Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giani2728 spune:

Buna,numele meu e Giani si sunt insarcinata in 8 saptamani.Am foarte multe intrebariprobabil ca toata lumea si nu stiu cum sa ma inscriu pe lista(de asta mi-a spus o prietena).Orice ajutor este bine venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Amir - tu trebuie sa iei decizia in functie de toate datele problemei...
Important este ca medicul la care esti sa iti inspire incredere si sa fie aproape de tine in momentele grele si in cel mai fericit moment al vietii tale. Eu pot sa iti spun ca bebelusul tau e mult mai important decat ce va crede medicul respectiv daca vei renunta la el. Mai ales ca este primul copil si v-ati chinuit atat sa il aveti. Pentru nimic in lume sa nu te simti vinovata pentru ca o sa faci ce crezi tu ca este mai bine pentru bebelusul tau si pentru tine. Tu stii cel mai bine ... uite aici un si mai gandeste-te.

In legatura cu greturile eu am noroc de data asta. Nu am nimic momentan. Dar va inteleg pentru ca am trecut prin asta la prima tura ... Ce pot sa va sfatuiesc este sa aveti rabdare, o sa treaca repede (atunci cand v-ati obisnuit cu ele ). Starea de oboseala e si ea foarte normala acum. Ganditi-va ca trebuie sa rezistati si ca e un "efort" constructiv . In timp ce voi aveti starile astea bebelusul vostru creste . Hai ca nu mai e mult ... .

In alta ordine de idei eu sunt antimedicamente de felul meu, deci daca se poate fara si rezistati fara va felicit din inima. In fond cum multa lume spune sarcina nu este o boala ...

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

bun venit noilor burticute o sarcina ushoara si bebei sanatosi sa aveti!
eu am sarbatorit azi a 3-a zi fara dureri de burtica! sper sa nu fie intr-un ceas rau
By the way: ati anuntat lumea de bb sau mai asteptati?
Eu am asteptat pana la al 4-lea test de sarcina si am dat sfara in tara ca vom fii parinti, nu stiu de ce ...stiu ca e un trimestru cu probleme si riscuri dar nu m-am putut abtine.Am vrut ca si altii sa se bucure alaturi de noi!sper doar sa fie totul bine!
va pup pe toate

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Buna burtici!

pentru mamicile cu greturi. Va trece, acus...soacra mea a avut greturi pin ce a nascut probabil de aia nu a mai avut curaj de alt bb, desi se pare ca in general la prima sarcina sunt greturile mai accentuate. Am avut si eu la prima, acum sa tot faci copii dupa cum ma simt.

Bun venit noilor fericitelor posesoare de pufuleti! Sarcina usoara ca a mea in momentul asta va doresc !

Vine bb3

Alina 5+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

PREZENTA...

ileana.nick DN xx.xx.xxxx UM xx.xx.xxxx
giani2728 DN xx.xx.xxxx UM xx.04.2009 DPN xx.01.2010
giani bun venit... sa ai o sarcina usoara si bebe cuminte in burtica pana la termen. te rog sa ne scrii data ta de nastere, ultimul ciclu si data probabila a nasterii... asta ca sa te trecem pe listuta. si inca ceva... pana nu scrii 10 mesaje, esti moderata... astfel ca mesajele tale nu apar in timp real. scrie inca 10 mesaje repejor.
lia_2009 DN xx.xx.xxxx
blue_rain DN xx.xx.xxxx
sheryll DN xx.xx.xxxx
roanaelena DN xx.xx.xxxx UM xx.xx.xxxx DPN xx.xx.xxxx
Nerantula DN xx.xx.xxxx
teolinda DN xx.xx.xxxx

numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Si noi am anuntat....

reactiile au fost care si cum, va dati seama ca la al 3 lea....am avut si reactii de genul :'cit e asa mic merge dat afara'......respectiva persoana e pe lista neagra deja, evitata cit se poate.

Parintii...ceva de genul : unde-s 2 mai creste si al 3lea, sanatos sa fie!!!

Vine bb3

Mergi la inceput

Citat:
Cred ca la ora asta faceti nani
Am gasit asta http://sarcina.pentrumamici.ro/jurnal-de-sarcina/sarcina-pe-trimestre/trimestrul-2-de-sarcina si mi s-a parut util!!
Noapte buna!

intr-adevar f utile informatiile! multumim simonette

7 +

Mergi la inceput

Citat:
reactiile au fost care si cum, va dati seama ca la al 3 lea....am avut si reactii de genul :'cit e asa mic merge dat afara'......respectiva persoana e pe lista neagra deja, evitata cit se poate.

mai exista persoane de genul? in fond e viata voastra!!!!! eu ma bucur din suflet ca ai curajul sa ai mai multi bbei,
Si eu vreauuuuuuuuuuuu multi, min 2 si max 10 .sper numai sa se poata !si sa-mi conving sotul....de abia l-a vrut pe primul'' ca nu e matur, ce nu e responsabil, ca ii distrug viata'' isi revine el.
am avut si eu un shoc in primele 3 zile, ca nu era asa de bucuros ca si mine, parca eram 2 pers diferite.acum si-a mai revenit, dar in schimb face glume de genul: tre' sa mutam usa, o sa dormi singura in pat, trebuie sa cumparam un frigider mai mare... ma deranjeaza...dar SPER sa treaca si sa devina iar brb de care m-am indragostit si cu care imi impart si bune si rele! suntem prea tineri ptr bb??? nu cred! cred ca nimeni nu e cu adevarat pregatit , inveti sa iubesti un copil, si el pe tine! e ceva nou in viata ta!

Cat despre persoanele care au aflat vestea...scumpicile mele iubite(nasa si surioara)mi-au urat la telefon de bucurie!si am stiu, si stiu ca sunt sincere.pur si simplu simti cand cineva se bucura cu adevarat ptr tine!altii...niste seci : felicitari! de parca nu o sa mai fim la fel, sau ce?
Mama in schimb a fost o scumpa: sa mananci multi morcovi ptr vedere , si multe mere sa ii faca pielea fina ca eu asa am facut cu voi! sa nu o iubesti? saraca , imi zice si ea ce stie....

7 +

Mergi la inceput

In privinta sotului....hmmm

bb3 fiind surpriza al meu sot nu a putut dormi bine vreo 2 nopti, cica se simte mai responsabil, deh are si el peste 30 de ani. La fete,nu a avut nici o grija nimic; acum in schimb intr-adevar se vede ca s-a mai maturizat: este mai grijului cu mine, mai o mina pe burtica intrebind 'ce face puiul meu?', intrebari de genul 'da e ok daca facem s e x?' (parca nici nu mai facuse cu ceva ani in urma in conditii asemanatoare)si lista ar putea continua.

Ce sa zic? e schimbat, dar imi place directia pe care a luat-o Sper sa ma si ajute mai mult cu bb; cu fetele nu prea avut treaba cit au fost micutze. Adevarat ca si mie imi erau fff dragi si nu l-am solicitat prea mult.

Vine bb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bAly

Si noi am anuntat....

Parintii...ceva de genul : unde-s 2 mai creste si al 3lea, sanatos sa fie!!!

Vine bb3

La noi si mama si soacra ne-au intrebat acelasi lucru "il pastrati?" de imi venea sa inchid telefonul . Asta in conditiile in care ambele stiau ca vrem sa mai facem un bebe ... Oricum s-au bucurat si nu m-am suparat pe ele dar deh sunt alta generatie ...

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 5+

Mergi la inceput