Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 5

danielle02 spune:
buna ziua si de la noi
s-a indreptat vremea si aici.e frumos afara
ma simt ciudat azi,parca sunt pe alta planeta,sper sa treaca rapid starea asta nasoala ca imi i-au campii.mii foame si nus` ce as putea infuleca.am pus sa fac paste cu sos de rosii si carne de vitel dar parca nu ma incanta.macar fetii ii plac tare
citesc si revin...
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

andreea_1979 spune:
Buna fetele , eu am aflat azi ca tensiometrul meu digital nu functioneaza bine , asa ca nu-mi mai fac griji , s-o fi stricat si el de atata cat a fost folosit ! Oricum rau nu ma simt , decat putina somnolenta , care in perioada asta a sarcinii mi se pare normala ! Oricum nu vreau sa-mi mai fac griji din nimic , ca se transmite si zmeuricii mele !
Va trimit poza cu burtica mea la 33 saptamanihttp://good-times.webshots.com/photo/2211270860104803929ITSLvp
http://good-times.webshots.com/photo/2284751280104803929mwKFVA

pooh spune:
Salutam si noi fetele,am citit doar in diagonala,sper sa recuperez mai tarziu.....Azi am fost tare ocupata,cumparaturi,pedichiura....Mai incolo incerc sa calc hainele lu'bb,sper sa si reusesc.....Maine am programare la dr.,abia astept sa-mi vad zmeurelulPooh,mami de Timea(15.06.05) si
36+
AMR 4 Sapt.

Giova spune:
Ne-am intors de la Arad, am dat o tura si la Carrefour, mi-am luat vestitii chiloti de unica folosinta de la Tigex. mama ce am mai cautat dupa ei! Bine ca am intalnit o tipa de pe raion si mi-a aratat locul lor. I-am mai luat lui bb un cearceaf de patut, la 9,5 lei.imi pare rau ca l-am luat alb, mai bine luam galben, dar sper sa-mi gaseasca vara-mea la Sibiu si sa-mi cumpere ea.
Motana eu nici cu dr. de fam./pediatru nu am probleme. cred ca as pleca urgent de la ei daca m-ar lua la rost ca e gras/slab copilul.
Medeea bine ca e ok baiatul prietenei. Nici Marco nu a mai avut scaun moale...o fi ceva viral.
De acum e asa grijuliu cumnatul? ce va face dupa ce creste printesa? nu o va scapa cu siguranta din ochi.
Moniland bune sfaturile tale. si eu am tinut in prima luna ca la carte, pe urma...am bagat un fruct, un suc...copilul la fel cu colicii...asa ca am inceput sa mananc cat de cat normal. Bine, nu cu varza, conoipida, fasole, dar mi-am introdus fructele, sucurile, cafea, etc.
Eu am folosit bephantenul pt. fundic, la fel voi face si acum. Garmastanul pt. sani. L-am cumparat si am inceput masajul sfarcurilor in fiecare seara....e o placere, ce mai.
Iar cu schimbatul, vorbitul la bb noaptea sunt iar de acord. nu trebuie obisnuit cu asa ceva, sunt si exceptii daca va face kk...in rest se alapteaza si atat.
LuisaTL bine ai venit in . sarcina la termen si un bebe sanatos!
Micalasa mie mi-a prescris dr. cate un No-spa de 40gr, si jumate de gynipral, repet tot la 6 ore, 2-3 zile. asta din cauza ca aveam contractii dureroase/nedureroase. se pot lua impreuna, fara probl., nu stiu acum de doza.
Imi pare rau ca te confrunti cu asa ceva. stai in pat si relaxeaza-te, papa cirese.
Lucialu eu am gasit chilotii, erau la accesoriile de baut lapte. daca nu-mi arata tanti respectiva nici nu-mi trecea prin cap sa ma uit acolo. hainute nu am mai luat, am destule si astept si reducerile.
Cornelia ma bucur ca sunteti ok, pe sfarsite cu santierul.
Alinutza mama ce weekend. puteai sa te relaxezi, plimba sotul musafirii din provincie.
Kg in plus se poate sa nu fie neaparat de la mancare, poate incepi sa retii apa.
va pe toate, merg sa ma intind putin.
_
Gio33+ si Marco(06.01.2006)
poze

