Nascuti din suflet, crescuti in inima

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Am pus poze noi pe mailul comun

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

crisis sa-ti traiasca micuta crestina si sa va bucurati din plin de fiecare clipa petrecuta impreuna.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenul spune:

Buna seara tuturor !
Misha , ai un baiat minunat !
Am vazut pozele cu mareee placere .
Sa va bucurati unii de altii .
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Am pus poze noi pe mailul comun

Nu mai stiu mailul comun. PM pls?

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Misha, io mis tolomaca rau. Cum dreak fac sa vad si io pozele de pe mailul comun?crisis81, sa-ti traiasca fetita, sa va bucurati de ea. Are niste ochi de te baga in boala. Sa sti ca si eu m-am consolat, ca si a mea fata il prefera clar pe tac-su. pe la mamici si piticiGabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

crisis81 este minunata Teodora.
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.

Misha - Alex este mortal; are o moaca super haioasa , numai privindu-l in poze iti apare zambetul pe buze.
Super baietan are ma-sa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

De ce atata liniste pe aici?E toata lumea in vacanta?
Am pus poze noi pe mailul comun cu grasanul meu , am ajuns la 5 kg , dar e un dulce pe care il iubim enorm de mult.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Neata buna la o . Iar n-am somn. Cam bate vantu pe aici. Toata lumea este in concediu?
Deci, permiteti sa raportez.
1. M-am scapat de licenta, am trecut cu brio.
2. Maria mea s-a recuperat total dupa varicela, iar de o saptamana bagam balaceala la bazin, stat la soare, leneveala si iubareala. Doamne, ce-mi place! Savurez clipele astea, ca mai am o luna si ma intorc la serviciu. la toata lumea si concediu placut tuturor.Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruta007 spune:

Gabibociort, felicitari pentru finalizarea examenelor. Sa va priasca leneveala, balaceala si iubareala. Da ce, Maria face 2 ani de te intorci la lucru? Daca cineva m-ar chema acum la lucru sigur l-as impusca.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maruta007

Gabibociort, felicitari pentru finalizarea examenelor. Sa va priasca leneveala, balaceala si iubareala. Da ce, Maria face 2 ani de te intorci la lucru? Daca cineva m-ar chema acum la lucru sigur l-as impusca.
Multumesc de urari.
Da, Maria face 2 ani in august.
Crede-ma ca-mi vine sa ma tai pe vene de ciuda, da n-am incotro. Norocul meu este noi stam cu soacra-mea, Maria este atasata de ea, asa ca merg oarecum linistita la lucru.
Sper ca Maria sa se acomodeze usor si repede, ca mie o sa-mi fie foarte greu sa ma obisnuiesc fara ea. Partea proasta este programul de lucru 08-17, deci ne ramane putin timp de petrecut impreuna dupa masa. Asta este.
Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)

Mergi la inceput