Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna dimineata!!!!!!!!!

llylika.....schimba semnatura....................

Poze
Bea 7+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

buna dimineata
si de la mine si o zi fara greturi (ale mele au inceput deja)

Acum 7+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Buna ziua burtici,

Azi am papat un covrig, pana sa ma ridic din pat si inca nu m-am ratoit la buda!
Lillyka abia astept sa povestesti cum a fost la bitest. Eu sunt programata pe 22. Trebuie sa fac si eco morfofetala si bitest. Si sarcina usoara si sa scapi de starile de rau, ca tare sunt pacatoase! Eu am intrat in sarcina cu 63kg si un pic si acum am 59 si un pic. Sper sa se incheie curand capitolul stari de rau...
Doamne, ce de mai mancam inainte! Si cu ce pofta, ca ii faceam pe toti din jurul meu sa linga farfuriile!

Pupici si o zi usoara, dragele mele!

Mihaela 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Dastefa, nu sunt la dr. Onofriescu, Mihaila e dr. meu.
Stau acum si ma gandesc ca se prea poate sa fiu eu paranoica, dar as vrea sa fie totul OK. Mai ales ca am asteptat 3 ani aceasta sarcina, Insa dupa doar 2 luni de mers la acest dr. am ramas insarcinata.
La ce dr. esti tu?
Nu am auzit de dr. Mihalache, poate Vasilache sau chiar Mihaila...
Astept sa fac dublul test sa vad ce imi zice si mai vad. Am sa incerc sa ajung la ecografii mai mult la clinica omini unde mai lucreaza el, acolo mi s-a parut a fi mai relaxat. Poate iti activezi PM (din profil personal, activezi mesaje private si mai vb).

Pentru toate burticile, pentru greturi se ia METOCLOPRAMID, un medicament fara efecte teratogenice (se poate lua in sarcina), daca nu ceai de ghimbir (de la plafar), bauturi amarui (apa tonica, schweeps), apa minerala carbogazoasa, suc de lamai. Si rontaiti ceva uscat (covrigei Hai Hui), ca sa nu va doara stomacelul.
Pupici

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Mihaela, macar tu ai intrat cu 63 kg in sarcina dar eu ca aveam 50 kg cand am ramas si cred ca am pierdut vreo 4 kg?
Nu mananc mai nimic si vomit asa ca.....

Acum 7+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

danyelana, imi pare rau ca ai tras asa o sperietura (eu cred ca eram in stare sa ma duc in toiul noptii la urgenta!), dar ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si ca e bine! Brrr, ce slabuta esti, sper sa-ti treaca repede greturile si sa incepi sa pui la loc kg!

sheryll, ti-a fost rau toata sarcina? Sper sa-ti fie mai bine de data asta. Te asteptam cu vestile de la eco.

bubu si eu sunt ametita rau de tot, azi m-am asezat pe langa scaun. M-am julit nitel la cot, oricum am aterizat pe moale.

micky, cireseee Ai timp sa pui kg la loc, sper sa-ti treaca repede greturile!

Zookey, ce noroc ai cu mama ta! Io am gatit aseara doua feluri... Noroc ca inca nu ma supara mirosurile.

Andrelina, ia-o mai usor cu treburile prin casa, menajeaza-te cat poti.

mariucasara, multumim mult pentru info despre bitest! De ce ai sarcina cu risc?

onitza, ne tii in suspans! Sper sa fie cu oki.

Alinaaa, saptamana viitoare pe vremea asta sa ne dai vestea buna!

lillyka, ma bucur mult ca ti s-au mai ameliorat starile de rau!

happyella, felicitari pentru inimioara!

Nico de Isabela (12.08.2007) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Eu nu am facut triplu testul la sarcina trecuta, desi mi-a fost recomandat. Stiam ca poate da rezultate fals pozitive si n-am vrut sa risc sa ma sperii degeaba. Atunci nu se facea si bitestul, asa ca abia la morfologica de trim II am avut confirmarea ca bebe e ok. Nu intentionez sa fac nici de data asta vreunul din cele doua teste, cred ca nu intru in categoria de risc. Sa nu ma intelegeti gresit, in niciun caz nu va sugerez sa faceti ca mine, io-s mai... Din contra, cred ca medicul fiecareia este cel mai in masura sa recomande testele necesare.

Nico de Isabela (12.08.2007) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Nik0le in general aceste teste sunt recomandate gravidelor peste 35 de ani sau care au in antecedentele personale sau ale familiei copii cu malformatii grave. Acum vad ca se recomanda la toate gravidele indiferent de varsta sau antecedente.
Eu va trebui sa fac ambele teste pentru ca am urmat un tratament nestiind ca sunt insarcinata. Ambele medicamente fac parte din grupa B de risc dar nimeni nu ofera garantia ca puiul mic nu a fost afectat.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

danyelana capul sus! trec si vremurile astea cat ai clipi! eu am vorbit aseara cu o prietena din constanta, insarcinata in 14 sapt si mi-a zis ca a cam scapat de starile de rau si a inceput sa manance mai bine! si cand imi zicea inainte cate de rau ii e...o sa vezi ca trece! si trebuie sa mai pui pe tine ceva rezerve pentru cand o sa inceapa sa creasca burtica!
pupici!

Mihaela 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

PREZENTA...reactualizare

ileana.nick DN xx.xx.xxxx UM xx.xx.xxxx
giani2728 DN xx.xx.xxxx UM xx.04.2009 DPN xx.01.2010
lia_2009 DN xx.xx.xxxx
blue_rain DN xx.xx.xxxx
roanaelena DN xx.xx.xxxx UM xx.xx.xxxx DPN xx.xx.xxxx
Nerantula DN xx.xx.xxxx
teolinda DN xx.xx.xxxx