Nascuti din suflet, crescuti in inima
Raspunsuri - Pagina 10
mada23 spune:
Scuze ca ma bag aici, un mesaj pt o prietena draga:
Crisis81....cum nu ai mai dat nici un semn pe dincolo, am inceput sa te caut sa-ti traiasca mica crestina,e minunata sa va bucurati de ea multi, multi ani, sa va aduca numai bucurii si sa va ajute Bunul Dumnezeu sa mariti familia , sunteti o familie minunata, ma bucur mult pentru voi
Numai bine va doresc!
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
crisis81 spune:
Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase:
Uite inca un filmulet pentru voi:
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
simona14 spune:
Crisis sa va traiasca fetita,sa va aduca numai bucurii iar voi sa fiti sanatosi ca fericiti sunteti la maxim,se vede
misha71 spune:
Hallo!!!!!! Io m-am dat la fund din lipsa de timp, da' voi?
Cam slabuta misculatiunea pe aici. Sinteti in concedii?
Cine vrea parola la mailul comun sa-mi dea PM.
Noi sintem cit se poate de bine, deja avem personalitate cit China cu Japonia la un loc. Deja dansam dupa cum cinta boierul ca altfel pune un botic de matura cu el pe jos. In curind o vom chema pe Super Nanny
Cu depresia m-am cam invatat. Nu stiu daca eu cu ea sau ea cu mine, cert e ca sint pe drumul cel bun. Ma abtin cit pot cind realizez ca o iau pe aratura si deocamdata vad ca-mi iese. Om mai vedea mai incolo.
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
SoriLea spune:
Vin si eu sa ma laud cu grasanul meu
http://community.webshots.com/album/573493109QNrsWe
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SoriLea Vin si eu sa ma laud cu grasanul meu http://community.webshots.com/album/573493109QNrsWe Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois SoriLea - MAMI DE RAZVANEL |
salutari domnule Falconeti! Ce dulce este! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
maria_t1971 spune:
citat din mesajul lui misha71 Hallo!!!!!! Io m-am dat la fund din lipsa de timp, da' voi? Cam slabuta misculatiunea pe aici. Sinteti in concedii? Cine vrea parola la mailul comun sa-mi dea PM. Noi sintem cit se poate de bine, deja avem personalitate cit China cu Japonia la un loc. Deja dansam dupa cum cinta boierul ca altfel pune un botic de matura cu el pe jos. In curind o vom chema pe Super Nanny Cu depresia m-am cam invatat. Nu stiu daca eu cu ea sau ea cu mine, cert e ca sint pe drumul cel bun. Ma abtin cit pot cind realizez ca o iau pe aratura si deocamdata vad ca-mi iese. Om mai vedea mai incolo. |
Ziua buna Mishule ca tare mult ma bucur ca ai mai bagat nasul pe la noi cu vesti bune .
Miscarea este slaba si aici si la "m-am hotarat...." - ce sa-i facem, asteptam toamna ca poate-poate ne vom numara si noi boboceii nostri.
flacaul si mama lui .
maria_t1971 spune:
citat din mesajul lui SoriLea Vin si eu sa ma laud cu grasanul meu http://community.webshots.com/album/573493109QNrsWe Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois SoriLea - MAMI DE RAZVANEL |
Buna SoriLea,
Cum ti-am mai scris si acum cateva saptamani, Razvanel ma uimeste pe zi ce trece ; Este atat de frumos si atat de schimbat in bine ca m-a lasat fara cuvinte.
Felicitari mamico, sa o tineti tot asa - grasi si frumosi; sa va traiasca si voi sa aveti parte de tot binele din lume.
misha71 spune:
bey, pe mine ma lasa memoria ca's hoashca batrina, da' voi, tineretu' mindria tarii ce paziti?
La multi ani SABINETA!!!!
Sa fii fericita alaturi de toti cei dragi!
SoriLea spune:
Daca nu ai fi tu Mischa, ce ne-am face noi,chiar si asa hoshca batrana tot iti mai amintesti cate ceva,dar noi...
LA MULTI ANI SABINETA, sa fii sanatoasa si fericita alturi de familia ta frumoasa(scuza-ne de intarziere)
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL