BHCG pozitiv, test sarcina negativ

BHCG pozitiv, test sarcina negativ | Autor: my_0sotis

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!
Am o mare dilema.
In urma cu 3 saptamani am facut 2 teste de sarcina care au iesit pozitive. La 2 zile insa, am avut o sangerare destul de urata, cu cheaguri si dureri de burta. La ecografie nu s-a vazut nimic, iar testul BHCG indica o sarcina micuta de 2 sapt. Ieri am facut mai multe teste de sarcina care au iesit negative
De 3 saptamani sunt intr-o dilema totala. intr-o zi sunt insarcinata, a doua zi nu mai sunt. Nu stiu ce sa mai cred.
A mai patit cineva asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pt siguranta va trebui sa repeti bhcg la 48ore si daca valoarea se va dubla atunci sarcina este in evolutie si totul e ok

nu vreau sa te dezamagesc dar eu cand am pierdut o sarcina bhcg mi-a iesit 5mii si ceva la vreo 3 zile de cand avusesem sangerarile,dr mi-a explicat ca inca vreo 2sapt va iesi val pozitiva chiar daca sarcina e pierduta

Doamne ajuta!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

eu tocmai am trecut printr-o sarcina extrauterina
si dupa ce m-au operat am facut 2 dozari(prima la 7 zile,doza era de 25UI/l dupa operatie si a doua 4 zile mai tarziu, doza era de 5UI/l) de bhcg si amandoua erau pozitive desi sangeram fff mult( am consumat aproape 2 pachete de serviete igienice)
cel mai sigur e sa refaci, cum spunea nushulica , o redozare de bhcg
desi dangerarile la inceput de sarcina sunt normale tb sa iti dea de ganditt daca sunt asociate cu dureri de burta
daca e cazul tb imediat mers al medic
curaj si asteptam vesti.... bune!

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns my_0sotis spune:

Multumesc mult de tot pentru raspunsuri
Astazi am fost la un alt medic, care mi-a facut o noua ecografie. Mi-a spus ca nu sunt insarcinata. Ca este posibil sa fi fost, iar in aces caz ... am pierdut sarcina A spus ca ar fi bine sa refac BHCG-ul, dar este convins ca va iesi negativ.

Mergi la inceput