Dude!

Dude! | Autor: Tisina

Link direct la acest mesaj

Sunt furioasa pe dude! Mi-a picat una pe umar si mi-a patat un sacou de culoarea untului . Se mai poate scoate pata aia mov? A mai patit cineva asta? Cum ati rezolvat problema?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Tisina, incearca cu Vanish, lasa-l pe pata, pana e aproape de uscare, apoi uda iar pata cu Vanish, fa asta de cateva ori. Nu garantez ca iasa pata de la dude, dar eu am scos asa cateva pete mai dificile.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu as fi mai precauta cu lasatul Vanishului pe pata pina se usuca,eu am facut asta si mi-a ramas decolorata zona respectiva!

Stiu ca petele de agudesunt foarte greu de scos,dar daca ai actzionat imediat si nu ai lasat pata sa se usuce,poate totusi ai vreo sansa!Incearca cu Vanish,in mai multe rinduri dar...nu lasa sa se usuce solutzia pe pata respecta indicatziile de pe sticla!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Exisa niste produse numite Dr. Beckmann care arata asa http://www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=7538&pkt_id=&pro_id=&char_id= poti da cautare pentru ca se gasesc si la noi, sunt niste prafuri speciale pentru mai multe tipuri de pete (vin rosu, cafea, rosii, rugina etc). Sunt extrem de eficiente si eu am rezolvat tot ce inseamna pata cu ele.
Si pentru ca tot vine vorba de pete, pentru petele de grasime exista spray-ul Sano, cu o pudra care se pulverizeaza pe pata, se lasa 20 de min si apoi se scutura sau se perie. Rezolva garantat orice pata de ulei si alte grasimi.
Eu de cand am descoperit aceste produse sunt mult mai linistita, pentru ca am nistre murdariciosi in dotare...
Succes si incearca cu Dr. Beckmann pentru fructe sau vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Multumesc pentru sfaturi. Am incercat vanish-ul, insa nu a iesit de tot. Voi incerca in mai multe randuri. Sper sa imi repar sacoul pana la urma...
Daca mai aveti si alte sugestii, poate ajutam si pe altcineva care pateste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

incearca la o curatatorie chimica, poate iese pata. By the way, mai exista Nufarul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

Mai exista, la Piata Veteranilor (Militari), am vrut sa dau la curatat un scurta de stofa, mi-a cerut 25 RON, sa lesin nu alta. Noroc ca este alta in interiorul statiei de metrou Armata Poporului, unde aproape toate costa 6,5 RON, alta viata !

Mergi la inceput