eumada spune:
buna seara fetelor
Cum stau pe scaun sau in picioare cateva ore,pac,.am niste bututci pe post de picioare..de la genunchi in jos
daca ma ating oriunde pe corp ramane gaura.doctorul a spus ca am cel putin cateva kg de lichid in tesuturi dar ca exista niste injecyii care ma ajuta sa elimin dupa nastere lichidul.
Mi-am luat un gel pentru picioarele gravidei,de la DOCTOR FISHER e firma si cu masaj si gimnatica are efect vad,mai ales ca mi-am luat si de la z..e...p..t..e..r......r......un hand masager de ala si e bine..azi am fost la gratar si am iar butucii de rigoare....
sper doar ca piticutza mea e bine...imi da la ficat de azi am si tipat de durere vreo doua ori...si taica-su simte cum da asa cu sete si naduf...
bine ca da asta e perfect...ma doare ficatul tare si simt ca un bolovan..dar asta e...
aveti grija de voi si bebei...
Madalina s29
Eva-Maria

noce spune:
Salutare si de la noi!
Am fost in vacanta si tare ne-a lipsit forumul. Acum recuperam ce ati scris. Eu cu bebeloiul suntem bine, am fost zilnic la plaja, am bronzat burtica
. Mie imi place foarte mult caldura si soarele si se pare ca bb imi seamana, cum scoteam burtica la soare, cum incepea sa dea sutulete. Ma bucur mult ca am prins trimestrul III vara, ma gandesc cum ar fi fost sa port burtica iarna, sa ma incalt, sa ma imbrac... Doamne ajuta ca sarcinile viitoare sa se incheie tot vara!
Azi am fost si la dr. Doamne, ce mai creste bb! A ajuns la 2,700 kg!!! Nu stiu ce planuri are el cu mine, dar pe mine ma apuca groaza. Mi-a zis dr ca la termen ar putea avea intre 3,600 si 4 kg, numai ca daca ajunge la 4 kg, dr vrea sa-mi faca cezariana . Nu stiu ce o sa ma fac. Oare sa-mi caut un dr de rezerva care face nasteri naturale si de bebeloi? Am auzit de atatea fete care au vrut sa nasca normal si li s-a decis in ultima zi cezariana, incat asta a fost teama mea cea mai mare toata sarcina si se pare ca n-o sa ma linistesc pana nu-l vad pe bb afara.
34+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 6 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

elenada spune:
Fetelor raportam si noi ce am facut la eco.
Suntem bine toti trei. Piticii sunt pozitionati cu capul in jos iar baiatu e infipt bine in colul meu. Colul atat cat a putut sa fie masurat are 3,18. Nu se vede tot colul ca e acoperit de capul piticului.
Piticul cantareste 1698 grame cu o eroare de +- 248 g iar pitica 1757 grame +- 257 g. Doctorul a zis ca sunt foarte bine. Eu ma asteptam sa aiba mai mult la 31 de sapt si 6 zile.
L-am intrebat daca atunci cand se incordeaza piticii si isi scot fundelete afara e vorba de contractii si a zis ca nu sunt contractii. Isi fac ei loc. S-au dat in spectacol si la eco piticii si si-ai plimbat piciorusele la vedere de radea doctorul de ce razboi e in burtica mea. Sa bucurat dr ca e burtica moale.
Deci in concluzi e bine dar sa stam cumintei ca sa mergem la termen.
Pupici tuturor.
elena +31
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 7 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

adrianafedorca spune:
eumada ti-a zis cum se numesc injectiile alea care te ajuta sa elimini lichidul dupa nastere? sau o ti le faca el in spital imediat dupa nastere?
daca stii mai multe informatii te rog spune-mi si mie
ma laud si eu cu niste butuci de toata frumusetea, si parca nu s emai desumfla nici daca stau in pat la orizontala nici daca fac exercitiile care le-ai spus tu ...il mai pun pe sot sa-mi faca masaj in talpi si ma mai ajuta putin in sensul ca imi mai trece durerea pe moment,pt ca pe mine ma si dor talpile de la greutate
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 35+
Anastasia Ioana
AMR 4 saptamani
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

