votati duminica?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Ilse, 27,21%

http://www.mediafax.ro/social/bec-prezenta-la-vot-la-ora-21-00-a-fost-de-27-21.html?1688;4498282

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

multam.

Cica per total in Europa a fost 43,01%.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si eu am fost la vot dar era pe punctul sa nu ma lase sa votez o tanti foarte amabila, pe motiv ca is din maramu si eu azi am fost la mures
si am facut scandal un pic si m-au lasat
cat despre Vadinm cred ca meritam sa avem acesti parlamentari la cat ne intereseaza votul.
geoana zice ceva de frauda, ca de obicei psd-ul se simte defavorizat la alegeri
cat despre unguri, bravo lor ca voteaza, ar trenui sa luam exemplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu nu am votat pentru ca aveam deadline la licenta si am ales ce este mai important pentru mine in momentul de fata. (Oricum dupa o vizita de studii la institutiile europene imi faceam griji ca n-am pe cine sa votez ca nimeni nu va face fata in Parlamentul European )
Asa ca am stat acasa de dimineata si pana la ora asta si mi-am folosit creierul plat de maimuta careia ar trebui sa i se interzica dreptul la vot.
Doresc sa ii multumesc lui Muffin ca mi-a deschis ochii, eu ma retrag in jungla .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu am votat si nu-mi pare rau...nu aveam oricum pe cine sa votez

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Imi pare rau ca priviti simplist optiunea de a vota sau nu.
De ani de zile (adica de la inceputul "democratiei") s-a votat nu pe programe, ci contra cineva. Cei care ati mers ieri la vot spuneti ca Vadim, Becali si Eba au strans procente din cauza celor care n-au votat contra lor...asta-i democratie? Sa votezi pe cine?
Aseara, pe Realitatea (probabil multi v-ati uitat), printre "contrele" obisnuite, s-a pus in sfarsit problema pe tapet (de catre un europarlamentar liberal): cum sa ne aleaga lumea daca nu le-am zis nimic despre parlamentul european, ci ne-am dat in cap unul la altul si toti lui Basescu? Va rog sa retineti, era un liberal, nemultumit de scorul partidului sau. In rest? Psd trambita sus si tare ca a castigat alegerile (care e castigul?), Geoana reusea un discurs despre europarlamentare in care nu spunea nimic despre rolul lor, dar spunea ce stie el mai bine (Basescu), iar PDL cauta iesirea dintr-o situatie stranie: cum sa scape de Becali, care a spus clar ca vrea si el in PPE, ba chiar ar vrea sa ajunga si Vadim acolo, sa scape de eticheta de extremist.
Eu cred ca politica e mult mai ampla in esenta decat "mergem la vot, sa ne facem datoria", sau mergem la vot ca sa nu iasa x sau y. Eu o sa merg la vot cand o sa vreau sa iasa cineva pe care-l votez eu, ca asa cred ca-i bine. Pana atunci...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

Aseara Geoana trambita sus si tare ca rezultatul alegerilor deovedeste inca o data ca PSD-ul este cea mai importanta forta politica din Romania. N-am auzit pe vreun lider de partid spunand ca e afectat de prezenta slaba la vot. Ba mai mult rezultatul dovedeste cat de iubiti is PSD-istii vezi Doamne. Ii doare fix in cot ca prezenta la vot a fost de doar 27% iar majoritatea celor care i-au votat au fost cei imbuibati cu mici si bere in campanie sau au mai primit cate vreun kil de faina sau mai stiu eu ce. Sau i-au mai votat tot de-i lor care au si ei diverse interese sa le mearga afacerile si furaciunile ca si pana acum. Rezultatul conteaza; neprezentarea la vot nu-i doare absolut deloc.
Am inteles ca ungurii au si ei un fel de Vadim al lor. Iar electoratul a ales sa sanctioneze clasa politica de la putere nu prin neprezentare ci prin votarea lui Vadim al lor.. nu i-am retinut numele.
Si vad ca ne impartim cumva in doua categorii:
1. nu mergem la vot ca nu avem pe cine vota (perfect adevarat)
2. mergem la vot dar votam tot PSD, PDL, PNL si apoi ne miram ca tot astia au iesit.
De asta eu am ales sa votez PRM.
Plus ca la ce haos e in tara asta eu cred ca avem nevoie de dictatura care sa starpeasca prostia. sau nu neaparat dictatura, dar cineva care sa ia haturile in mana. Vadim a zis ca-i prinde pe mafioti si-i baga la zdup. Mie imi convine treaba asta mult mai mult decat promisiunile de bine si de marire a pensiilor ale celorlalti.
Si am mai vazut oameni care imi par ca ar putea face treaba buna, dar atata timp cat fac parte din partide ai caror lideri imi provoaca scarba nu or sa primeasca votul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Natasa- este trist sa nu mai ai nici o farama de speranta...unde ajungem?
Elena, Eba, parvenita, fata lui tata, buzata, etc...poate se va stradui sa dovedeasca ca nu este asa cum o catalogam toti ...in schimb Vadim si Becali se vor comporta natural! sunt oripilata! in ce limba vor vorbi? stiu macar 3 cuvinte in engleza?

Atata victimizare si lene in Romania...oare doare sau este naturala senzatia?
Sunt rea, recunosc, stiu ca nu sunt toti la fel dar ma doare sa vad cum lasam orice sa treaca pe langa noi dupa care ne plangem....din tot sufletul...

poze

blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Nici nu cred ca mai conteaza in ce limba vor vorbi cei doi.Imi face rau doar gandul ca am sa-l vad la tribuna PE imbracat in costum alb pe Vadim,urland ca un nebun despre tarisoara lui cea oropsita.Si pe Becali in PE ,ce interesant,vedeti a reusit ,dreptatea a triumfat in Romania-pentru cei care l-au plans acum 2 luni cand a stat in arest.Si EBA,si Nicolai.Romania isi merita alesii,ei au fani multi.Mai lipseau Copilu Minune si cu Simona Senzual si lista era completa.
In ceeea ce priveste protestul fata de...,ca motivatie a lipsei de la vot,sunt convinsa ca s-a protestat la greu prin poienile patriei,printre peturi si pungi de cips avand pe Salam drpet fond muzical.Na ca am protestat si am trimis in PE toata fauna clasei politice,acuma putem sa savuram victoria cetatenilor onesti,muncitorica avem o noua zi libera...Pacat ca in BUc ploua si probabil si in poienite si,deci,gratarele si manelele trebe sa mai astepte....Da nu mult,vine un nou uichend calduros...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Om vedea ce va fi cu asemenea "alesi" .

Da' statu' acasa in ziua de votare, nu ieste o solutie. Deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Becali se bucura ca a scapat de inchisoare deocamdata asa incat... Pe de alta parte sunt convins ca NU va sta in Parlamentul European. Acolo este de lucru si nu-l vad eu lucrand. Nu stiu de ce atata foame dupa ideea de europarlamentar este un job la urma urmei unde chiar trebuie sa mergi la sedinte, sa intelegi politicile europene sa locuiesti efectiv acolo deci presupune anumite sacrificii personale. Becali asa ceva? Nu cred. Dincolo de tumultul ideii si momentului va renunta pentru ca e mai usor "sa faci" bani in Romania decatsa lucrezi oriunde. Pe de alta parte de ce atata inversunare politica? In Europa prea putin conteaza efectiv o pozitie si o politica dusa de un partid intr-un stat membru. Este vorba de politica regionala europeana de strategii economice mondoeconomice nu de cum sa-mi fac viluta pe deal sa o trag in piept pe nana de peste drum sa-i iau mosia ca se vinde bine si asa mai departe. "Politica" din Romania si "politicienii" romani nu au nici cea mai mica legatura cu politica europeana sau politica regionala, cu proiecte cu caracter european sau regional, cu politicile mondiale, cu strategii economice si sociale si asa mai departe.
In fine asa cum spunea cineva dar se poate constata usor atata vreme cat romanii si Romania inseamna manele, bere, mici, flacoane si gunoi aruncat pe oriunde ajunge sa prinda un loc de duminica, nu are cum sa existe o alta reprezentare in lume. Ca exista si o alta categorie de oameni care nu se regasesc in ceea ce am scris mai sus este perfect adevarat insa din nefericire sunt cei care nu se arunca in fata cu pumnul in piept.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Natasa- este trist sa nu mai ai nici o farama de speranta...unde ajungem?
Elena, Eba, parvenita, fata lui tata, buzata, etc...poate se va stradui sa dovedeasca ca nu este asa cum o catalogam toti ...in schimb Vadim si Becali se vor comporta natural! sunt oripilata! in ce limba vor vorbi? stiu macar 3 cuvinte in engleza?

De Becali nu stiu ce engleza stie, poate nu se prea descurca, dar de Vadim nu-mi fac probleme. O vi avand el poate un pic de accent dambovitean dar nu cred ca restul is mai breji. De Crin Antonescu (care imi era mai demult simpatic) va mai amintiti ca nu a reusit sa se prezinte in engleza?
Cat despre EBA, care vorbeste romaneste ca fufele de cartier, nu cred ca in engleza o duce mai bine.

aa.. Stolojan n-a renuntat inca la mandat?

Mergi la inceput