Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SIMINA, ti-am vazut pozele de la botez...Esti dulcica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Lidia multumesc....sunt o purcica dragutza nu???...mai am o poza din profil cand dnsam da mi=e rusine s-o pun

17+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Simina nu te mai alinta. esti o graviduta frumusica.

14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Bun regasit fetelor.
Acum am aterizat de la Sinaia, super vreme fata de caldura inabusitoare pe care am gasit-o la Bucuresti... bleah
Ati scris mult, asa ca pe scurt va imbratisez pe toate si ne 'auzim' maine.

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ramonika - ai PM

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ma retrag si eu la dormix ...cu mare "regret" in suflet...ca de atata bucatareala nu am apucat sa merg la vot..si cu mare "bucurie" ca a intrat eba la europene...si jiji...si vaccin tudor...

rusine sa-mi fie ...

noapte buna fetele, pe maine!

krelia 17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

De ce sunteti asa mirate ca am doar 22 ani si am copil de aproape 3 si celalalt e pe drum nu mai sunt mamici asa tinere?mie miau placut copii de cand ma stiu si miam dorit din inima sa am si eu si mia dat D-zeu 1 copil sanatos si frumos si daca da Domnul sa il nasc si pe aaal 2 lea si dupa aceea nu se mai stie mai dicutam eu zic ca nu ca am probleme si la primul am avut si la al 2lea am dar am riscat sa nu sie primul singur dar cu puterea Domnului o sa trecem si peste asta dar cine stie ce se va intampla.

v-amma duk sa fac ceva de haleala ca acusi se trezeste barbatelul si cere de mancarefac ceva legume cu branza stiti ce bun e ?nu vreau sa va fac pofta zic si eu asasi peste prajit.

va invit pe toate la masa cu mare drag.

marti ma duk la eco si sunt asa de bucuroasa ca o sal vad pe bebe si poate ii vad si puta sa vad ce epoate e ceva cu crapatura

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

...pe mine ma pierdeti in oceanu' asta cu acte si drumuri......cred ca o sa va pun sa mi le scrieti pe etape, cand o fi cazul..poate asa intelege si jumatea mea de neuron

ionela, si eu tot cu apa m-am dres.....cand m-am dus la cumparaturi, la un mom. dat mi se facuse putin rau...asa...de la atata caldura...noroc ca s-a inventat AC'u

krelia 17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

ti-am trimis PM...sa-mi spui daca l-ai primit..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

camy.... cred ca intrebarea asta am mai scris-o o data: unde la contacte sa scriem nr de tel. eu habar nu am... si l-as trece.... daca as sti unde

14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

intrii pe picasa...si acolo scrie contacts pe coloana din stanga, unde scrie si inbox, draft, spam..
Acolo la contacts intrii si dai si tu add...si poti sa completezi..

Daca nu reusesti, sa-mi spui...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

..si BUNA DIMINEATA...ca nu am reusit pana acum
O saptamana usoara va doresc

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput