Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufuleti2010

PREZENTA...reactualizare

ileana.nick DN xx.xx.xxxx UM xx.xx.xxxx
giani2728 DN xx.xx.xxxx UM xx.04.2009 DPN xx.01.2010
lia_2009 DN xx.xx.xxxx
blue_rain DN xx.xx.xxxx
roanaelena DN xx.xx.xxxx UM xx.xx.xxxx DPN xx.xx.xxxx
Nerantula DN xx.xx.xxxx
teolinda DN xx.xx.xxxx

pufuleti, mi-a trecut o idee creata prin cap: observ ca data nasterii este informatia lipsa predominanta si ma gandesc ca poate din varii motive unele mamici nu vor sa o faca publica. Am putea sa o lasam asa, cu xx, pana cand (daca) o vom primi?

Nico de Isabela (12.08.2007) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Nik0le in general aceste teste sunt recomandate gravidelor peste 35 de ani sau care au in antecedentele personale sau ale familiei copii cu malformatii grave. Acum vad ca se recomanda la toate gravidele indiferent de varsta sau antecedente.
Eu va trebui sa fac ambele teste pentru ca am urmat un tratament nestiind ca sunt insarcinata. Ambele medicamente fac parte din grupa B de risc dar nimeni nu ofera garantia ca puiul mic nu a fost afectat.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 6+

mariucasara, imi pare tare rau ca treci printr-o perioada de incertitudine , sper din tot sufletul ca bebe sa fie sanatos! Eu stiu ca orice tratament luat in primele 11 zile de la conceptie nu-l afecteaza pe bebe, sper ca asta sa fie si cazul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Alinaaa, saptamana viitoare pe vremea asta sa ne dai vestea buna!

Multumesc mult! Sa dea Dumnezeu sa vin cu vestea celor II liniute.
Tuturor fetelor care asteapta sa vina , le doresc sa le ajute Dumnezeu.

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Nik0le nu e nici o problema daca nu vor fetele sa isi divulge data de nastere...
mai mult am facut lista pentru UM lipsa si DPN... la cine este...

dar eu tot sper sa vrea si fetele sa ne zica DN... nu de alta dar pierd felicitarile...
si sampania.....

si apoi, ce frumoasa ar fi lista noastra completata cu tot ce trebuie... nu?

burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimi si de la noi desi e destul de trz!
Sa aveti o zi frumoasasi fara greturi sau stari de ameteala

Lilyka,despre DT, este o analiza de sange corelata cu eco morfologica prin care se determina eventuale anomalii! Nu reprezinta insa un diagnostic! Este o statistica de fapt! La ecografia morfologica se fac masuratori! In mod special se masoara pliul nucal care trebuie sa fie sub 3 mm si se vizualizeaza osul nazal! Si eu am mari emotii ca am 35 de ani impliniti Pe mine m-au programat direct la triplu test! Au zis ca se determina 2 hormoni si pliul nucal.......deci triplu test! In Ro, imi amintesc,ca DT mi-a iesit bine si nu am mai facut TT.....doar eco morfo de trim 1, 2 si 3!!! Doamne Ajuta!!!

Andrelina si eu as papa intr-una dulciuri........deci...avem acelasi sex al bebelui! Ce sa fie oare???

Happyella felicitari mamicuto ptr bb voinicel La mai mare!!!

Micki Bafta si tie la DT pe 22!!! Sincer mai fete, cat stres intr-o sarcina! Pe timpul mamei mele nu existau atatea teste si a facut 4 copii sanatosi tun!

Am vb azi si cu sora mea. la primul copil, acum 20 de ani, s-a dus prima data la dr in luna a 7-a si a doua oara cana a nascut
Pai in ziua de azi o iei razna

Danyelana, mama, ce rau imi pare ca ti-e asa de rau! Tie numai slabit iti mai trebuia! Mie ar fi trebuit sa-mi fie cumiti e tie, ca aveam de unde da jos Offf, e greu dar trece! Aaa....si cu durerile alea.....cred si eu ca te-ai speriat rau

Amir, nu esti paranoica! Cred ca toateavem aceleasi ganduri..
Totul va fi bine cu siguranta

Nikolete felicit ptr decizia de a nu face TT! Sincer cred ca asa e cel mai bine!

Mariucasara, eu stiu ca medicamentele nu afecteaza fatul daca sunt luate la inceputul sarcinii cand este embrion! Insa imi inchipui ce stres ai! Si eu am unele indoieli ca am mai luat cate un nurofen la inceput

Si acum.....Bun venit in odiseea pufuletilor, noilor gravidutze! Sa va dea Doamne Doamne la toate sarcini usoare ca a mea

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
12+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fete.....am nevoie de sustinerea voastra azi!!! La ora 15:00 merg la eco morfologica de trim 1 si la TT!!! Nu stiu, dar am emotii mari de tot! Nadajduiesc totusi ca DD mi-a daruit un bb sanatos fie fetitza sau baietel!!! Diseara ma intorc cu vesti! Apoi urmeaza stresul perioadei de asteptare al rezultatelor analizei de sange

Inca ceva.....aseara cred ca l-am simtit pe bb, a fost ca si cum s-a spart un balonas de spuma! Azi dimi l-am simtit din nou! Balonata nu eram.......nu sunt suta la suta sigura, dar daca il simt si zilele urmatoare e clar ca e el! Poate a simtit stresul lui mami si vrea sa ma linisteasca! Stiu ca probabil o sa vi se para prea devreme dar la al 2-lea bb miscarile se pot simti mai devreme!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
12+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

simonette Neaparat sa vii cu vesti bune...si felicitari pentru "zbenguiala" precoce!

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

fetele eu nu am gasit ceai de ghimbir si am luat pastile de ghimbir, aveti idee pot sa le iau?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

simonette tin si eu pumnii...
dar stiu eu ca o sa vii fericita de la control...

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput
Mergi la inceput