noce spune:
Elenada, felicitari pentru piticii nazdravani! Sa fie sanatosi, sa ajungeti cu bine la termen.
Motana, vrem si noi reteta de sapun sau ceiut pentru spalare naturala a bebelusului, fara sapun sau sampon. Daca ajungi la o varianta finala pentru tine sau daca gasesti chestii interesante pe net, da-ne si noua linkul. Noi ne gandeam sa-l spalam cu ceiut de musetel si galbenus de ou, iar dupa baita sa-l masam cu ulei de masline. Dar oare ajunge?
Cornelia, la voi se apropie momentul! Eu sunt tare curioasa cum e sa apese bebe pe col, abia astept sa-l simt. Bine ca ai bagajul gata! Sa va fie de bine zugravitul, sa va mutati usor din nou la voi acasa.
Adriana, vad ca esti din Bucuresti. De ce nu gasesti cirese? La noi in piata (moghioros) sunt demult cu 5-7 lei kilu, mari frumoase, fara musafiri. Eu iau zilnic cate un kg. Chiar mi-au lipsit cat am fost in Constanta, acolo erau unele fara gust, dar a gasit mama niste pirsicute bune si am avut cu ce inlocui.
Crixia, canicula in Constanta? Eu am domit chiar invelita, iar seara cand ieseam la plimbare era frigut, imi luam ceva gros de pus pe mine. Of, ce m-as plimba pe malul mari in fiecare seara. Aici nici nu apuc sa fac multa miscare, parca n-am elan sa ma plimb in parc sau prin cartier.
Theea, 3 echografii in sarcina sunt multe? La noi se face cel putin una pe luna, si cel putin una 3D/4D. Eu zic sa nu renunti la gandul tau de a naste in apa. Si eu aveam in plan, dar e un pic mai complicat aici. Dar cu siguranta, daca bb e mare, iese mai usor in apa decat pe uscat.
Mai e cineva fara contractii, dureri de burtica sau alte semne ca s-ar apropia nasterea? Oare e normal sa nu simt nimic (nesimtita pe bune, ce mai)? Eu tot astept greul trim 3, ca sa fiu sigura ca o sa ma apuce si travaliul la un moment dat. (Mama n-a avut nicio o contractie nici la mine, nici la sora-mea). Noaptea am dormit mai prost cat nu am fost in patul meu, dar acasa nu cred ca voi avea probleme. Vad eu in noaptea asta. 34+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 6 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

bia28 spune:
Buna fetelor, ma bucur ca in general sunteti bine, zmeuricile inca in burticute. Imi pare rau de cele care au contractii dureroase, si eu le-am experimentat ieri si nu prea mi-au placut....
Rallu si mie mi-a zis dr. la ultimul eco ca e cam micut bebelusul, la 34 saptamani si 3 zile avea 2440 g, m-am stresat la inceput acum m-am linistit, sanatos sa fie ca se ingrasa el.
Astazi ne-am dat seama ca, catelusa noastra din curte careia i-am dat pastile sa nu faca pui.... e insarcinata.....si la cum pare cred ca intr-o saptamana va avea puiuti, asa ca nu sunt singura grasa din familie, prietenii nostri deja fac pariuri care naste prima...
In rest, raportam si noi insomnii cauzate mai mult de griji, apuc sa ma trezesc sa ma duc la baie si incep sa ma gandesc ce tb sa mai cumpar, ce tb sa mai fac, si sare somnul. Avem 14 kg in plus, dar avand in vedere ca mai am 2 saptamani pana la cezariana nu cred ca mai pun multe pe mine.
Mai avem 2 saptamani in cel mai bun caz, ca la controlul de saptamana trecuta dr. mi-a zis ca s-ar putea sa nu ajung pana pe 24 iunie ca e foarte jos copilul, acum o sa vedem, eu sper sa mai stea o saptamana ca sa implinesc 38 de saptamani.
Nu-mi vine a crede ca mai e asa de putin, oricum ma apuca groaza, si o frica....de-mi vine sa o iau la fuga, sper sa treaca totul cu bine.
Si eu sunt tare curioasa sa vad cine da startul la zmeurici
Bia37+
Tudor Mihai
AMR 2 saptamani