Nascuti din suflet, crescuti in inima

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Multumesc mult fetelor pt aprecieri, si fara lipsa de modestie, sunt ff mandra de baietelul meu, manca-l-ar mama de dolofan

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Fetelor, eu am ramas de caruta.
Desi la serviciu nu mai sunt asa ocupata, acasa este exact invers. Lau ar sta numai pe afara, eu incerc sa fac curatenie in toata casa....... si nu reusesc,.......de intrat pe forum intru mai greu..... In fine....

Crisis 81, ai o minunatie de fetita. Sa va traiasca si sa va aduca numai si numai bucuri in viata!Va pupam dulce.

Misha 71 sa iti traiasca flacaul! O initiativa interesanta si binevenita cu acest subiect. Felicitari!

O rugaminte am la fete, cand puneti foto pe maill-ul comun va rog sa fie insotit de numele vostru de pe acest forum pentru ca va incurc! Va rog!
Data mea de nestere este 26.08.1974. Si eu care credeam ca sunt cea mai.........in varsta.

Sabineta, La multi ani cu sanatate si fericire!

Manuelita, pe unde umbli.

Fetelor, o cafea pentru toate. Va pupacesc!

Mai pun si eu cateva foto pe mail, sa vedeti ce baiat mare are mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

SoriLea, ai si tu copil extraordinar, si fara lipsa de modestie iti spun ca ai dreptate

Mergi la inceput

Saru-mana CONS

Ce mare si frumos s-a facut LAU, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

Salutari fetelor,Misha71, Miha74, cons, chrisum,gaby_x, Redrose,SoriLea,si toate celelalte va pup pe voi si pe puii vostri si pe toate celelalte.Va rog, nu dati cu rosii, nu stiu cum sa pun si io poze...imi prind urechile pe aici...Si mai e ceva bun:http://www.bzi.ro/Unii-parinti-ar-trebui-decazuti-mai-repede-din-drepturi-A61816.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Claudia72 #351;i Bianca ChristinaLa multi ani cu multa sanatate si bucurii nenumarate.Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Claudia72 #351;i Bianca ChristinaLa multi ani cu multa sanatate si bucurii nenumarate.Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

LA MULTI ANI, Claudia72 si LA MULTI ANI Bianca Cristina!!

'''

Mergi la inceput

La multi ani CLAUDIA si La multi ani Biencuta

Sunteti ca in povesti, petreceti 3 zile si 3 nopti , va urez de pe acum petrecere frumoasa sambata si sa vii as ne spui ce a ales Biencuta de pe tavita, ok?
VA doresc tot binele din lume si sper sa ne vedem curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani fericiti Claudia!!!

Incep sa imi creasaca emotiile din ce in ce mai tare pe masura ce se apropie 21 iulie.Sper sa scapam numai cu o sedinta si sa se pronunte.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput