Licurici de ianuarie-februarie 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Stie cineva un tratament eficace contra caderii parului? Imi cade de ma dispera, cand ma spal, adun smocuri-smocuri. La fel am patit si dupa nasterea Ioanei si mi-am revenit dupa vreo 2 ani

Si mai am o intrebare pentru fetele care nu sunt in Ro: la voi se face vaccinul contra rotavirusului? Am citit de curand ca OMS recomanda vaccinarea tuturor bebelusilor si pe la noi sunt tare putini doctori care recomanda. De ex. dr. noastra de familie nici nu stia de existenta vaccinului, s-a minunat toata cand i-am spus sa i-l faca Nadiei.

ciufik concediu placut!

miere si mie mi-e cam teama sa o las singurica cand e in bouncer, tot asa se apleaca si im plus da sa sara peste margini.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui asparagus

a, si inca ceva, avem si noi multe poze noi la semnatura!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Ioana,bine ati venit in Ro.Sper sa va simtiti bine.
Am vazut pozele,foarte dulcel Lucas cu ursuletul in gura...

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty eu mi-am luat tratamentul de par de la Vichy, si vitaminele "merz spezial dragees" sper ca imi vor face bine ca asa imi cade si mie parul.

Alina bine ai revenit

Fiu -meo ...nu stiu ce-i cu el ca mananca foarte des...oare nu se mai satura???

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hello si de la mine.

Eu tot la munca...

Vad ca vorbiti de Rotavirus... pot sa-l fac acum odata cu vaccinul de la 4 luni (Infarix Penta)????

Am niste treaba si nu pot scrie mult... da' revin... do not worry...

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ce tampita sunt ...am vrut sa zic vaccin contra rotavirusului....

Ma intelegeti voi...

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

A adormit Dari... Am citit ce ati scris, am vazut poze...

Fetelor, am si eu doua intrebari:

1. Pentru cele care ati primit deja indemnizatia, la cat timp de la depunerea dosarului v-a venit decizia in posta, daca v-a venit? Cica ar fi obligati sa trimita decizia in termen de 30 de zile, dar pisicu' stie...

2. Ce sa pun in carucior ca sa nu mai transpire Daria? Am pus un scutec de finet, cam degeaba...

cristi, nici eu nu am inca nici alocatie, nici indemnizatie...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

bebelusi multa sanatate lui Stefan!
Nu cred ca e vaccinat de rotavirus, Rotarixul e introdus recent si este optional, nu intra in schema obligatorie de vaccinare.

irina saracii de voi cu noptile nedormite! Stiu cum e, am experimentat muuuulte asemenea nopti cu Ioana.
Se prea poate sa nu aiba nimic - nici foame, nici sete, nimic. Pur si simplu exista copii care asa fac. Ti-am mai spus eu - pana a facut Ioana 3 ani se scula de nu stiu cate ori pe noapte. In conditiile in care de la 3 luni jumate nu mai manca noaptea.
De ce vrei sa incepi diversificarea? Eu l-as lasa pana la 6 luni... Te chinui mai mult si daca are copilul ce sa suga ...

ledi imi pare rau de cazatura puiului! Iti zic eu ca o sa o tii minte toata viata, asa se intampla cu prima cazatura. Sentimentul de vinovatie il cunosc prea bine
Eu nu le tin pe fete cu AC deschis in aceeasi camera; in masina insa mergem cu AC ca altfel murim de cald.

crisppy da, poti. Eu asa i-am facut Nadiei - prima doza odata cu Infarixul de 4 luni, a doua doza dupa o luna. Vezi ca trebuie facute ambele doze pana la 5 luni si cu un interval de minim 30 de zile intre ele.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

DOAAAAARMEEEE DAVID!URAAAA!
Crissspy noi mergem pe schema asta de vaccin:
0-48 ore -HEP B
2 luni - DKTP-Hib
DKTP-Hib-HepB**
Pneu
3 luni - DKTP-Hib
DKTP-Hib-HepB**
Pneu
4 luni - DKTP-Hib
DKTP-Hib-HepB**
Pneu
11 luni -DKTP-Hib
DKTP-Hib-HepB**
Pneu
14 luni - BMR
BMR
MenC
4 ani - DKTP
DKTP
9 ani - DTP
DTP
BMR
Acum daca ma intrebisi ce inseamna fiecare...nu ma mai pricep!
S-A TREZIT DAVID ... NU STIU DACA A DORMIT 20 DE MINUTE

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

buna fetelor!
la noi e cald raaaaau! de ieri am inceput sa ii dau apa lui david, i-am dat in sticlutza deocamdata. am comandat in sua niste canitze cu cioc de la playtex (are o prietena si sunt f f rezistente). sunt si ieftine...nu stiu cat costa transportul, mie o sa mi le aduca cineva.
http://international.drugstore.com/products/prod.asp?pid=82286&catid=26965&aid=333181&aparam=sespider
azi as vrea sa incep cu cerealele, are 5 luni si o sapt, dar e mort dupa mancare, de cate ori ne vede ca mancam ceva vrea si el... stiu ca ar fi indicat de la 6 luni (e alaptat exclusiv) dar sunt sigura ca e pregatit si m-am hotarat sa ii dau. de la sf lui iunie o sa fim tot plecati (stiu ca e mai bine sa fi acasa cand incepi diversificarea) asa ca vreau sa ii inlocuiesc o masa pana atunci.

puiutzul meu are 5 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

aaa, si davidutzul meu a cazut adineaori, l-am prins in aer, deci nu s-a lovit, dar s-a speriat si a plans. a cazut din cauza ca sotzul meu s-a gandit sa il lase doar o secunda pe pat fara perna pe margine. normal ca fix in secunda aia s-a impins david... acum sotzul baga mare si plimba bebe prin toata casa...ca e pedepsit pt neatentzie

puiutzul meu are 5 luni!

Mergi la inceput