Licurici de ianuarie-februarie 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Nu am mai intrat pt ca m-a apucat facutul curateniei, cu tot tacamul, de la sifoniere, dulapuri si sertare, la spalat dusumele, cate putin in fiecare zi.
Cami, sa stii ca si Alexia tot repeta mmmmmmaaaaammmmmaaaaaa, dar nu cred ca are legatura cu mama, pur si simplu exerseaza consoanele, ca sa il amintim pe Caparu. Oricum, eu lesin cand aud.
Ledi, nu te mai invinovati, s-a intamplat, bine ca nu s-a lovit. De acum, tre sa fim cu ochii pe ei ca pe butelie.
Porumbita, nu stiu ce sa zic de tremurat, poate ca atunci cand face asa e intr-o stare de semitrezie. La kineto ai zis? Poate stimuleaza prea mult vreo anumita grupa de muschi.
Bebelusi, super poza pe motocicleta (sau cum ii zice). Daca mai zici ca nu esti frumoasa, vin cu bataia la tine...si abia astept sa vin....in vizita!
Noi am iesit in weekend la padure, am fost la resto la Casa Pustnicu pe malul lacului si a fost superb. Alexiei i-a placut. Apoi am fost la manastire putin si acasa. Pacat ca in astfel de locatii, plasate chiar in padure, sunt unii care fumeaza ca turcii in loc sa respire aer curat. Si nici nu se uita ca mai sunt si copii mici in preajma.
Aseara m-am enervat de-a dreptul. Am iesit la inghetata la o cafenea din cartier (unde erau numai fitoase stil Mondenii "ce faci fataaa?") cu catel si purcel. Buuun, papam noi inghetata respectiva ("indicata" pt regimul meu) cand trece o masina care imprastia insecticid in copaci. Asta se intampla pe ditamai bulevardul (Calea Floreasca), intr-o zona cu restaurante si parcuri, la o ora la care se mai plimba si copii. M-am speriat ca bebe ar putea avea ceva, am plecat imediat (degeaba ca aia daduresea peste tot) si i-am dat tzitzi fetitei acasa. Cred ca o sa fac reclamatie la primarie pt ca asa ceva se face numai noaptea. Mi s-a mai intamplat o data in parc in Herstrau dar macar ne-au zis sa luam copiii.
Irina, Ochila e un dulce si gata. Probabil ca piciorul te doare si de la caldura, ca acum se dilata toate.
Eu am o fata care vine sa imi faca masaj. De fapt a venit pana la 6 luni de sarcina, apoi nu am mai chemat-o ca cica nu era indicat. Fata e specializata in recuperare (a terminat facultate de kineto sau ce fac ei) si e tare de treaba. Abia astept sa o chem din nou, dar abia dupa vaccinul Alexiei. Iar l-am amanat 2 sapt. Trebuia facut pe 4 iunie si acum il facem pe 19 iunie, dupa antibiotic.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
micola spune:
nu stiu cum sa va zic dar eu sunt din aia care mi-am "torturat" copilul, in sensul ca l-am lasat sa planga cand stiam ca nu are ce sa-l deranjeze, repet vorba mea, pe care le-o ziceam la toti, inclusiv soacrei care facea crize ca il las sa planga: " daca stiu ca e schimbat, spalat, curat, imbracat, jucat, pupat, il mai las sa si planga..." mai ales ca el nu a plans la nastere decat un pic de tot..Il lasam singur in camera, in patut, si-l ascultam destul de des, daca urla tare, logic ca ma duceam la el... Dar daca as fi stat non stop cu el eu cand mai spalam, gateam, mancam(de nu mai pot da jos nici 500 de grame ?)In fine, asta a fost teoria mea si modul meu de gandire..dar acum cine sta singur si cate o jum. de ora? si vorbeste si se joaca...n-am treaba cu el... daca il mai iau cu mine la bucatarie si-i povestesc cum se face mancarea, sau ii cant "a venit un lup din crang" e cel mai fericit.. Bine...el nici nu prea "stie" sa planga...foarte rar plange tare tare, si rar de tot se invineteste de plans si atunci e musai sa fii langa el ca parca uita sa respire...
votat Carol si azi. Chiar Cristi , cum se pronunta? Carol cum se scrie sau ca in engleza? de mult vroiam sa te intreb...
si de ce nu ai indemnizatie? poate ai mai zis dar eu nu am vazut..
noi inca nu am cazut...mi-e groaza..in schimb si-a luat intr-o noapte o telecomanda in cap si in alta noapte un cot oltenesc de-l meuu...astea sunt din ciclul " alaptand noaptea", pe care i-a promis tati ca o sa i le povesteasca de la A la Z..
aa, si o data a dat cu capul de un colt de perete ca ma-sa nu se mai indura nici de forum, dar nici de copil
aa, delectat cu bebei frumusei...Daria muzgurita cu tati, Fabian grasunelul, Carla- sa va fie de bine botezul, Arianna, si.dsigur, vedeta Aidan cel voinicel
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!
IRINA.C spune:
Daca nici eu nu l-am lasat sa urle nu l-a lasat NIMENI sa urle..nu merge la toata lumea.Al meu a urlat si 50 min (remember?)si in afra de transpirat lac si plans cu suspine nu am obtinut nimic.Asa ca nu merge si gata, nici nu mai incerc.Acum a adormit in scoica si eu sunt cu laptopul in baie
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
bebelusi spune:
Irina pup eu Andreita dulce si scump, imi pare asa rau pentru piciorul tau
Bee mi-a placut faza cu "Mondenii"...foarte tare
Ledi stai linistita ca o sa mai tot cada....o sa fie bine.
Yashy
Alinelor!!!!!!!!!Unde sunteti, trageti chiulul cam de mult....hai....sariti la raport
Roxana!!!!!si tu ...treci la raport
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
IRINA.C spune:
A dormit 33 minute!!!!!!!!!! si m-a mai sunat si soacra mea ..ca ce fac???ca si ei i-a fost la fel de greu si ca s-a dereglat si a ramas dereglata dupa ce l-a nascut pe Radu...aici are dreptate
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IRINA.C A dormit 33 minute!!!!!!!!!! si m-a mai sunat si soacra mea ..ca ce fac???ca si ei i-a fost la fel de greu si ca s-a dereglat si a ramas dereglata dupa ce l-a nascut pe Radu...aici are dreptate |
- asta era pt soacra..
in alta ordine de idei...afara plange? dk nu, du-l afara si tine-l la umbra...nu stiu ce sa mai zic...
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!
asparagus spune:
buna fetelor! VA spunem si noi bine v-am gasit din Romania, desi de noi n-a intrebat nimeni pana acum Asa ne trebuie daca scriem mai rar!
Suntem de miercurea trecuta in Bucuresti, iar de azi am net la ai mei.
DAca puneti de-o intalnire pana pe 22, ne-am bucura mult sa va cunoastem pe unele dintre voi.
Noi suntem bine, am venit cu catel si purcel pentru 3 saptamani. Scoica am imprumutat de la cineva de aici, caruciorul l-am luat cu noi de acasa, patut de voiaj imprumutat, suntem dotati perfect.
Motivul oficial a fost o nunta a unui foarte bun prieten de-al meu peste care am trecut cu bravura.
Acum murim de cald, caci nu suntem obisnuiti cu temp de peste 30grade.
Intre timp cred ca am depasit si noi pragul de 7 kg.
Cu diversificarea merge foarte bine, Lucas adora piureurile, indiferent de care, morcovi, pastarnac, iar ieri i-am dat pentru prima data fructe, piersica, la fel un succes total, ar fi mancat tot borcanasul. FAce exact ca un pui de vrabiuta, deschide gurita cat de mare poate, sa nu cumva sa ratez bagarea cu lingurita.
Am fost panicata ca nu gaseam HIPP aici, fusesem si la CORA si la Sell Gross, pana la urma am gasit la DM, drogheria de la REAL. Noi am inceput cu borcanasele de la HIPP, caci in Germania piata cu produse bio mai rar, si de la supermarket nu am incredere. Poate doar produse bio, dar si acolo, pe multe scrie ca sunt bio, dar de fapt...
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
asparagus spune:
Cred ca in curand o sa-i bag si cereale, seara, sau amestecate cu piureul de fructe.
Ce nu ma lamuresc este cu supa. La noi nu ne-a zis nimeni de asa ceva. Fiertura chioara nu-i dau orice-ar fi, dar poate amestecata cu cateva din legumele din supa, pasate, ma mai gandesc. Fetele care nu stati in Romania, voi cum faceti?
Cu dieta stau destul de bine, n-am calcat decat aseara pe alaturi cu un pic de inghetata si la nunta cu o felie de tort, ca altfel se suparau mirii. Raportez vreo 3 kg, depinde de cand ma cantaresc. Oricum, am realizat ca de cand am fost gravida, retin in continuare apa. Verigheta nici pomeneala s-o scot de pe deget, iar picioarele mi se umfla frecvent. Stie cineva care ar putea fi cauza?
VA pupam pe toti si intram mai des ce acum, ca avem timp.
Ioana
asparagus spune:
a, si inca ceva, avem si noi multe poze noi la semnatura!
Ioana
alina2700 spune:
Buna fetele!
LA MULTI ANI IULIA DE JASMI SI TUDOR DE ROXY!
Nu am mai apucat sa scriu ca am fost in priza,curatenie,mancare ,bebe marait...De citit va citesc mereu!Chiar am votat pe Carol grasunel si frumos si ieri si azi
Luni am fost la doctor cu bebe...E SANATOS TUN asa a spus ,fontanela este ok nu e inchisa inca,asa ca me stresam degeaba.Deci maraiala nu poate fi decat de la dintisori...pe 22 mergem la vaccin si o sa-l cantaresc si masor!
Bebelusi aici sunt!citesc si iar citesc!Insanatosire grabnica nepotelului!
Irina suntem fix la aceeasi etapa...nu ma lasa nici la WC,e marait de nu se poate,noaptea se trezeste fix la fel si ma tzocaie de nu se poate.Mancare si curatenie fac cu el in carut sau in scoica linga mine si ai vorbesc sau ai cant ca altfel nu sta...Noi peste 2 zile facem 4 luni abia si ma gandeam sa incep cu cerealele de orez fara gluten,poate se mai calmeaza....Imi pare rau pentru piciorul tau!Eu am buba la maini..."sindrom de tunel carpian" care inca nu ma lasa sa traiesc.Cateodata simt ca-mi cad mainile nu alta de durere
Flowerbee se pare ca ne-a apucat in acelasi timp curetia generala
nu mai pot scrie ca se pare ca trebuie sa fac ture cu bebe care nu mai are rabdare in brate la comp asa ca...pupici la toata gasca
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca