Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

Citat:
citat din mesajul lui pufuleti2010

fetele noi va rog datele voastre, nu vreti si voi pe listuta?

vreo 2 fete din urma... ati scris o singura data si apoi ati disparut.... va asteptam cu vesti... si datele voastre normal...

UCM 15 APRILIE 2009 DPN 20 IAN 2010
Cred ca e ceva normal sa simti ca nu-ti mai ajunge aerul, sa ai tot timpul stomacul balonat si tare, sa vrei sa dormi toata ziua, sa nu mai ai chef de nimic, sa nu te poti concentra. Cred ca daca ar citi cineva care nu s-a confruntat cu astfel de stari ar rade de noi. Sper sa scap de toate starile astea si sa fie bb sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

ALEXIA si eu ma confrunt cu stari de voma voi umerge azi la dr si am sa-l intreb daca exista ceva pentru starile de voma. Eu daca mananc ceva imi trece pe moment dar apoi imi e si mai rau. Ce e mai rau e ca as dormi intr-una nu am chef de nimic nu ma pot concentra.
Sa ne intareasca Dumnezeu sa trecem peste toate astea si sa avem bb sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

frumusica ioana si finutza ta happymum..........

offffffffff offffffffffff
starile astea ale noastre...cam nasoale.........
nici eu nu sunt cel mai bine............pot sa zic binisor...........
nu prea imi ajunge timpul sa ajung la baie cand vomit............

andrelina zi si noua unde citesti ca sunt mii se siteuri si sincer....mi-e greata si sa le caut.............

pup pufisorii din burtica............

Poze
Bea 7+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Beatrice, daca iei Elevit, nu mai lua si acid folic. iti ajunge doza de 800 micrograme din Elevit, e doza dubla, organismul isi ia cat are nevoie, restul se elimina.
Scuze ca ti-am raspuns asa tarziu, dar mamicutele de aici sunt foarte harnice, de-abia apuc sa citesc din urma.
Eu nu prea sunt multumita de dr. meu, ma gandesc sa il schimb, des el mi-a prescris tratamentul care m-a ajutat sa raman insarcinata, dupa 3 ani de incercari.
Nu a vrut sa completeze carnetul gravidei, nu mi-a facut nici un fel de fisa, nu mi-a calculat DPN. Mi-a facut doar 2 eco 2D, desi are acces si la 3D-ul din maternitate, si la cel ditr-o clinica particulara; fiecare eco a durat 5 minute, mi-a completat masuratorile pe o foita, m-a intrebat de analize doar cu ton informativ, nu a vorbit nimic de nastere... Poate sunt eu mai pretentioasa, dar macar o fisa putea sa-mi faca. Astept sa imi faca dublul test in saptamana a 12-a sa vad daca imi masoara cum trebuie toti parametrii si vad daca il shimb, desi e destul de delicat, o sa-mi fie rusine sa dau nas in nas cu el prin maternitate, poate pica de garda cand o sa nasc. Am mai auzit ca nu vine la nasterile naturale, te asista doar cu cezariana programata in garda lui. Si daca imi vine termenul mai devreme, sa zicem de sarbatori si el va fi plecat din localitate, cine mai imi face cezariana?
Credeti ca imi fac prea multe griji prea devreme?

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Si sa nu credeti ca m-am dus cu mana goala la el, de fiecare data i-am dat cate 100 RON. Oare i se pare prea putin? Totusi, atat costa si consultatia la clinica particulara unde am mers prima oara la el.

Sincer, nu stiu ce sa fac, pt ca are recomandari foarte bune, dar pe mine mi se pare ca ma trateaza cam la repezeala.

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ok amir
mersi mult

nu stiu ce sa faci............
daca nu iti inspira incredere..............

nu stiu.........tu stii...........bafta!!!!!!!!

Poze
Bea 7+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Amir, daca nu te simti 100% confortabil cu dr. acesta, schimba-l fara jena. Nu trebuie sa ne fie rusine sa cerem competenta si atentie pe banii nostri.
Fii inteleapta, daca nu iti place mancarea dintr-un restaurant, nu mai mergi si a doua oara.
De ce sa faci compromisuri cu tine si cu bebelusul tau? Indiferent de recomandari si reclama, ce simti tu e tot ce conteaza.
Asa ca fara rusine, incearca si un alt doctor.

Pup

Bea...ti-e greata si sa cauti...doamne! Imi imaginez cum va simtiti, mai fetelor...
Citesc pe DC, la sarcina, la saptamana in care sunt...si mai sunt pe net, da un search, hai, fara sila

PUP!

10+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Buna,
Va dau si eu datele mele,desi nu cred ca voi reusi sa tin pasul cu voi:DN 9.02.1977,UM 28.04.2009.Am fost deja la prima eco la 5sapt si 4 zile si s-a vazut un samburel de 7mm,dar si un hematom care m-a ingrijorat,mai ales ca am ramas insarcinata dupa 8 ani de sterilitate inexplicabila.
Cred ca saptamana urmatoare imi fac o programare la Bucuresti,pentru ca peste 2 sapt. plecam in concediu in Grecia .In rest,am o pofta de mancare nemaipomenita ,iar greturi deloc.
Sanatate si Dumnezeu sa ne ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zookey spune:

Buna fetelor !
In legatura cu greturile si starile de rau mie dr mi-a spus k pot lua no-spa ( e bun si pt dureri de stomac, voma ... eu l-am luat mai demult pt gastrita ) , metroclopramid ( pe prospect scrie k nu e recomandat in sarcina ... ea totusi mi l-a prescris .... bun este k il luam inainte pt voma tot pt gastrita mea ) , dicarbocalm sau malox parca ! Unei prietene i-a dat dr ei si emetiral ! Eu una n-am luat decat no-spa pana acum pt k ma doare f tare si stomacul .... nush dc dar knd imi e greata ma doare si el !
Sper sa ne treaca starile astea pt k eu una nu mai sunt buna de nik ! Curatenie, calcat , spalat , licenta ... de nik n-am kef ! Sa nu mai zic de mancare .... doar knd ii simt mirosul mi se face rau dar barem s-o mai si gatesc ! Iubitzelul meu e la regim de austeritate cu moi : iuart , banane, mar saracutul !
Pupici tuturor si felicitari noilor burtici!

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

buna, mamici! aveti o activitate nemaipomenita aici pe forum... eu apuc mai greu sa scriu cate ceva...
noi suntem bine!... doar cu nelipsitele greturi, amelteli usoare, oboseala permanenta - nu-i asa bai! bebe sa fie bine! asteptam ziua de joi, cand vom merge la doctor - vor fi 7 saptamani si 4 zile...
vreau sa felicit din inima noile burtici si le doresc tuturor sarcina usoara si bebe sanatos!

mami de Marcu (04.02.2006) si 7+
Pozele noastre

Mergi la inceput