbat) ca a tinut regimul acesta, cu apa bauta dimineata pana la 2 litri deoadata )adica 4 cani, nu 7, ca o cana are 250 ml). |
Ori stau eu prost cu matematica (ceea ce ar fi grav sa sunt Finance Controller) ori nu stiu ce sa zic...
Daca o cana are 250 ml si omul a baut 4 cani asta nu inseamna 1 litru (adica 1000 ml)?
Eu beam 7 cesti de 200 ml (1400 ml, adica aproape 1 litru si jumatate). Nu cred ca mi-ar fi incaput mai mult in stomac
In ceea ce priveste apa calda bauta de chinezi, da, aceeasi explicatie legata de fluidizarea/solidificarea grasimilor am citit-o si eu. Pare intr-adevar logica.
Mie medicii mi-au recomandat sa beau cat mai multa apa pentru a evita formarea nisipului/pietrelor la rinichi si pentru a evita blocaje renale (dupa principiul "daca nu-i uzi se ofilesc").
Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Deus spune:
bb_yasmi
este ora 9.40 si deja am baut 1,5 l de apa...este asa de cald !
cred ca pana diseara fac o gaura in buget si beau o cisterna de apa:)
Mie oricine, orice mi-ar spune apa imi face bine. Stiu antrenori de fitness care beau constant intre 3-4 l de apa indiferent daca fac sau nu efort. In felul asta elimina f mare parte din toxine. In schimb cunosc persoane care beau 1 pahar de apa pe zi! Cica se baloneaza!
Concluzia mea: daca vrei sa faci o cura sa detoxifici organismul este foarte bine
Sa ne spui si noua la final cum te simti, ce efecte ai avut?
poze
blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
eunice78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui emilia_m
Ori stau eu prost cu matematica (ceea ce ar fi grav sa sunt Finance Controller) ori nu stiu ce sa zic... Daca o cana are 250 ml si omul a baut 4 cani asta nu inseamna 1 litru (adica 1000 ml)? Eu beam 7 cesti de 200 ml (1400 ml, adica aproape 1 litru si jumatate). Nu cred ca mi-ar fi incaput mai mult in stomac In ceea ce priveste apa calda bauta de chinezi, da, aceeasi explicatie legata de fluidizarea/solidificarea grasimilor am citit-o si eu. Pare intr-adevar logica. Mie medicii mi-au recomandat sa beau cat mai multa apa pentru a evita formarea nisipului/pietrelor la rinichi si pentru a evita blocaje renale (dupa principiul "daca nu-i uzi se ofilesc"). Emilia M Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
Ai perfecta dreptate, de aia tu esti la finante si eu nu
Multumesc pentru atentionare.
De fapt omul a baut 8 cani deaodata, nu 4. Dar era si ditamai omu, la aproape 2 m si vreo 110 kg, avea loc apa aia.

Baietzii mei